ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Thursday, December 31, 2020

Άρωμα Γυναίκας στην Ελληνική Πρεσβεία της Οττάβας!

 


 Άρωμα Γυναίκας στην Ελληνική Πρεσβεία της Οττάβας!

Με ένα δείπνο πολιτικά ορθό,διατηρώντας την απόσταση ανάμεσα στους καλεσμένους, η νέας πρέσβυς της Ελλάδας στην Οττάβα, Ναντίν Αθανασιάδου, υποδέχθηκε μια ομάδα απο το Μοντρεάλ σε δείπνο εργασίας προκειμένου να συζητητηθούν θέματα προκλητικότητας στο Αιγαίο αλλά και τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την Ελληνική παροικία του Καναδά.

Το δείπνο εργασίας ήταν άτυπο γι αυτό προσκεκλημένοι δεν ήταν οι επίσημοι ταγοί της παροικίας αλλά ο πρόεδρος της Ερανικής Επιτροπής της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μοντρεάλ Δρ. Γιώργος Τσούκας καθώς και η πρόεδρος του Λυκείου των Ελληνίδων δημοσιογράφος και συγγραφέας Ιουστίνη Φραγκούλη-Αργύρη συνοδευόμενη απο το σύζυγό της επιχειρηματία Θεόδωρο Αργύρη. Καλεσμένη στο τραπέζι ήταν επίσης η συνταξιούχος διπλωμάτης με βαθμό πρέσβυ Άννα Myatt.

Η πρεσβευτική κατοικία βυθισμένη στα χιόνια ανάδιδε την γυναικεία άποψη περί την ελληνική παρουσία στον δρόμο του Καναλιού της Οττάβας, με την πρόσοψη να είναι διακοσμημένη με λαμπερά Χριστουγεννιάτικα φώτα.

Εσωτερικά η κατοικία είχε διακοσμηθεί με φίνο γυναικείο γούστο αποπνέοντας Άρωμα Γυναίκας. Οι λεπτές γεύσεις της ελληνικής κουζίνας συνοδεία ελληνικών κρασιών κράτησαν τη συζήτηση ενδιαφέρουσα και πολύεπίπεδη καθ’ όλη τη βραδυά.

Η πρέσβυς Ναντίν Αθανασιάδου είναι απο τα δυνατά χαρτιά του υπουργείου εξωτερικών της Ελλάδας γι αυτό διορίσθηκε στο πόστο της Οττάβας, προκειμένου να ενδυναμώσει περισσότερο τις διμερείς σχέσεις Ελλάδας -Καναδά.

Με δυναμική θητεία στα διάφορα πόστα στα οποία έχει υπηρετήσει (μεταξύ των οποίων Μόσχα, Βρυξέλλες, Λονδίνο,) η Ναντίν Αθανασιάδου η οποία έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές σπουδές στην Ελληνική Φιλολογία, σκοπεύει να κάνει λαμπρή τη συμμετοχή των Ελλήνων του Καναδά στις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια απο την Ελληνική Επανάσταση το 2021 και ταυτόχρονα να θέσει επι τάπητος τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδας τόσο στο υπεξ του Καναδά όσο και στους συναδέλφους της πρέσβεις των άλλων χωρών.

Η Ελληνική Διπλωματία με Άρωμα Γυναίκας φαίνεται πως θα αποδειχθεί αποτελεσματική το 2021 και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Καλή Χρονιά!

 












No comments: