Η ΤΡΙΚΥΜΙΑ

Η ΤΡΙΚΥΜΙΑ
Το νέο συγκλονιστικό μυθιστόρημα

Friday, May 20, 2011

Διαγωνισμός για παραδοσιακό παραμύθι

Μέσα στην ανομβρία των ημερών μας, κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να ξυπνήσουν τη δημιουργική μας φλέβα με μια ευαισθησία προς την ελληνική παράδοσή μας. Ετσι ο διαδικτυακός τόπος eBooks4Greeks.gr οργανώνει διαγωνισμό παραμυθιού που αποπειράται να ρίξει φώς στην πρόσφατη πολιτιστική μας ιστορία.

Καλή επιτυχία σε όλες και όλους
Τζουστινάκι

Ιδού οι λεπτομέρειες τους διαγωνισμού
Διαγωνισμός Παραμυθιού από το eBooks4Greeks.gr

Το eBooks4Greeks.gr διοργανώνει διαδικτυακό διαγωνισμό παραδοσιακού παραμυθιού. Ο διαγωνισμός είναι ένα κάλεσμα προς όλους για να αναδειχτούν τα παραδοσιακά παραμύθια του τόπου μας, παραμύθια που αποτελούν σημαντικό μέρος της πολιτισμικής μας κληρονομιάς, παραμύθια υπέροχα από όλα τα μέρη της Ελλάδας που πιθανόν ξεχνιούνται μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο.

Στον διαγωνισμό μπορούν ελεύθερα να συμμετάσχουν άτομα ανεξαρτήτου ηλικίας, κάτοικοι Ελλάδος, Κύπρου και εξωτερικού.

Μετά το τέλος της υποβολής των παραμυθιών θα δημοσιευθούν στο διαδίκτυο όλα τα παραμύθια και θα διεξαχθεί ανοιχτή διαδικτυακή ψηφοφορία, για την ανάδειξη των 5 νικητών.

Μετά το τέλος του διαγωνισμού θα δημιουργηθεί ένα ψηφιακό βιβλίο (e-book) με τα παραμύθια που θα επιλεγούν, το οποίο θα επιμεληθεί η ομάδα του eBooks4greeks. Η αναπαραγωγή και διανομή του ψηφιακού βιβλίου θα είναι ελεύθερη και εντελώς δωρεάν.

Χορηγοί του διαγωνισμού είναι οι: ΒΟΟΚΕΕΝ GREECE (www.bookeen.gr), Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ (www.minoas.gr), Βορειοδυτικές Εκδόσεις (www.voreiodytikes.blogspot.com), Susaeta Εκδοτική (www.susaeta.gr), Open Book - Ανοικτή Λογοτεχνία (www.openbook.gr), Δημιουργική ομάδα "Στη γιορτή" (www.stigiorti.gr).

Αναλυτικές πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής στον Διαγωνισμό είναι διαθέσιμες στον δικτυακό τόπο www.ebooks4greeks.gr και στο e-mail, mail@ebooks4greeks.gr

1 comment:

Αστοριανή said...

Ιουστίνη μου,
καλά να περάσετε στο γάμο της κόρης Κατσιματίδη...

Περιμένουμε φωτογραφίες.
Ο Δημήτρης έχει ακόμη εκείνες τις ζαλάδες, την Δευτέρα πάμε σε σπεσιαλίστα.
Μίλησα και με τον Γαβρίλη.
Φιλία και φιλιά,
Υιώτα
αστοριανή
ΝΥ