ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Sunday, December 6, 2009

Ενα κοριτσάκι στη Νέα Υόρκη

Το κοριτσάκι ήρθε σπινταριστό απ΄την Ελλάδα μετα τις τόσες συγκινήσεις. Και πριν προλάβει να τακτοποιήσει τα του οίκου του χρειάστηκε πάλι να ταξιδέψει για ένα διήμερο στη Νέα Υόρκη, την πόλη των Χριστουγέννων και των φώτων.

Ετοίμασε την πολύ μικρή και οικονομική βαλιτσούλα με τις ρόδες, πήρε μόνο δυό αλλαξιές ρούχα και έφυγε χαράματα για να προλάβει το συνέδριο της Capital Link , που οργανώνεται στο Metropolitan Club όπως κάθε χρόνο υπο την αιγίδα του υπουργείου οικονομικών και ανάπτυξης.

Φέτος, κύρια ομιλήτρια ήταν η υπουργός Ανάπτυξης κα Λούκα Κατσέλη, που εντυπωσίασε για την ευρυμάθεια, την σαφήνεια και τη γνώση της οικονομικής αγοράς σε παγκόσμια κλίμακα (θα γραφτεί ειδικό πολιτικό άρθρο περι του θέματος)

Το κοριτσάκι έφυγε απο Μόντρεαλ υπο βροχήν και μετά απο πτήση μιάς μόνο ώρας έφτασε στη Μητρόπολη του κόσμου, όπου έλαμπε ένας απίστευτος ήλιος φωτίζοντας τις κορυφές των κτιρίων.

Το κοριτσάκι τσεκάρισε (το δωμάτιο δεν ήταν έτοιμο) άφησε το μικρό βαλιτσικό της και πήρε τα ποδαράκια της για την 5η λεωφόρο και τους 60 δρόμους. Ετριβε τα μάτια της για μια ακόμη φορά απο τους στολισμούς της Νέας Υόρκης, που έμοιαζε να παραληρεί μέσα στη γιορτινή της ατμόσφαιρα.

Το κοριτσάκι στην είσοδο του Μετροπόλιταν έσμιξε με τους συναδέλφους της, τον Αποστόλη Ζουπανιώτη εκδότη του Greek News,τη Δέσποινα Συριοπούλου και τον Αλεξ Στεφανόπουλο του Greek American News Agency το Μιχάλη Ιγνατίου ( μπεστελερίστα με τα Ιμια), τον Δημήτρη Φίλιο της ΕΡΑ, το Μάνο και τον Πανίκο Παναγιώτου του ομίλου Καστανά και ανταποκριτή του ΑΠΕ στη ΝΥ. Το κοριτσάκι όλως αιφνιδίως έπεσε και πάνω στον Καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και φίλο της Νίκο Χαριτάκη, τον οποίο δεν περίμενε να βρεί στην πόλη και δή στο συνέδριο.

Μετά τη λαμπρή συνέντευξη τύπου της Λούκας Κατσέλη τα παιδιά, Ιγνατίου, Συριοπούλου, Στεφανόπουλος και το κοριτσάκι ήπιαν καφέ στο Ωνάσειο και συζήτησαν επι παντός δημοσιογραφικού επιστητού. Ηταν μια ώρα χαράς και ανταλλαγής σοβαρών!!! απόψεων, πρέπει να ομολογήσω.

Για να φτάσουν στην προξενική κατοικία, όπου δόθηκε δεξίωση προς τιμήν της υπουργού τα παιδιά αποφάσισαν να παρουν λεωφορείο.Το κοριτσάκι όρμησε πρώτο και με φόρα στο πρώτο «μπάσι» που βρέθηκε μπροστά της. Ακολούθησαν στα τυφλά και οι υπόλοιποι. Οταν το λεωφορείο έστριψε γι αλλού κατέβηκαν έντρομοι και οι τέσσερις. Και τότε εξέτασαν την κατάσταση και πήραν τελικά τη σωστή γραμμή!

Η δεξίωση ήταν πολύ ωραία και γουστόζικη γιατί είχε πολύ και ενδιαφέροντα κόσμο. Μισή ώρα αργότερα εμφανίστηκε το ζεύγος Μάργκος και Τζόν Κατσιματίδη, που απήγαγαν το κοριτσάκι, το έτρεξαν στην έκθεση ζωγραφικής του Γιάννη Αμοργιανού και μετά του πρόσφεραν φαγάκι στο ελληνικό εστιατόριο Παρέα Κελλάρι.

Ετσι τέλειωσε η πρώτη μέρα. Την επόμενη το πρωί το κοριτσάκι έτρεξε να κάνει τις αγορές του στο Saks 5th Avenue, τη Donna Karan και λοιπές αγαπημένες μπουτίκ της περιοχής Μάντισον και 5ης λεωφόρου. Το κοριτσάκι ενθουσιάστηκε αλλά χρειάστηκε να ανοίξει κι ένα έξτρα σακ βουαγιάζ για να χωρέσουν τα αγαθά του καταναλωτισμού.

Το απογευματάκι έκανε window shopping με το Χαριτάκη (εξού και οι φωτογραφίες των βιτρινών) και το βραδάκι έσμιξε με τις καλλονές κουμπάρες της Βέα και Αντα Πετσίλα. Επεσε το γέλιο της αρκούδας καθώς η δίχρονη Αντα στεκόταν σε κάθε στολισμένο δέντρο ανα τας οδούς και τας ρίμας κι έκανε απίστευτες χαρούλες. Χάρμα η χαρά της στ’ αλήθεια. Η νύχτα τελείωσε με ψώνια και φαγάκι στο Smiths and Wollensky, δηλαδή με ένα κομμάτι βωδινού στο στομαχάκι μας.

Την επόμενη μέρα η βροχή ρήμαξε την πόλη. Αλλά οι Νεοϋορκέζοι ανεπηρέαστοι κατέβηκαν για ψώνια. Και γινόταν το αδιαχώρητο στα πεζοδρόμια απο το ομπρελομάνι. Το κοριτσάκι είχε δώσει ραντεβού με τον Ευθύμιο Ευθυμιάδη πρώνην γενικό πρόξενο της Ελλάδας στο Τορόντο και νύν δεύτερο στην πρεσβεία του Βερολίνου. Παρα την καταρρακτώδη βροχή, τα παιδιά περπάτησαν πάνω κάτω την 5η και τη Μάντισον. Τη ζάλισαν κυριολεκτικά. Κατέληξαν στο Barney’s όπου έπεσαν μούρη με μούρη με τον παππού της ρόκ, τον Ελτον Τζόν. Συγκίνηση μεγάλη! Το κοριτσάκι κόντεψε να λιποθυμήσει αλλά συγκρατήθηκε κι ευτυχώς τραβηξε με τη μηχανή της τη μοιραία σκηνή.

Η μέρα έκλεισε με καπουτσίνο στο Enoteca ένα τιραμισού στα δύο, ενώ έπρεπε ένα τιραμισού επι δύο ή κι επι τρία. Το κοριτσάκι πάντοτε απτόητο απ΄τη βροχή πήρε τη βαλίτσα και το έξτρα σακ βουαγιάζ και όδευσε στο αεροδρόμιο. Η επιστροφή στην πόλη της ήρθε με 4 ώρες καθυστέρηση γιατί η Air Canada δε μασάει με ωράρια. Η ακυρώνει ή καθυστερεί μονίμως και απαρεγκλήτως τις πτήσεις της. Γιατί να σκάει; Μονοπώλιο τις έχει όπως κάποτε η Ολυμπιακή είχε την Ελλάδα χοντρομονοπώλιο!

Το κοριτσάκι στέλνει ένα χορταστικό φιλί στη μπλογκογειτονιά ως την επόμενη περιπέτειά της.

Καλά Χριστούγεννα!!!

Justinaki



Μόνο στη Νέα Υόρκη μπορείς να πέσεις πάνω στον Ελτον Τζόν κατάφατσα ψωνίζοντας στο ίδιο counter
Ο πληθωρικός παππούς της ρόκ αγόρασε 24 ζευγάρια μανικετόκουμπα του Ετρο, έβγαλε το πορτοφόλι και τα πλήρωσε ο ίδιος κι όχι οι φουσκωτοί του!


Στα τυρκουάζ σκαλοπάτια του Tiffany's

Γινόταν το αδιαχώρητο στο Τίφανυς.

Με το Μάκη Ευθυμιάδη στο Barney's μετά την αποχώρηση του Ελτον! Κλάψ!

Ενα ζαχαρωτό ολάκερη η πόλη

Στο Henri Bendel κυριαρχείσαι απο την αίσθηση του ζαχαρωτού σε καλλυντικά, αξεσουάρ και ρουχαλάκια

Μιά απο τις εντυπωσιακές βιτρίνες. Πού νάσαι τώρα Σιμόν ντε Μποβουάρ να βλέπεις!

Σκηνή απο την 5η λεωφόρο

Με την Αντα σταματήσαμε σε όλα τα στολισμένα δέντρα της πόλης

Η Βέα κρατάει την πολύτιμη Αντα μας αγκαλίτσα!

Η Αντα ποζάρει στο δέντρο του Radisson hotel


Εννοείται πως η πίστα γέμισε με πατινέρ στο Ροκφέλερ Σέντερ

Κι έτρεχαν και λικνίζονταν κάτω απο τα μάτια των περαστικών

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στολίστηκε και πάλι με χιλιάδες πολύχρωμα φωτάκια

Μετά Χαριτάκη αποθανατιστήκαμε

Και μια ματιά στο πλαϊνό τοίχο του louis Vuitton για ξεκάρφωμα


Αλλά ο Gucci ήταν πιο πρωτότυπος

Κι όλα τα αξεσουάρ σε νέον



Η αντιστιξη των Ferragamo μπαλαρινών με τα καθρεφτιζόμενα αντρικά πόδια!
Cartier το ιερόν και όσιον της ωρολογοποιίας και όχι μόνον

Βιτρίνες με ρούχα

Κι άλλα ρούχα

Και οι καημένοι του Salvation Army να τραγουδάνε φάλτσα!

Κι εδώ αρχίζει το παραμύθι των βιτρινών του Saks 5th Anevue

Twinkle twinkle little star...










36 comments:

Penny said...

Υπέροχο το κοριτσάκι που μάς χάρισε αυτήν τη βόλτα! Θα το ξαναδιαβάσω αργότερα να ευχαριστηθώ και να το μελετήσω!!!(Προσκυνώ σερ Έλτον!) Πάντα τέτοιες χαρές και όμορφες στιγμές για το κοριτσάκι!

Justine's Blog said...

Ελπίζω το καταταλαιπωρημένο απο κούραση κοριτσάκι να μην απογοήτευσε σε επίπεδο περιγραφών και συναντήσεων. Ξέρεις Πέννυ, αυτή πόλη δε χορταίνεται ποτέ!
Φιλιά σου

δεσποιναριον said...

Χα χα βρε κοριτσακι! Βαρατε με κι ας κλαιωωω!! Της Κυριακης ο καληνυχτακιας.
Πη Ες: Την Λουκα την ειχα γνωρισει μια φορα που καθομασταν διπλα διπλα στο αεροπλανο, Παρισι - Αθηνα, αλλα δε θα με θυμαται. Τοτε δεν ημουν .. γνωστη χε χε!

Justine's Blog said...

Βρε καληνυχτάκια μου εσύ,
Σας το σάρωσε το χιόνι η βροχή ή κρατάει ακόμη η λευκότης;
Καλά, η Λούκα είναι μια θεά,ξέρει για ποιό πράγμα μιλάει και σε ποιούς απευθύνεται. Αλλη κατάσταση λέμε.
Εσένα δεν θα θυμάται; Αποκλείεται να ξεχαστείς εσύ καλή μου.
Φιλί καληνυχτάδικο (μήπως αύριο πάω Βοστώνη και μήπως να γίνω αεροσυνοδός να έχω και τα προνόμιά μου;)

Michael Tellides said...

Ποιός παπαράτσι απεθανάτησε τον Ελτον Τζόν;
Η Αντα πάντως φαντάζει το ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο στολίδι της Νέας Υόρκης.
Αλλά, δεν μας είπε το κοριτσάκι,θα βρίσκεται πίσω στην έδρα του μέχρι την Πέμπτη;

ΓΙΑΝΝΑ said...

Το κοριτσακι μας εφερε την πιο χαρουμενη Χριστουγεννιτικη διαθεση.Κι εκει που φωτογραφιζεται με το αλλο κοριτσακι μπροστα στο δεντρο με τα λαμπιονια ,μου φαινεται πανεμορφο.Η μαγεια των εορτων εχει τρυπωσει στο κορμακι του και μια λαμψη το φωτιζει.

orfia said...

Καλύτερη ανταποκριση απο την υπεροχη πόλη δεν θα μπορουσε να μας γινει...!!Δεν θα πουμε οτι ζηλευουμε ..οχιιιι...δεν θα το πουμε..!!
Φιλακια πολλα Ιουστινη...και περιμενουμε κι αλλες...διηγησεις και περιπλανησεις...

La Gigi said...

these vagabond shoes
are longing to stray
and step around the heart of it
New York New York!!
όλη μέρα την περίμενα χθες αυτή την ανάρτηση και τη βρήκα σήμερα το πρωί!! και δεν ξεκολάω να πάω στο γραφείο..
σε φιλώ κοριτσάκι πολύ!!!!
υγ.: θυμάσαι τα παπουτσάκια στην πλακόστρωτη ανηφόρα της Λωζάνης? αυτά φοράω σήμερα :)

Μηθυμναίος said...

Το κοριτσάκι το γυριστρούλι περνάει καλά, απ’ ό,τι διαβάζω… Αυτό που μ’ ενδιέφερε ήταν τα αγοράκια και η συμπεριφορά τους… Άψογη απ’ ό,τι κατάλαβα γιατί θα θύμωνα αν δεν ήταν η ανάλογη, καθώς σαν συνοδός σου εγώ στους περιπάτους των Αθηνών, το απαιτώ…

Είναι να μην τρελαίνεσαι με τη Μητρόπολη του κόσμου; Μου έφερες εικόνες περσινές όταν με την Αλεξάνδρα και τον Αλέξανδρο τη γυρίζαμε, έτσι στολισμένη, και δεν τη χορταίναμε!

Να ‘σαι καλά, κοριτσάκι και να γεύεσαι όλα τα όμορφα που σου προσφέρει η ζωή!

Justine's Blog said...

Καλά Μιχάλη μου,
Δεν παίζεσαι, εσένα ο νούς σου στο ψητό και μόνον. Είμαι ήδη πίσω και μην ανησυχείς θα είμαι στούντιο την Πέμπτη.
Εχω επιθυμήσει να δώ το άλλο στολίδι, το μίνι Μάικλ.
Φιλιά

Justine's Blog said...

Γλυκειά μου Γιάννα,
Χαίρομαι που φώτισα έστω και μακρόθεν τις Χριστουγεννιάτικες μέρες της Αθήνας. Η Αντα είναι απίστευτη, πολυλογού, πανέξυπνη και τρομερή συνοδός στα ψώνια της Νέας Υόρκης. Μια γηγενής Νεοϋορκέζα!
Φιλιά πρωινά του Μόντρεαλ

Justine's Blog said...

Ορφια μου καλή,
Γιατί να ζηλέψετε εσείς με τον ήλιο και την ομορφιά της Αθήνας; Εχετε τώρα τα ωραία εμπορικά σας κέντρα και είναι σολισμένα απροπό για τις γιορτές.
Να περνάτε υπέροχ κι εγώ θα μοιράζομαι μαζί σας τις χαρές μου.
Φιλιά σας

Justine's Blog said...

Καλα Μελισσάκι μου,
Δεν παίζεσαι, δε νικιέσαι. Ελπίζω να προσέχεις με τα τακουνάκια στα στενάκια του Βεβέ, ναι;
Σε λίγο θα μοιραζόμαστε άλλες εμπειρίες ΜΑΖΙ! Ανυπομονούμε κοριτσάκι μας.

Justine's Blog said...

Στράτο μου γλυκέ και παινεμένε,
Κανείς δεν φτάνει το ύψος και την ευγένεια της αθηναϊκής συνοδείας σου, αλλά πρέπει να πώ ότι και οι δύο κύριοι στη Νεα Υόρκη υπήρξαν υπομονετικοί μαζί μου και καταπληκτικοί γκαλάν.
Η πόλη είναι χάρμα οφθαλμών, είμαι σίγουρη πως θα είναι για σας μια γλυκειά ανάμνηση αλλά και μια υπόσχεση πως θα ξαναρθείτε. Αυτή τη φορά θα περάστε κι απο τα μέρη μου.
Φιλιά πασπαλισμένα με χρυσόσκονη

Eleni Tsamadou said...

Ax, αχ..ξέρεις τι πεθύμησα περισσότερο Ioυστίνη μου;Πέρα από τις βόλτες και το shopping, window και πραγματικό; Prime steak στου Smith and Wolenski, να το κόβεις με το χασαπομάχαιρο, να στάζει αίμα και να λυώνει στο στόμα και από δίπλα ωραία backed..και μετά ..μια ωραία creme bulee

pylaros said...

Ένα κοριτσάκι στη Νέα Υόρκη,
τι όμορφος τίτλος,
Κάποτε στα παλιά χρόνια που ζούσα εργένης με εντυπωσίαζε το Ντάουν Τάουν της Νέας Υόρκης το Ροκφέλερ Σέντερ, το Μαίησης, α! έμενα και κάπου εκεί κοντά στο Ρεξ,

Μετά έγινα σαν μερικούς έλληνες που δεν πάνε στην Ακρόπολη, σκεπτόμενοι αφού την έχω δίπλα μου, ότι ώρα θέλω πάω, γιατί να πάω σήμερα;
Έτσι έγινε η Νέα Υόρκη σήμερα οι μένοντες ενταύθα αποφεύγουμε το κέντρο ένεκα συνωτισμού μα κυρίως επειδή δεν μπορούμε να πάμε με το αμάξι, α! να μην χάσουμε και την ευκολια μας!

Οι φωτογραφίες όμορφες, σε γεμίζουν μια ατμόσφαιρα γιορταστική Χριστουγεννιάτικη,
Θα περιμένουμε τις του Μοντρεάλ.

Χαιρετώ από το Μεγάλο Μήλο.
Γαβριήλ

Justine's Blog said...

Ελένη μου γλυκειά,
Για σαρκοβόρο σε κόβω έτσι που περιγράφεις τα στέκια του Σμίθς...
Την επόμενη φορά που θα πάς στη Νέα Ορκη (όπως την έλεγ μικρός ο Αλεξ ) να μου πείς να συναντηθούμε. Πώς είναι ο καλός σου ο Κίμων;
Φιλιά και στους δυό σας

Justine's Blog said...

Αγαπημένε μου Γαβρίλη,
Σωστά τα λές περι της βολής και των δεδομένων. Η αλήθεια είναι πως αν πάρεις την άγουσα προς Μανχάτταν το Σάββατο ή την Κυριακή, κάπου θα βρείς να παρκάρεις γιατί όλο αυτό το πλήθος δεν είναι Νεοϋορκέζοι, βλαχοτουρίστες σαν του λόγου μου είναι.
Πάντως, το Μεγάλο Μήλο είναι φωτεινό και ζουμερό.
Τις καλημέρες μου απο τους επαρχιώτες του Μόντρεαλ

Penelope said...

Καλα Μπέμπα σούπερ ποστ !! το χάρηκα δεν λέγετε....!! Σε ευχαριστούμε για το σουπερ ρεπορταζ φιλιά πολλά

Justine's Blog said...

Penelope,
You let Elton loose in NY.I thought Sir Elton should be shopping in London , no???
Φιλάκια απο ταπεινό Μόντρεαλ

penelope said...

Τες πα New York είναι αυτό :))))))χχ

Evie said...

Καλή μπεμπέκα μου και του χρόνου, χαρούμενες γιορτές.

Είσαι σωστή Alice in Wonderland.

Φιλιά

GeoKon said...

Πήγαμε και Νεα Υορκη αυτα τα Χριστουγεννα μεσω των φωτογραφιων..Αρα μειον ενας προορισμος!!χεε!τοχω ξαναπει!!!Οπου πηγαινει η Ιουστινη είναι σαν να πληγαμε με την περιγραφη και τις φωτογραφιες!!!!Μπας να ψηφισουμε ποιος θαναι ο επομενος προορισμος?????Μια ιδέα ρίχνω...

Justine's Blog said...

Ναι Πηνελόπη,
Η Νέα Υόρκη είναι κουρφαία, την προτιμούν και οι σέρς!

Justine's Blog said...

Αγαπημένη Εύη,
Πού σε βρίσκουμε εσένα; Στα κρύα του Τορόντο;
Μια Αλίκη στη Χώρα των Τραυμάτων είμαι, αλλά προσπαθώ να τη μεταμορφώσω σε χώρα των θαυμάτων!

Justine's Blog said...

Γιώργο γλυκέ κι αγαπημένε,
Λέω να ψηφίσετε τον επόμενο προορισμό για να μου δώσετε κίνητρο να ταξιδέψω. Χαίρομαι που σε ταξίδεψα στη μητρόπολη του κόσμου!

Dennis Kontarinis said...

Πάρα πολύ ωραία χριστουγεννιάτικη ανάρτηση γιά την φαντασμαγορική Νέα Υόρκη. Απόλαυση ο τρόπος που τα περιγράφεις αγαπητή μου Ιουστίνη.
Κρίμα που γιά μιά ακόμη φορά πέρασες από την πολή μας και δεν σε είδα.
Νάσαι πάντα καλά
Ντένης

La Gigi said...

η τελευταια βιτρινα ειναι η ωραιοτερη! she landed ever-so-softly on the eyelash of a baby named Noelle :)

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΞΑΝΘΙΔΗΣ said...

Ιουστίνη, μην παίζεις με τον πόνο μας... Ευτυχώς όμως, που δεν γεύτηκες cheesecake, εκεί στο ελληνικό στέκι της 1ης με τους 77 δρόμους. Θα... ζήλευα περισσότερο!

Justine's Blog said...

Αγαπημένε κύριε Ντένη,
Οφείλω να σας πώ ότι πέρασα σαν αστραπή απο την πόλη για ένα μόνο διήμερο. Αλλά θα έρθουμε για Πρωτοχρονιά και θα μείνουμε περισσότερο. Τότε θα ειδωθούμε όλοι μας, ναι;
Η πόλη σας με ξετρελλαίνει τις Γιορτές! να τη χαίρεστε

Justine's Blog said...

Αχ! βρε Μελισσάκι να ξέρεις και όλους τους στίχους; Εγώ παιδί μεγάλωσα στην αγγλική και δεν κατάφερα να τους μάθω! Μήπως προαλείφεσαι για διεθνής μητέρα;

Justine's Blog said...

Παντελή μου,
Το τσίζ κάνει τζίζ στα κοριτσάκια. Δεν έχει πλέον τέτοιες αποκοτιές, γιατί μετράμε και την τελευταία θερμίδα, ξέχασες; Επομένως, μη ζηλέυεις γιατί ποτέ δεν θα με συλλάβει τρώγουσα τσιζ κέικ.
Φιλάκια απο μικρό Μόντρεαλ

Αστοριανή said...

...Ούτε να ...λείψω για δυο-τρεις μέρες!!! Χαλασμός κόσμου έγινε!
Τζουστινάκι μου!!!
η Νέα Υόρκη όντως είναι ξελογιάστρα!
μα κι εσύ, κοριτσάκι...της αστραπής!!!!
Θα τα πούμε σύντομα, ελπίζω,
Γεια σας,
Υιώτα (αστοριανή ... παρακαλώ, από την Νέα Υόρκη! αμ πώς!!!)

Justine's Blog said...

Γιώτα μου κι εσύ γυριστρούλα;
Αντε να συμμαζευτούμε όλοι στα σπίτια μας να προετοιμαστούμε για τις Γιορτές.
Ναι, ταξίδι αστραπή υπέροχο έζησα κι έχω να το θυμάμαι.
Θα τα πούμε όλοι γιορτινά στην πόλη σου.
Φιλιά

Penny said...

Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να μάς απογοητεύσει η πένα σου, Ιουστίνη μου!

Διαβάζω την «Αγάπη» σου, με αργούς ρυθμούς το ομολογώ (αφενός γιατί αυτήν την εποχή ο ελεύθερος χρόνος μου είναι ελάχιστος, αφετέρου γιατί έχω το... κακό συνήθειο να φαντάζομαι με κάθε λεπτομέρεια ό,τι διαβάζω), και θέλω να σου ομολογήσω ότι αποτελεί για εμένα την πιο ευχάριστη στιγμή της ημέρας μου! Η ψυχή μου ξεχνά το άγχος και ηρεμεί! Σε ευχαριστώ πολύ για αυτό!!!

Justine's Blog said...

Πέννυ αγαπημένη μου,
Πολύ χαίρομαι που διαβάζεις σα να πίνεις ένα ποτήρι κόκκινο κρασί κάθε βράδυ, ούτε λιγότερο ούτε περισσότερο. Χαίρομαι έπίσης που σου αρέσουν οι ηρωίδες και το σκηνικό μιας εποχής.
Φιλιά μονότονα με χιόνι