ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Tuesday, August 9, 2022

Το Porto Cafe της Αγάπης!

 



Ένα όμορφο καφέ με όλους τους καφέδες για όλες τις ώρες αλλά και με ελαφρά πρωινά και γεύματα είναι το Porto Cafe στην καρδιά της υπέροχης μαρίνας της Λευκάδας.

Η θέα του προς τα γιότ και τις φλοτίλες αλλά και η περιποίηση του νεανικού προσωπικού το κάνουν ελκυστικό για όσους θέλουν ένα ήσυχο πρωινό ή βραδυνό στη μαρίνα που πλέον ασφυκτιά από τα δεκάδες σκάφη.

Φέτος το Porto Cafe ανακαινίσθηκε, ανανεώθηκε με μοντέρνες μινιμαλιστικές καρέκλες ενώ το μπαράκι έγινε απολύτως και αμιγώς ναυτικό βαμμένο στο μπλέ χρώμα της θάλασσας.

Οι ιδιοκτήτες του Στέφανι και Σωτήρης Κηρολίβανος είναι ένα παράξενο ζευγάρι που γνωρίστηκε κάποιο καλοκαίρι στη Λευκάδα. Έσμιξαν τις ζωές τους πολλά χρόνια αργότερα με θέα το πέλαγος και τα σκάφη της μαρίνας.

Η Στέφανι γεννήθηκε στο Μοντρεάλ και είναι ανηψιά μου εξ αγχιστείας, καθώς είναι κόρη της πρώτης εξαδέλφης του Τέντυ, Μαρίας Αργύρη και εγγονή του διαχρονικού θείου μας Στήβ Αργύρη. Η Στέφανι μεγάλωσε στο Τορόντο όπου σπούδασε καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας.

Σε ένα από τα καλοκαίρια της Λευκάδας γνώρισε τον Σωτήρη Κηρολίβανο , που τη γοήτευσε με το ανέμελο στυλ του. Γρήγορα έγιναν ζευγάρι και μετά από τρικυμίες και μπουνάτσες παντρεύτηκαν στο Τορόντο, όπου είχαμε την τιμή να ντύσουμε και να συνοδεύσουμε το γαμπρό στον σεμνό αλλά υπέροχο γάμο τους.

Η Στέφανι, όταν της το ζήτησε ο Σωτήρης,  χωρίς δεύτερη σκέψη δέχθηκε να μετακομίσει στη Λευκάδα, όπου ολοκλήρωσε την οικογένειά της με ένα υπέροχο κοριτσάκι που ακούει στο όνομα Βιολέττα.

Το Porto Cafe είναι ένας χώρος για καλοκαίρι αλλά και για χειμώνα καθώς λούζεται στον λαμπρό ήλιο της Ελλάδας. Αν μπορείς να κοιτάς κατάματα τον ήλιο χαμηλώνοντας το βλέμμα προς το γαλάζιο της θάλασσας, το καφέ της Πόρτο είναι για σένα.

Καλή επιτυχία με την καινούρια διακόσμηση. Πάντα το Porto Cafe να αποπνέει την Αγάπη σας!

Ιουστίνη Φραγκούλη-Αργύρη













No comments: