ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Tuesday, March 17, 2015

Ενας φωτισμένος νέος μαέστρος !!!


 
Ενα μοναδικό ταλέντο της κλασικής μουσικής, ο Χρήστος Κολοβός αυτή την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015, 11.00 π.μ., στην αίθουσα "Salle Claude Champagne" του Τμήματος Μουσικής του Πανεπισημίου του Μοντρεάλ, θα διευθύνει το τελικό του κοντσέρτο για την απόκτηση του διδακτορικού  διπλώματος από το εν λόγω Πανεπιστήμιο. Στη συναυλία θα  συμπράξει η Ορχήστρα του γαλλόφωνου Πανεπιστημίου  του Μόντρεαλ στην 1η Συμφωνία του Γιοχάνες Μπραμς, έργο 68, σε ντο ελ.

 


Ο βιολονίστας, ερευνητής και διευθυντής ορχήστρας Χρήστος Ηλ. Κολοβός γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από μουσική οικογένεια. Είναι υπότροφος υποψήφιος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου του Μόντρεαλ (τάξεις διεύθυνσης ορχήστρας: Paolo Bellomia και Jean-Francois Rivest). Σπούδασε σε Ελλάδα και Ολλανδία με τους Γ. Τζουμάνη και Florian Donderer (βιολί) και Οδυσσέα Δημητριάδη, Κων/νο Καρύδη και Lucas Vis (διεύθυνση ορχήστρας).
 

Εμφανίζεται τακτικά με όλες του τις ιδιότητες δίνοντας α' εκτελέσεις έργων Ελλήνων και ξένων συνθετών.
 

Στο Γαλλόφωνο Πανεπιστήμιο του Μοντρεάλ ευρευνούσε επισταμένως την Ελληνική Έντεχνη Μουσική συγγράφοντας και δημοσιεύοντας ταυτόχρονα.  Ο ίδιος έχει συγγράψει και εκδώσει τον Κατάλογο Έργων του Κωνσταντίνου Κυδωνιάτη και τη βιογραφία του Μιλτιάδη Καρύδη μεταξύ άλλων μονογραφιών.

 Ιουστίνη Φραγκούλη

2 comments:

pylaros said...

Σε είδα στο Περιοδικό του Ε. Κ. της Νέας Υόρκης με όλα σου τα βιβλία φώτος κλπ.
Γράφει η κ. Μαρία Παπανικολάου
Τρεις γεμάτες σελίδες

Congratulations

Gabriel

Justine's Blog said...

Thanks so much Gabriel. They will send it to me soon and I will post it
Filakia