ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Sunday, October 4, 2009

Μια καινούρια σελίδα

Η διαφορά των δέκα ποσοσταίων μονάδων, που έδωσε την καθαρή και αδιαμφισβήτητη νίκη στο ΠΑΣΟΚ δεν ράπισε απλώς τη Νέα Δημοκρατία. Εδειξε πως ο κόσμος σιχάθηκε τα σκάνδαλα, την αλαζονεία, τον επι χρόνια βιασμό της αθωότητάς του.

Πιστεύω πως ο Γιώργος Παπανδρέου οφείλει να κυβερνήσει χρηστά και με απόλυτη σύνεση. Ο κόσμος του εμπιστεύθηκε το πηδάλιο της χώρας για να μας οδηγήσει έξω απο τις λαμογιές, τις διαπλοκές και τις πάσης φύσεως παραβιάσεις της δημοκρατίας μας.

Ελπίζω η νέα κυβέρνηση να στελεχωθεί απο ανθρώπους που έχουν δώσει δείγματα κύρους , γνώσης και καθαρότητας στην πολιτική σκηνή της χώρας.

Ο λαός δεν πρόκειται να παραχωρήσει ούτε την ανοχή των 100 ημερών, αφού μέσα σ΄αυτές ο νέος πρωθυπουργός έδωσε εγγύηση πως θα προχωρήσει την οικονομία σε εξυγείανση επιστρατεύοντας ειδήμονες απο όλο τον κόσμο.

Εύχομαι στο ΠΑΣΟΚ να αποδείξει πως έχει απαλλαγεί απο το παλιό του πρόσωπο και πως μπορεί υπο την ηγεσία του Γιώργου Παπανδρέου να φέρει στην Ελλάδα μας καλύτερες μέρες.

Χρειαζόμαστε νέα γραμμή πλεύσης, που θα μας βγάλει απο το ηθικό και πνευματικό μας τέλμα!

Ιουστίνη Φραγκούλη

18 comments:

Meropi said...

Το μόνο που μπορώ να πω Ιουστίνη μου είναι Αμήν!

Evie said...

Στις 5 Οκτωβρίου με Πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου ανοίγει ένα νέο πολιτικό και ηθικό κεφάλαιο για την Ελλάδα, με εργαλείο την πράσινη οικονομία, οδηγό την κοινωνική δικαιοσύνη και όχημα το ΠΑΣΟΚ.

Θα αλλάξουνε την Ελλάδα?
Το εύχομαι ολοψύχως.

Διάβασα ότι γιόρταζε η Ιουστινη μας, Χρόνια σου Πολλά έστω κ καθυστερημένα.

Καλημέρα,καλή εβδομάδα με δροσερά φιλιά

Justine's Blog said...

Μερόπη αγαπημένη,
Αμήν και είθε! Πάντως, δεν έχεις περιθώρια να διολισθίσει ετούτη η κυβέρνηση που πήρε ξεκάθαρη εντολή.

Justine's Blog said...

Αγαπημένη Εύη,
Ευχαριστώ για τις ονομαστήριες ευχές. Το νέο ΠΑΣΟΚ μέσα απο το πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου ίσως α φέρει καλύτερες μέρες.
Λασπώσαμε απο τη βρώμα και τη διαπλοκή.
Φιλιά

Αστοριανή said...

Είθε!!!
Για το καλό όλων!!!
και πάλι Χρόνια σου Πολλά,
Υιώτα
αστοριαν'η
ΝΥ

δεσποιναριον said...

Αντε να δουμε τι θα δουμε. Τη στελεχωση παντως θα την δουμε συντομα. Να σου πω τωρα βρε Καναδεζα, παρ' ολο που ειμαι αισιοδοξη, θα αποφυγω τα περεταιρω πολιτικα σχολια, γιατι ματιαζω κι ευκολα!

Ra Ma said...

Πρώτα θα πω για σένα μέσα από τη καρδιά μου Χρόνια Πολλά και μετά θα πω για το καλό μας ένα μεγαλοπρεπές ΑΜΗΝ!

La Gigi said...

όλοι αμήν λένε...για να δούμε. εγώ έχω άλλα θέματα κοίτα το μέηλ σου και απαντησέ μου πληζ :)
σε φιλώ πολύ

Michael Tellides said...

Ολοι το ευχόμαστε. Πολύ φοβάμαι όμως,εκεί που φτάσαμε, πως δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις...

Anonymous said...

Μα τι λες, Ιουστίνη;;;
Ξέχασες ποιοι είναι οι Πασόκοι;;;
Οι αρχιερείς της λαμογιάς και της εξαπάτησης... Ο Γιωργάκης είναι μαζί με την Αννα Διαμαντοπούλου, ό,τι πιο επικινδυνο δρα και αποφασίζει στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή!
Ο απόλυτος αφελληνισμός μας είναι προ των Πυλών... Θα είναι πολύ αργά οταν θα έχουν ξεπουλήσει τα πάντα και θα γελάνε με τα κορόϊδα που πίστεψαν τα τεράααααστια ψέμματά τους...

Justine's Blog said...

Γιώτα αγαπημένη μου,
Ευχόμαστε το νέο ΠΑΣΟΚ να δώσει δέιγματα αναβαθμισης, που τόση ανάγκη έχει ο τόπος μας.

Justine's Blog said...

Δεσπόινάριο,
Αν ματιάζεις άφησε κατα μέρος τις αισιόδοξες προβλέψεις. Ετσι έλεγε κι ο Καραμανλής "σεμνά και ταπεινά" και είδες πως του βγήκαν τα στελέχη!
Φιλάκια

Justine's Blog said...

Μαρκονάκη μου, καλησπέρα
Ευχαριστώ για τις μεθεόρτιες ευχές, αλλά η γιορτή κρατάει 40 μέρες. Λές το δικό μας το αμήν να πιάσει λόγω λευιτικής καταγωγής;
Είθε!

Justine's Blog said...

Το κοίταξα και θα σου απαντήσει ο ειδήμων. Μακάρι να γίνουν όλα καλύτερα στην Ελλάδα, να ζήσουμε ένα καλύτερο αύριο!
Φιλιά σου

Justine's Blog said...

Μιχάλη μου,
Μπορεί να μην υπάρχουν μαγικές λύσεις για χρόνια προβλήματα, αλλά ας άλλάξει το τοπίο σε επίπεδο αξιών. Σιχαθήκαμε τις λαμογιές και τα λαμόγια!

Justine's Blog said...

Στ΄αλήθεια δεν φοβάμαι αυτές τις φιλοκίνδυνες παραφιλολογίες. Η Διαμαντοπούλου και ο Παπανδρέου μπορεί να το πάιζουν διεθνείς τύποι, αλλά δεν πρόκειται να απεμπολήσουν τίποτε απο την ταυτότητά μας. Πιο επικίνδυνη αποδείχθηκε η Μαριέτα, ναι;

Anonymous said...

Δεν θα ήθελα να ανοίξω διάλογο, Ιουστίνη, ούτε να ξεκινήσω την ενοχληττική αντιπαράθεση, απλώς επειδή ανέφερες την Μαριέττα -κι επειδή τυχαίνει να είμαι στην εκπαίδευση- μπορώ να της αναγνωρίσω ότι τουλάχιστον έσωσε την τριτοβάθμια από τον λαϊκισμό των προηγούμενων, που είχαν καταργήσει την βάση του "10" ως όριο για την εισαγωγή σε Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι.
Όσο για ττην κινδυνολογία, που μου προσάπτεις, είμαι η πρώτη που θα ήθελα να διαψευστώ από το γιο του ανθρώπου που κατήργησε το πολυτονικό σύστημα και την γυναίκα που ως Επίτροπος της Ε.Ε πρότεινε η Ελλάδα ν' αποκτήσει τ' ΑΓΓΙΛΚΑ ως επίσημη γλώσσα!....

Justine's Blog said...

Αγαπητή Μ.
Συμφωνώ μαζί σου για το φραγμό που έβαλε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση η Μαριέτα. Αλλά τα βιβλία της ιστορίας τα ξέχασες; Με τη Μικρασιατική Καταστροφή να είναι ένας απλός συνωστισμός στο λιμάνι της Σμύρνης;
Οσο για την κατάργηση του πολυτονικού, πιστεύω πως υπήρξε μοιραίο λάθος. Αλλά μήπως η εκάστοτε ηγεσία δεν πειραματίζεται με την πολύπαθη γλώσσας μας;
Τέλος, η Διαμαντοπούλου έκανε γκάφα ολκής και απέσυρε τότε τις δηλώσεις της.
Κι εγώ δεν θέλω να αντιπαρατεθούμε, αλλά ο διάλογος δίνει ζωντάνια στις υπάρξεις μας, ναι;
Κι αν γίνουν λάθη, θα τα καυτηριάζουμε χωρίς αναισθητικό!