Η ΤΡΙΚΥΜΙΑ

Η ΤΡΙΚΥΜΙΑ
Το νέο συγκλονιστικό μυθιστόρημα

Wednesday, December 2, 2015

Τέσσερις υπουργοί ετοιμάζονται για ταξίδι αναψυχής στη Νέα Υόρκη!


Πέρισι τα ελληνικά μέσα έκραζαν τους τέσσερις υπουργούς που επισκέφθηκαν τη Νέα Υόρκη για να παρευρεθούν στη μονοήμερη επενδυτική συνάντηση του Capital Link.

Εγραφε χαρακτηριστικά to Cool News:

Μια είδηση που περνάει στα ψιλά αλλά είναι η καλύτερη απόδειξη ότι στην Ελλάδα μετά από 4 χρόνια μνημονίου τίποτε δεν έχει αλλάξει σε αντιλήψεις και πρακτική.

Τέσσερα μέλη της κυβέρνησης βρέθηκαν ταυτοχρόνως στη Νέα Υόρκη για να συμμετάσχουν στο 16ο ετήσιο επενδυτικό forum της Capital Link προκειμένου να αναζητήσουν επενδύσεις για τη χώρα μας.

Από μόνη της είναι μια εντυπωσιακή είδηση. Το ακόμη εντυπωσιακότερα όμως είναι αυτά που αποκαλύπτει ο ΒΗΜΑτοδότης:


Ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Ασημάκης Παπαγεωργίου βρέθηκαν λοιπόν ταυτοχρόνως στη Νέα Υόρκη. Ακόμη κι αν δεχθούμε ότι ήταν απαραίτητη η παρουσία και των τεσσάρων υπάρχουν ορισμένα σημεία που κάνουν την ιστορία ιλαροτραγωδία.

Αρχικά δεν αποτελούσαν μια ενιαία αντιπροσωπεία, άρα ο καθένας πήγε μόνος του. Κατά συνέπεια έμενε και όπου ήθελε. Δεν υπήρξε δηλαδή κανένας συντονισμός, καμία κοινή προετοιμασία, καμία κοινή ατζέντα καμία κοινή παρουσία.

Η μοναδική στιγμή που συναντήθηκαν στην πολυάνθρωπη αμερικανική μεγαλούπολη ήταν το γεύμα που παρέθεσαν οι ομογενείς στο ξενοδοχείο Μετροπόλιταν. Εκεί, μεταξύ ενός καλοψημένου και ενός medium to well steak αντάλλαξαν απόψεις για την οικονομική κατάσταση της χώρας.”

Φέτος, η ανεκδιήγητη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αμετανόητη για τα κακώς κείμενα των προκατόχων της στέλνει στη μονοήμερη επενδυτική συνάντηση του Capital Link (14 Δεκεμβρίου) επίσης τέσσερις υπουργούς, τους Χουλιαράκη, Σταθάκη, Μαρδά και Κουντουρά. Μάλιστα, ο Σταθάκης και η Κουντουρά έχουν τον ίδιο φάκελο του ΕΟΤ.

Σε μια χώρα της οποίας η κυβέρνηση έχει το θράσος να ζητάει συναίνεση του ευρύτερου πολιτικού σπέκτρουμ για την απεμπόληση των τελευταίων δικαιωμάτων των εργαζομένων και των συνταξιούχων, είναι ειρωνία να ταξιδεύουν τέσσερις υπουργοί με λεφτά των φορολογουμένων και θιγόμενων απο τις περικοπές και μάλιστα για ένα μονοήμερο συνέδριο, το οποίο προσφέρει απλώς ένα τυπικό φόρουμ επαφών και τίποτε παραπέρα.

Δεδομένου ότιφέτος μάλιστα στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης έχει πετάξει έξω απο τις συναλλαγές του την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας,(λόγω της τραγικής πτώσης της μετοχής της ) θα είναι γελοιότητα  να τρέξουν οι υπουργοί να χτυπήσουν και το καμπανάκι του Χρηματιστηρίου.

Θα πρέπει να είναι πολύ αφελής η κυβέρνηση ή πολύ αναίσθητη να επιτρέπει σε τέσσερις υπουργούς της να καταπλέουν στη Νεα Υόρκη σε περίοδο περικοπών μισθών και συντάξεων. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο οικονομικό αλλά κυρίως ηθικό. Πρόκειται για τεράστιο σκάνδαλο πρόκλησης ενός λαού που υφίσταται τα πάνδεινα.

Πιστεύαμε πως με το ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε ελπίδα να αλλάξουν ορισμένα πράγματα, σε επίπεδο αλαζονίας και ωχαδερφισμού, γεγονός που τελικά δεν θα κόστιζε τίποτε, αλλά δυστυχώς η νοοτοροπία της αρπαχτής και του βολέματος είναι βαθειά ριζωμένη και σ΄αυτήν την κυβέρνηση.

Εδωσαν στη δημοσιότητα ωμά τελικά τη Τζάκρη που ζητούσε 10ήμερο ταξιδάκι στη Νέα Υόρκη για να κρύψουν το σκάνδαλο των τεσσάρων υπουργών τους που ανερυθρίαστα σκοπεύουν να μεταβούν την άλλη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη κυρίως για την πάρτη τους.

Πόση ντροπή θα νιώσουμε ακόμη;
Σε αυτό το σύνδεσμο μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του φόρουμ και τα ονόματα των τεσσάρων υπουργών!!!
 

1 comment:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS said...

Περασα μετα απο πολυ καιρο για να σου ευχηθω Υγεια πανω απ ολα!!!!
Εύχομαι η μαγεία των Χριστουγέννων να μας αγγίξει όλους και να μας δώσει το χαμόγελο και καθετι που χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι στη δύσκολη καθημερινότητα αυτής της εποχής.
˛.°★。˛ΟΜΟΡΦΑ ��˛ ΜΑΓΙΚΑ ��˛ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ°.★* *
˛°_██_*。*./ \ .˛* .˛.*.★* *★ 。**
˛. (´• ̮•)*˛°*/.♫.♫\*˛.* ~`˛_Π_____. * ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*../______/~\*.
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬-