ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Wednesday, November 9, 2011

Ντροπή σας νάνοι!

Την ώρα που η διεθνής κοινή γνώμη έχει στρέψει τα βλέμματα στην Ελλάδα για την κυβέρνηση συνεργασίας, οι Ελληνες πολιτικοί παριστάνουν τους φτωχούς παίχτες ενός ελεεινού παιχνιδιού σε βάρος της πατρίδας. Είναι φανερό ότι αμφότεροι οι αρχηγοί των μεγάλων κομμάτων με κορυφαία τα κοράκια του παλιού ΠΑΣΟΚ, αδιαφορούν αν θα πτωχεύσει η χώρα ατάκτως αύριο σκορπώντας τον ιό σε όλη την ευρωζώνη και την οικουμένη.

Το μόνο διακύβευμα για τους νάνους της Ελληνικής πολιτικής σκηνής είναι να μείνουν στην εξουσία έστω και σε μια Ελλάδα που θα έχει μετατραπεί σε Μπανανία. Ο Παπανδρέου και το παρεάκι του προσπαθούν να πιαστούν από το ΠΑΣΟΚ, ο Σαμαράς και η κομπανία του θέλουν να «νίψουν τα χείρας».

Ο διεθνής τύπος καταγράφει την τραγική αβελτηρία, οι εταίροι μας κοροϊδεύουν , εμείς οι Ελληνες της Διασποράς κρυβόμαστε πλέον για να μην απαντούμε σε ταπεινωτικά ερωτήματα για΄τη χώρα μας και τους πολιτικούς μας.

Ντροπή σας νάνοι, σύρατε στο χείλος του γκρεμού τη χώρα της ιστορίας και της περηφάνειας.

Ντροπή σας!!!

Ιουστίνη Φραγκούλη

7 comments:

Levina said...

Τώρα τους έθιξες!!!
Εδώ δεν τολμάνε να εμφανιστούν
για να μη τους πάρουν με τις πέτρες, κρύβονται και κυβερνούν
απο τις σπηλιές τους.
Το ξεφτυλίκι μας σε όλο του το μεγαλείο. ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ.
Ούτε ένας......ούτε ένας δεν έχει τα κότσια να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και να ζητήσει αυτά ......ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΠΙΣΩ, να τιμωρήσει παραδειγματικά εκείνους που πλουτίσαν είς βάρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,γεμίσαμε δοσίλογους, ψεύτες, κλέφτες.
Να μη κρύβεσαι εκεί που είσαι,
να περπατάς περήφανη που είσαι Ελληνίδα και να μας κάνεις περήφανους με τις απαντήσεις σου και εμάς που υποφέρουμε με την καινούργια Δικτακτορία των 300.
Να είσαι καλά.
Καλημέρα καλή μου.

Justine's Blog said...

Λεβίνα μου,
Και βέβαια είμαι περήφανη Ελληνίδα και όπου μπορώ μιλάω για την πατρίδα του κλασικισμού και της ομορφιάς.
Αλλά ότι έχω νιώσει ντροπή με τα ανούσια παίγνια των ολίγων κι αυτό πρέπει να το ομολογήσω.
Φιλί βρεγμένο από το Μόντρεαλ

δεσποιναριον said...

Ωρε μανα μου, πολυ θυμωσες Καναδεζα! Μου φαινεται οτι σε ακουσαν και κατεληξαν καπου! Φιλουμπες.

Justine's Blog said...

Πρωτεουσιάνα μου,
Πώς να μην τα πάρω δηλαδή που ακόμη ακι τώρα σφάζονται στην ποδιά των προσωπικών φιλοδοξιών και συμφερόντων τους; Τίποτε για το καλό της πατρίδας, καμιά απολύτως προσπάθεια για να βγούμε από το αδιέξοδο.
Λυπάμαι, ποτέ δεν περίμενα να πιάσουμε τόσο πάτο!
Φιλί του ήλιου!

irene.nikolopoulou@gmail.com said...

Ιουστινη μου ,τιποτε δεν ειναι τυχαιο !το σαββατο το πρωι δουλευα με την γραμματεα μου στο γαφειο κ συμπληρωνα στοιχεια στο site κ στο blog μου που βγαινουν στον αερα το σαββατο 19 η λιγο αργοτερα . Της λεω λοιπον εκει που γραφω για τα πρωινα γραψε κ για την φιλη μου την Ιουστινη κ μαλιστα να κ το blog της κ ανοιγωντας πεφτω στην ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ !ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στο παιδι κ σε ολουσ σας μεσα απο την καρδια μου!μεγαλη χαρα μεγαλο βημα μεγαλη υπερηφανεια για ολους σας που προοδευσατε κ φτασατε εκει που φτασατε κ οι τρεις!την αγαπη μου σας στελνω .

irene.nikolopoulou@gmail.com said...

ανοιγοντας με ο, χαχα

Justine's Blog said...

Ρηνάκι μου,
Σήμερα ανακάλυψα αυτή την απάντηση στο πόστ, ήταν παλιό και είχε φύγει απ΄τη σελίδα.
Ευχαριστώ γιά τις ευχές σου, πήρα το μήνυμά σου, ήμουν στις ΗΠΑ επί μια εβδομάδα. Τώρα είμαι αφωνίξ , έχω οξεία φαρυγγίτιδα με πυρετό. Οταν περάσει ο πονοκέφαλος θα σου γράψω στο υπέροχο καινούρι μπλόγκ σου.
Φιλιά