ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Monday, June 20, 2016

Με φεγγαράδα η συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Μόντρεαλ!



Ηταν μια ωραία συναυλία αυτή χθες βράδυ στη Δυτική Ακτή του Μόντρεαλ, απλωμένη στις υπέροχες εγκαταστάσεις της συναυλίας του Starlight Foundation που είχε λάβει χώρα την προηγούμενη βραδυά.

Με το φεγγάρι ολόγιομο και στον απόηχο μιας ηλιόλουστης μέρας, ο Ελληνισμός του Μοντρεαλ απόλαυσε όχι μόνο τον αγαπημένο του Μιχάλη Χατζηγιάννη, αλλά και την Ελληνοκαναδή τραγουδίστρια Μελίνα Μάμμας καθώς και την Ελληνίδα ερμηνεύτρια του ελαφρολαϊκού Ζωή Παπαδοπούλου.

Τη συναυλία άνοιξε η Μελίνα Μάμμας, που οφείλω να ομολογήσω ότι μέσα στα τελευταία χρόνια έχει καλλιεργησει τη φωνή της αλλά και την άνεσή της στη σκηνή. Τα τραγούδια της διαλεγμένα απο τις μπαλάντες της σύγχρονης διεθνούς μουσικής και διανθισμένα με λίγα ελληνικά τραγούδια, απογείωσαν το κοινό που την καταχειροκρότησε.

Η Ζωή Παπαδοπούλου με την ιδιαίτερη φωνή της και το μπρίο της ερμήνευσε τζαζάκια λαϊκά,τα οποία βέβαια δεν είχαν την απήχηση που όφειλαν στο ελληνικό κοινό, καθώς είναι μια άγνωστη τραγουδίστρια στην ελληνοκαναδιή σκηνή. (Ολα είναι σχετικά, εν τέλει !)

Ο Μιχάλης Χατζηγιαννης ερμήνευσε στο πρώτο μέρος κλασικές ήρεμες μπαλάντες χαλαρώνοντας το κοινό του, ενώ στο δεύτερο μέρος ξεσήκωσε με τα ελαφροροκάδικα δικά του, εκπέμποντας τη γνωστή γοητεία του. Εδωσε παλμό στο κοινό, που τον καταχειροκρότησε. Αγαπήθηκε στη σκηνή έτσι όπως κινιόταν σαν αίλουρος απο τη μιά άκρη στην άλλη με την κιθάρα του στο χέρι. Κανονικός ροκάς που έχει κερδίσει το ελληνικό κοινό του Μόντρεαλ.

Το σημαντικότερο είναι πως αυτή η πρώτη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη προαλείφει ένα φεστιβάλ ελληνικής μουσικής και συναυλιών που διοργανώνει ο Γιώργος Βαλσάμης και θα αρχίσει απο το επόμενο καλοκαίρι στο μεγάλο και ευρύχωρο πεδίο του Faireview shopping center.

Ηταν μια ωραία βραδυά με φεγγάρι, ελαφρό αεράκι και Ελληνική μουσική που εξακτινίζονταν σε όλα τα πέρατα του Μόντρεαλ.

 Justinaki

ΥΓ. Πολύ ωραία ιδέα να στηθεί κουζίνα με εξαιρετικό φαγητό απο το Palace Reception Hall την οποία δοκιμάσαμε και ήταν άψογη. Επίσης, ο σέρβις ήταν εξαιρετικό, τουλάχιστον στο VIP section!

 



No comments: