ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Wednesday, June 29, 2011

Μπεν Μιξ με πριγκίπησσες

Η πόλη βγάζει κάτι τεράστιες λιακάδες και μετά σκάει κάτι κατσουφιές! Σε μια λιακάδα πήγα λοιπόν στη φίλη μου την Αφροδίτη και πήραμε τις πριγκίπησσές της να παίξουμε στη δημόσια πισίνα των παιδιών.

Περάσαμε από αλέες με δέντρα, ανεβήκαμε το λοφίσκο του άλσους και καταφθάσαμε ιδρωμένες και ζωηρές στην πισίνα.

Τα κορίτσια με τα μαγιό τους αλά Σεν Τροπέζ και με τα νόστιμα γυαλιά τους, απογοητεύθηκαν από το πλήθος των παιδιών γιατί δεν τα βρήκαν του γούστου τους.

Ετσι η Αφροδίτη και του λόγου μου τσαλαβουτήσαμε μαζί τους στα γαλάζια νερά και νιώσαμε σαν τις μαμάδες μας κάποτε παλιά στην Ελλάδα, που μας πήγαιναν στις παραλίες και μας έπαιζαν στα ρηχά μέχρι να μάθουμε κολύμπι.

Οι πριγκίπησσες Μαριλένα και Ευαγγελία ήταν πολύ ευγενικές, χάιδεψαν τα κοσμήματά μου, περιεργάστηκαν τα δικά τους τα φυλαγμένα στο σεντούκι και μου είπαν διάφορα μυστικά γιά την πρωινή τους κατασκήνωση στο διπλανό σχολείο.

Ηταν μιά από τις φωτεινότερες μέρες του καλοκαιριού μου αυτή στο Πριγκηπάτο της Αφροδίτης και των καλλονών της.

ΥΓ. Οι πριγκίπησσες εννοείται ότι έφτασαν με ρόζ πριγκηπικά φορέματα στην πισίνα, τούλινα κλπ κλπ, όπως αρμοζει στον τίτλο τους.
Τζουστινάκι

Η πριγκίπησσα Μαριλένα εμφανίστηκε με ριγέ μαγιό στα μπεν μίξ

Η μαμά Αφροδίτη με την πριγκίπησσα Ευαγγελία

Τσαλαβουτώντας στα γαλάζια νερά της πισίνας

Η πριγκίπησσα Ευαγγελία ξαπωμένη αλα Σεν Τροπέζ

Τρεις κούκλες στην καλοκαιρινή λιακάδα



Με την πριγκίπησσα Μαριλένα έχουμε πολλά κοινά: μας αρέσουν τα κοσμήματα, τα μαγιό, τα γυαλιά και γενικά όλα τα αξεσουάρ της ματαιότητας

6 comments:

My blueprint said...

Αχ αυτές οι πριγκίπισσες της ζωής μας!!! Ομορφαίνουν τις στιγμές μας και γεμίζουν την ψυχή μας. Είναι τέλειες οι μικρές!!

Justine's Blog said...

Ναι, αχ αυτές οι πριγκίπησσες της ζωής μας, είναι θεές. Το λέω στον Αλέξανδρο και ζηλεύει κι όλο μου επισυνάπτει την κατηγορία πως ήθελα νάταν κορίτσι. Οχι, αυτόν θέλω αλλά θάθελα κι ένα κοριτσάκι.
Τις λατρεύω
Φιλί στις δικές σου

La Gigi said...

καλά εσύ μαγιουδάκι δεν έβαλες; είδα αυτό το κόκκινο κολάν και λέω πάει το Τζουστινάκι το έκαψε ο Καναδέζικος ήλιος! μα γίνεται;;;
φιλιά

LIA said...

Οι πριγκίπισές σου πολύ χαριτωμένες.
Σαν μοντέλα ποζάρουν στο φακό και στο προσωπάκι τους λάμπει ο πιο φωτεινός ήλιος του κόσμου.
Λατρεύω τους γιους μου, λαχταρούσα όμως και ένα κοριτσάκι.
Ένα από τα πολλά που μου λείπουν από το Σχολείο μου, είναι η αθωότητα, η τσαχπινιά, η ομορφιά, η χάρη,η φιλαρέσκια η πονηριά και η εξυπνάδα που έχουν τα κοριτσάκια στις μικρές τάξεις του Δημοτικού.
Να είσαι καλά με τη φίλη σου, να καμαρώνετε τις πριγκιπέσες σας.

Justine's Blog said...

Τζίτζι,
Για να τα λέμε όπως είανι, εγώ το είχα κάνει το μπανάκι μου στην βαθειά γαλάζια πισίνα της Ελέιν. Μετά πήγα για παιχνίδια και βρέθηκε σε παιδική πισίνα, όοπου δνε κολυμπούν ενήλικες. Ετσι σας προέκυψα με κολανάκι, σίκ και στην πισίνα των παιδιών.
Εμείς εδώ έχουμε αργία αλλά εγώ γράφω διήγημα!!!
Φιλάκια

Justine's Blog said...

Λία αγαπημένη μου,
Εσύ τις χόρτασες τις πριγκίπησσες στο σχολείο αφού δίδασκες μέχρι πρόσφατα. Κι εγώ τις απολαμβάνω ως κορούλες των φιλενάδων μου, χώνομαι παντού όπου υπάρχει θηλυκό. Να μη σου πώ για τις βαφτιστήρες, εκεί να δείς αγάπες και καλούδια.
Φιλί γλυκό του ήλιου μας