ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Sunday, June 24, 2012

Vive Le Quebec!

Σήμερα εδώ ήταν του Αη Γιαννιού και στο Κεμπέκ είχαμε αργία λόγω Εθνικής Επετείου. Ετσι λοιπόν αποφασίσαμε να πάμε εκδρομή στην εξοχή, στο καταπληκτικό σπίτι των φιλενάδων μας, που βρίσκεται ακριβώς πάνω από μια λίμνη με θέα ένα σύμπλεγμα καταπράσινων νησιών.
Η Νατάσα, η Ελεν Φωτοπουλίνες με το όνομα η Ελέιν Λαντρύ  κι εγώ είμαστε αδελφές , γεγονός που κρίνεται από  τη διάρκεια της φιλίας μας και της αγάπης μας.
Ο Νίκ (σύζυγος της Ελεν) μας είχε ετοιμάσει ένα εκπληκτικό μπράντς με σολωμό λιασμένο από Ελληνα ψαρά, με λαχανικά ψητά, ντοματούλες ριγανάτες, σαλάτα και του Θεού τα φρούτα: φράουλες, μπλούμπερις, κερασάκια εποχής.
Γευθήκαμε τα αγαθά της εξοχής, λιαστήκαμε με τα μαγιό μας (άλλοι έκαναν και μπάνιο στη λίμνη). Το πιό ωραίο της υπόθεσης ήταν ότι διαλέξαμε για τη Νατάσα βίντατζ ενδυμασία χίππισσας του 70, καθώς θα παραστεί σε πάρτυ στην Ουάσιγκτον που έχει αυτό το θέμα.
Η Νατάσα έφερε διάφορα ρουχαλάκια, αλλά εμείς της διαλέξαμε ένα καμπάνα λαχανί παντελόνι, εμπριμέ ζέρσεϊ πουκάμισο με μυτερούς γιακάδες και φυσικά τσόκαρα Σόλ. Της φτιάξαμε και μια μπαντάνα για τα μαλλιά , της συτήσαμε να αγοράσει ένα ζευγάρι κρίκους με το σήμα της ειρήνης και της ευχόμαστε καλό πάρτυ στην πρωτεύουσα του κόσμου.
Παρότι οι άντρες μας ήταν παρόντες, εμείς κάναμε πηγαδάκι γυναικείο, γελάσαμε μέχρι δακρύων και είπαμε  Vive le Quebec !
Justina’ki


H ομορφιά του τόπου είναι απαράμιλλη

Σαν την πολυνησία της Λευκάδας

Το πράσινο είναι θεριωμένο
Με την Ελέν Λαντρύ
Και τις αδελφές Φωτοπουλίνες περάσαμε σούπερ! Τα αγόρια στη γωνία τους!

6 comments:

La Gigi said...

αυτο το σπιτι ειναι υπεροχο! και τελικα βλεπω οτι κατω απο τον παγο υπαρχει στ' αληθεια μια λιμνη!!!
σε φιλω πολυ

Justine's Blog said...

Το σκέφτηκα ότι θα μου έκανες επίσκεψη. Είδες ομορφιά που κρύβει αυτό το τοπίο όταν τα χιόνια λιώσουν; Μου θυμίζει Λευκάδα, Σκορπιό, Μαδουρή, αρχιπέλαγος...
Φιλί γλυκό

katrine said...

Μα αυτός είναι παράδεισος!!!!!

Φιλί μπονίτα σε όλη την κοριτσoπαρέα:0

katrine said...

Μα αυτός είναι παράδεισος!!!!!

Φιλί μπονίτα σε όλη την κοριτσoπαρέα:0

Justine's Blog said...

Κατρινάκι μου,
Ναι είναι παράδεισος και η κοριτσοπαρέα κόλαση σωστή. Τα κορίτσια σε ανάπτυξη...
Φιλιά μπονιτάκι μου

στολες αποκριας said...

Απλά ήθελα να αναγνωρίσω πόσο απολαμβάνω αυτό το δείχνουν ως ένα podcast και πόσο μεγάλη είναι αυτό το επεισόδιο ήταν ιδιαίτερα. Ευχαριστώ!