ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Tuesday, June 15, 2010

Grand Prix 2010 στο Μόντρεαλ

Αφιερωμένο εξαιρετικά στο φίλο μου το Γιώργο

































Μετά απο ένα χρόνο απουσίας (πέρισι είχε ακυρωθεί το Γράν Πρί στο Μόντρεαλ λόγω οικονομικής ασυμφωνίας του Δήμου με τους διοργανωτές), φέτος επέστρεψε η Φόρμουλα Ενα πάλι στην πόλη μας, μεγαλύτερη και δυνατότερη. Το Μόντρεαλ παραληρούσε απο ήλιο, ταχύτητα και εντυπωσιακά αυτοκίνητα.


Βεβαίως, οι γνώστες ξέρουν ότι πρωταθλητής στο Γκράν Πρι του Μόντρεαλ αναδείχθηκε ο γλυκός μαυρούλης Τζόρτζ Χάμιλτον που οδηγούσε Mercedes . Είχε ξανακερδίσει εδώ πριν απο μερικά χρόνια.
Μετά τον αγώνα ένα κλίμα πανηγυρισμών κι ευφορίας κατέλαβε την πόλη, που έτρεχε κι αυτή σε τρελλούς ρυθμούς.

Ολο το Σαββατοκύριακο είχαν κλεισθεί οι δρόμοι, η Peel και η Crescent και είχαν στολιστεί με συλλεκτικά αυτοκίνητα εκάστη ανά ημέρα. Την Παρασκευή στον ένα δρόμο φιγουράριζαν οι Ferrari Lamborgini ενώ στον άλλο τα Τσινουετσέντο της Fiat και οι Alfa Romeo.


Το Σαββατοκύριακο άλλαξε το σκηνικό με τις Porshe και τις Mustang εν παρατάξει, τον κόσμο να τις χαζεύει και να φωτογραφίζεται.
Εμείς κατεβήκαμε με φίλους, διασκεδάσαμε την ημέρα σα μικρά παιδιά, ήπιαμε , γελάσαμε φωτογραφίσαμε τα ωραία και γρήγορα αυτοκίνητα, που δυστυχώς δεν μπορούν να τρέχουν πάνω απο 100 χιλιόμετρα την ώρα στος μεγάλους και άνετους δρόμους του Καναδά και της Αμερικής (όποία τιμωρία!)
Σας καλώ σε μια βόλτα να μοιραστούμε τη γοητεία της ταχύτητας. Αν κι εγώ μένω πιστή και παραδοσιακά κολλημένη στην Jaguar που παραμένει το απόλυτα θηλυκό αυτοκίνητο.
ΕΕΕΡΧΕΤΑΙ!

Τζουστινάκι

10 comments:

Anonymous said...

Κομψοτάτη όπως πάντα, με υπέροχη τσάντα!!!
Φιλιά από την Αθήνα του καύσωνα!

(νέος λογαριασμός http://profiles.pathfinder.gr/view/pennybr)

Michael Tellides said...

Πολύ τυχεροί πράγματι που είχατε την ευκαιρία να θαυμάσετε απο κοντά τα πανέμορφα και ταχύτατα αυτοκίνητα στα πλαίσια των αγώνων Grand Prix και που βέβαια απολαύσατε με την παρέα σας μία απο τις σπάνιες ηλιόλουστες Μοντρεαλίτικες Κυριακές.
Πόσο ζηλεύω...

Ρούλα said...

Φινετσάτη,ωραιοτάτη Ιουστίνη μας με αφορμή τις δυο τελευταίες σου αναρτήσεις που τις αφιερώνεις σε αγαπημένους φίλους και μοιράζεσαι με ενθουσιασμό τις εμπειρίες,τα ταξίδια σου,αποδεικνύεις για άλλη μια φορά αυτό που εκτιμώ ιδιαίτερα σε σένα και δεν είναι άλλο από το να προσφέρεις ό,τι καλύτερο διαθέτεις!
Χαίρομαι με τη χαρά σου και τον παιδικό ενθουσιασμό σου!
Η Ξάνθη στέλνει τα φιλιά της στο Μόντρεαλ

Αστοριανή said...

Ερωτευμένα ...φοιτητούδια! γοητευτικοί ως πάντα...
Υιώτα,ΝΥ

Ra Ma said...

Το αποφάσισα ...θέλω ένα ποδήλατο-τσόπερ!!!
Καλησπέρα!!!

Justine's Blog said...

Πέννυ μου,
Πρέπει να ομολογήσω πως έχεις μάτι για την τσάντα, στ΄αλήθεια.
Ευχαριστώ για το κομπλιμάν!
Φιλί

Justine's Blog said...

Είδες Μάικλ, όποιος κάνει παρεα μαζί μας απολαμβάνει τη ζωή! Αντε, την άλλη φορά να λές κι εσύ "Ημουν κι εγώ στο κότερο!!!"
Ωραία ήταν χτές με τον Αλέξανδρο. Σούπερ παιδί.

Justine's Blog said...

Ξανθόφερτη Ρούλα,
Πιστεύω πως αυτό είναι η μπλογκογειτονιά, να μοιραζόμαστε τις χαρές μας με τους φίλους μας. Καμιά φορά και τις στεναχώριες μας. Αλλά έχω αποφασίσει αυτό το καλοκαίρι να περάσει ανάλαφρα, χωρίς σκοτούρες μόνο με σενάρια!
Φιλί ηλιόλουστο του Μόντρεαλ!

Justine's Blog said...

Οπως κι εσείς αγαπημένη Γιώτα. Είστε το παράδειγμα της στέρεης διαχρονικής αγάπης με το Δημήτρη σου. Νάστε καλά εκεί στη Νέα Υόρκη. Μπορεί και να βρεθούμε.
Φιλί

Justine's Blog said...

Θύμιε λατρεμένε,
Τόδες αυτό το υπερθέαμα; Ποδήλατο τσόπερ; Γι αυτό το κόλλησα στη μέση των ταχυτήτων! Είμαστε όμως προχώ ως λαός εδώ στη Βόρεια Αμερική, θα συμφωνείς. Πότε εγκαταλείπεις τον καύσωνα;