ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Saturday, November 5, 2011

Αντώνη Σαμαρά άρσου επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων


Της Ιουστίνης Φραγκούλη-Αργύρη


Με τραυματίζει η μικροπολιτική των Ελλήνων ηγετών. Μετά τον Γιώργο Παπανδρέου που έθεσε την Ελλάδα στο έλεος των δανειστών στοιχειοθετώντας μια νέα προοπτική, αυτήν εκτός του ευρώ, τώρα ο Αντώνης Σαμαράς αρνείται να συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση εθνικής συναίνεσης.

Τον άκουσα καθαρά πριν λίγο στις δηλώσεις του, αρνείται να συμμετάσχει στο μεταβατικό σχήμα, γιατί θέλει να βγεί αλώβητος από την ψήφιση του μνημονίου, που θα προβλέπει το κούρεμα του 50% και την επιτροπεία της Ελλάδας από τους δανειστές της. Πιστεύει ότι μπαμπαλίζοντας ακαταλόγιστες δικαιολογίες με το γνωστό στρουθοκαμηλισμό, θα ψηφίσουν οι άλλοι κι εκείνος θα καρπωθεί τα οφέλη της αποχής του.

Λοιπόν κύριε Σαμαρά, η Ελλάδα δεν είναι τόπι, ούτε παίγνιο στα χέρια των μικροπολιτκών που αρνούνται να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων για μικρόφθαλμα πολιτικά κέρδη.

Η ιστορία θα σε καταδικάσει , θα σε απαξιώσει ΔΙ ΕΣΧΑΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑΝ αν δε συμπορευτείς με τους καιρούς που δεν είναι μενετοί, αλλά με τα ναζάκια σου θα γίνουν δεινότεροι !


Η χώρα μας δεν έχει άλλη επιλογή απο την ελεγχόμενη χρεωκοπία, αν θέλεις να εκλεγείς στην μετευρωπαϊκή Ελλάδα, στη χώρα της Μπανανίας, πέστο καθαρά.

Πάντως, το «νίπτεις τας χείρας σου» δεν θα περάσει ούτε στο λαό ούτε στους εταίρους.

Ανάλαβε τις ευθύνες σου εδώ και τώρα. Η ιστορία σε προκαλεί και σε καλεί να το πράξεις!

4 comments:

Meropi said...

Γενικά οι της ΝΔ νίπτουν τας χείρας τους, λες και δεν είναι επί των ημερών τους που ήρθε και ξεχείλισε εντελώς το ποτήρι και το χρέος. Παριστάνουν τους τιμητές, όταν έχουν σημαντικό μερίδιο ευθύνης για την κατάντια μας. Ο Σαμαράς μάλιστα ήταν μέλος της τελευταίας μοιραίας Κυβέρνησης Καραμανλή. Τώρα τι παριστάνει??? Ελπίζω ο λαός να το θυμάται αυτό, όταν φτάσει στις κάλπες (αν και αμφιβάλλω).

Justine's Blog said...

Αγαπημένη μου Μαιρόπη,
Εαν ο Σαμαράς δε συναινέσει σήμερα, θα θεωρήσω στημένο το παιχνίδι. Και ο λαός θα τον θυμάται ως προδότη, δεν ξεχνάει πως έρριξε την κυβέρνησή του κάποτε πολύ πρόσφατα.
Φιλί αξημέρωτο

La Gigi said...

ναι καλά. είναι τόσο λίγος που δεν αντέχει να σταθεί στο ύψος καμιάς περίστασης. μέχρι χθες ζητούσε ο νέος πρωθυπουργός να είναι κάποιος εκτός πολιτικής. σήμερα προτείνει το Δήμα, δεν τον λες κι εκτός πολιτικής. αηδία και απογοήτευση. η απόλυτη παρακμή σε όλα τα επίπεδα.

Justine's Blog said...

Τζίτζη μου,
Είδες γελοιότητα και παρακμή; Να περιμένουν όλοι στον κόσμο τους Λαλάκηδες να συνεννοηθούν. Ελεος δηλαδή, οι Λαλάκηδες ξεπερνούν και τους νάνους που τέλος πάντων έκαναν αγαπούλες στη Χιονάτη μας.
Δεν υπάρχουν, κλαυσίγελως η κατάσταση!