ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Friday, October 7, 2011

Ερωτας στο Παγκράτι

Η παρουσίαση της Αθήνας δεν ήταν μέσα στις αρχικές προθέσεις μου. Οργανώθηκε μόνο γιά να σμίξω με τα αγαπημένα πρόσωπα, την ευρύτερη οικογένειά μου και τους φίλους μου. Για να επικοινωνήσω το βιβλίο μου με τους πρώτους αγαπητικούς αποδέκτες.

Ετσι, επέλεξα το βιβλιοπωλείο ΘΕΜΑ στο Παγκράτι, ένα σημείο αναφοράς στο χώρο της διακίνησης και προβολής της λογοτεχνίας στο Παγκράτι και σε όλη την περιοχή του Βύρωνα. Οι κυρίες Θεώνη Μωραϊτη και Μαρία Ρούσσου με τις πανάξιες κόρες τους και τους υπαλλήλους τους έστησαν ένα πρωτότυπο πάρτυ γιά το βιβλίο στην πεζόδρομο της Εκφαντίδου έξω από το βιβλιοπωλείο.

Από φωτισμό μέχρι μουσική, όλα στήθηκαν με αγάπη για να υπηρετήσουν την παρουσίαση του Ερωτα Στην Ομίχλη. Στο πάνελ ήταν η λογοτέχνις και κριτικός βιβλίου Ελένη Γκίκα και η αγαπημένη συγγραφέας Ελένη Τσαμαδού. Δυό κυρίες των Γραμμάτων που τίμησαν το έργο μου με τα ωραία τους λόγια, στ΄αλήθεια. Σαν μουσικές ηχούσαν στα αυτιά μου όσα έλεγαν γιά το βιβλίο μου. Τις ευγνωμονώ γιατί διείσδυσαν μέσα σ΄αυτό, αποκάλυψαν τα τόσα πέπλα του.

Από την Κρήτη είχε έρθει ένα πλάσμα λατρεμένο, η Ιουλία Ζαφειράκη με την οποία έχω την τιμή να μιλώ διαδικτυακά. Ηρθε να γνωριστούμε από κοντά στο σπίτι μου νωρίτερα κι έφερε μαζί της δίπλες κρητικές γιά τη χαρά. Μαζί της τ΄αδέρφια της ο Γιάννης και η Σίσσυ να πλαισιώσουν την αγαπημένη αδελφή.

Συγκινημένη νιώθω και γιά την παρουσία συναδέλφων συγγραφέων, η λατρεμένη των αναγνωστών Λένα Μαντά ήρθε με το Γιώργο της από τα πέρατα της Αττικής, η Πασχαλία που βγήκε με το δικό της νέο μυθιστόρημα «Τα Ρόδα της Σιωπής» ήταν παρούσα, η Γιώτα η Στρατή είχε στείλει τη φίλη της την ποιήτρια με το απίστευτο ταμπεραμέντο, η Μαίρη Σάββα ήρθε με τα παραμύθια της.Αναπάντεχη ήταν η εμφάνιση των συναδέλφων δημοσιογράφων Σόνιας Ζαχαράτου και Πόλας Μαχαίρα, που έγιναν το κερασάκι της τούρτας.

Η Νίνα και ο Θάνος Ψυχογιός με τίμησαν με την φιλία τους, σμιλεμένη μέσα στα χρόνια με αγάπη. Και οι συμμαθήτριες μου ήταν παρούσες, η Αγαθή εμφανίστηκε ξαφνικά μετά από χρόνια η Νέλλυ, η Κίτσα, η Σία, η Φουσέκα ήταν εκεί για μένα. Οι κουμπάρες μου Αλέκα και Ντομινίκ ήρθαν κι αυτές, η Δονατούλα η βαφτιστήρα μου μου πρόσφερε ζέρμπερες, τί ευτυχία να τη βλέπω ώριμη νεαρή κυρία η άλλη βαφτιστήρα μου η Μαρία προστέθηκε στην παρέα, μόνο η Θεοδωρα -Ιουστίνη έλειπε στην Κέρκυρα!.

Τα ξαδέρφια μου ήρθαν από τη Χαλκίδα , άλλα εμφανίστηκαν από τον Πειραιά κι άλλοι από τα Βόρεια και Νότια προάστεια. Ηταν εκεί να μοιραστούν τη δημιουργία μου, άλλωστε σ ‘ εκείνα είναι αφιερωμένο το νέο μου πόνημα με ΑΓΑΠΗ γιά την ΑΓΑΠΗ που απλόχερα μου πρόσφεραν και μου προσφέρουν.

Η Κατερίνα η Κανελλοπούλου έφτασε αργά, αλλά ήρθε σκορπίζοντας την αριστοκρατική της αύρα, ο Μαρκόνης επίσης δήλωσε παρουσία. Οι γονείς των φίλων του Αλέξανδρου κι αυτοί εκεί ήταν, τί χαρά!

Οι φίλες και οι φίλοι της Πεταλούδας μου κι εκείνες ήρθαν ανεβάζοντας δάκρυα στα μάτια.

Δεν θα αναφέρω όλα τα πρόσωπα της βραδυάς, δε χωράνε σε λίγες γραμμές.
Θέλω μόνο να ευχαριστήσω όλες και όλους γιά την αγάπη που κατέθεσαν σε μένα.

Κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Θεώνη και τη Μαρία γιά την άψογη διοργάνωση της πολυσήμαντης νύχτας του Παγκρατίου...




Με την ανηψιά μου Δήμητρα Κακαβούλη που έχει έφεση στη γραφή. Μας καμαρώνει η πρωτοξαδέρφη μου Μαρία Κακαβούλη-Σουλάκου
Με τον πατριάρχη της οικογένειας , ακαδημαϊκό Αλέξανδρο Κακαβούλη. Πίσω του ο δικηγορος μου Χρήστος Γιαννίκος
Ηρθαν από το Χαλάνδρι οι λατρεμένοι φίλοι της Πεταλούδας, η Βάλια και ο Αντρέας Πετρίδης. Τόσες αναμνήσεις ποτισμένες με δάκρυα!
Τα ξαδέρφια εν παρατάξει: Αριστεροθεν η Μαρία Σκληρού-Μπουσάμρα, πίσω ο Πάνος κακαβούλης, δίπλα του ο Κώστας Κακαβούλης (Κωτσομήτσος), με το καρρό πουκάμισο ο Κώστας Κακαβούλης (Κωτσαλέκος), πλάι μου εξ ευωνύμων ο Κώστας Κακαβούλης (Κωτσονιός) και ο Νιόνιος Κακαβούλης
Η Ελένη Φουσέκα με το Μίλτο της ήταν και παραμένει η λατρεμένη κολλητή του Πολιτικού της Νομικής. Τα χρόνια και η απόσταση δεν αλλοίωσαν την ένταση της αγάπης μας
Εδώ με τη δημοσιογράφο Ελεάννα Φλασκή, ένα πλάσμα ιδιαίτερο, φωτεινό, δροσερό
Η Ιουλία Ζαφειράκη ήρθε από τη Σητεία . Μαζί της ο αδελφός της Γιάννης και η νύφη της Σίσσυ. Στα δεξιά ο Πάνος Κακαβούλης και όρθιος ο αδελφός του Κώστας
Η Πασχαλία Τραυλού, ο αδελφός μου Απόστολος Φραγκούλης
Καθώς υπογράφω της Πασχαλίας, εκείνος ψιθυρίζει ένα μυστικό
Στη φωτογραφία προστέθηκε ο μοαναχοανηψιός μου Νικόλας Φραγκούλης
Ανάμεσα στις δύο Κυρίες των Γραμμάτων, την Ελένη Γκίκα και την Ελένη Τσαμαδού
Υπογράφοντας ατέλειωτα τα αντίτυπα του Ερωτα
Η βαφτιστήρα μου η Δονάτα Λεκατσά-Ξιούρα μου πρόσφερε ζέρμπερες. Από πίσγω η μαμά της Αλέκα Λεκατσά και δίπλα ο εξαιρετικός Ελληνας διπλωμάτης Μάκης Ευθυμιάδης
Η έτερη βαφτιστήρα μου Μαρία Διαμάντη, κόρη της κολλητής μου Κίτσας
Ανάμεσα στο θέιο Αλέκο και τον ξάδερφο Κώστα
Με τις δύο κουμπάρες μου, αριστερά Ντομι΄νίκ Μπουασό και δίπλα μου την Κίτσα Σπηλιά
Με τον Κώστα Σπηλιά και τη γυναίκα του Μαίρη
ΤοΝτομινάκι έμεινε γιά την παρουσίαση καθυστερώντας το ταξίδι της στην Κέρκυρα
Η συμμαθήτρια εκ Λευκάδος Αγαθή εμφανίστηκε ΄ξαφνικά μετά από χρόνια
 Νιώθω περήφανη που με τιμάει η νέα γενιά στις παρουσιάσεις αλλά και στην ανάγνωση των βιβλίων μου. Εδώ ο Γιώργος Κονιδάρης, γιός του αγαπημένου φίλου μου Αντρέα, ήρθε με την αρραβωνιαστικιά του. Μου έχει υποσχεθεί πως δεν θα λείψει ποτέ.
Με τον θέιο Χρήστο, φίλος της νιότης και σημερα ζωγράφο

Ο Μάνος ήρθε από τη Γλυφάδα, ποτέ δε λείπει από τις παορυσιάσεις. Πίσω οΦίλιππος Σουλάκος άντρας της Μαρίας που ήταν ντυμένη αλά Σανέλ
Η Νέλυ Κατωπόδη, λατρεμένη παιδική φίλη με τον άντρα της Σταύρο συνεργάτη των εκδόσεων Ψυχογιός.
Η Χριστίνα Μπουκουβάλα έκανε ταξίδι από το Γαλάτσι για να γνωριστούμε. Τι ευλογία!
Μια παρέα από το Παγκράτι. Δεξια η ιδιοκτήτρια του Θέματος Θεώνη Μωραϊτη και αριστερά οι μαμάδες των φίλων του Αλέξανδρου. Πλάι μου η πανέμορφη κολλητούλα του Αλεξ η Μαρία
Με την Ντίνα Κακαβούλη (λευκή μπλούζα) μας ενώνουν οι αναμνήσεις του Σύβρου. Πλάι της με το κόκκινο τριαντάφυλλο η Κική και πιό δπίπλα η κόρη της Δήμητρα,δεξιά η Μαρία Κακαβούλη-Σουλάκου
Στα τυρκουάζ η έτερη ιδιοκτήτρια του Θέματος Μαρία Ρούσσου και αριστερά η συνάδελφος Μάιρη Σάββα, που γράφει υπέροχα παραμύθια, είναι η Παραμυθού μας
Ο πεζόδρομος γέμισε αγάπες
Τα κορίτσια του βιβλιπωλείου μας βοήθησαν με τα χαμόγελά τους
Αριστερά η γοητευτική συμμαθήτρια Σία Καμινάρη, δίπλα η εκρητκτική ποιήτρια που έφερε λουλούδια από τη Γιώτα Στρατή.

Τέσσερις συγγραφείς στο ενώπιον βιβλίων
Με το αγαπημένο ζευγάρι Αννούλα και Βασίλη Γεωργακά μας ενώνουν μέρες της Νέας Σμυρνης
Εδώ κυριαρχεί το χαμόγελο της Τέτας,της Λευκαδίτισσας φίλης που στα φοιτητικά χρόνια στάθηκε πλάι μας στην πολυκατοικία της συγκατοίκησης
Ίουλία Ζαφειράκη, και η φίλη της Γιώτας
Η ξαδέρφη μου Μαρία Σκληρού κατέφθασε από Καστέλλα
Το πιό ωραίο δώρο μου, η παρουσία της νέας γενιάς, εδώ του ανηψιού μου Δημητρη Κακαβούλη

Οι κόρες των ιδιοκτητριών Ματίνα και Κατερίνα με το νεογνό της Κατερίνας
Οι τρείς συγγραφείς στα μόβ του ΕΡΩΤΑ μου μπροστά από τα βιβλία μας
Με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο Λευκάδας κ. Ξενοφώντα Βεργίνη πριν αρχίσει η παρουσίαση
Με τον Μαρκόνη ή Μάκη Κολλά
Η Λένα έκανε τη διαδρομή για να είναι παρούσα στη χαρά μου, φιλια σ εκείνη και στο Γιώργο της, μας!
Υπογράφω γιά τον πατέρα της κολλητής μου κ. Γιάννο Σπηλιά

Με την ωραιότερη της οικογένειας, τη Μαρία της Κέρκυρας
Οι τρείς μας και πίσω η συγγραφέας Εφη Πυλαρινού, άρτι αφιχθείσα εκ Μόντρεαλ καθώς κι η διευθύντρια του Λυκεί της Καισαριανής
Και ο Κώστας Διαμαντης άρτι αφιχθείς εκ Μοντρεάλης
Με τη Λένα μας ενώνουν τα αβίαστα χαμόγελα
Μια τελευταία πινελιά από τη συμμαθήτρια Σία Καμινάρη που γοητεύει με την πληθωρική της παρουσία

22 comments:

Eleni Tsamadou said...

Έτσι πάντα με αγάπη και χαρά να είναι η ζωή σου Τζουστινάκι λαμπερό.

LIA said...

Iουστίνη αγαπημένη μου,

Σου στέλνω την καλημέρα μου, από την καυτή Κρήτη.
Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς, για όλα τα υπέροχα που έζησα μαζί σου.
Όταν μου άνοιξες την πόρτα του σπιτιού σου και την αγκαλιά σου, μια γλυκιά αύρα πλημμύρισε την ψυχή μου, γεμάτη από την αρχοντιά σου, την ομορφιά σου, τη λάμψη των πανέμορφων ματιών σου, και την αγνή αγάπη της καρδιάς σου. Ένας λαμπερός ήλιος το πρόσωπό σου. Έγινες δικός μου άνθρωπος για πάντα. Η αγκαλιά σου, το χαμόγελό σου και η αγάπη σου, σχημάτισαν περιβόλι σχήματος και μεγέθους καρδιάς. Δώρο ακριβό για μένα. Είναι οι πιο γλυκές στιγμές στην ανθρώπινη επικοινωνία, όταν συναντούνται δυο ψυχές και αγγίζονται μεταξύ τους.
Το σπίτι σου όμορφο, ζεστό, όλα με γούστο και η Πεταλούδα σου, παντού γύρω.
Όταν πίναμε το καφεδάκι μας, ένιωσα, σαν στο σπίτι μου. Σ’ ευχαριστώ.
Η βραδιά στο Παγκράτι μαγική. Σε μια εποχή που όλο και σκοτεινιάζει, μια τέτοια λαμπερή βραδιά, φανερώνει, ότι, υπάρχει αγάπη, υπάρχει φιλία, υπάρχει φως.
Ακόμα και ο καιρός, για χάρη του " Έρωτα στην Ομίχλη", μας χάρισε ένα καλοκαιρινό βράδυ γεμάτο μαγεία, περισσότερη και από αυτή του Αυγούστου. Πολλοί φίλοι εκεί. Τέτοια βράδια, δίνουν δύναμη, ανοίγουν μια χαραμάδα, ένα πέρασμα για τον ήλιο της αγάπης και της φιλίας. Μια επιβεβαίωση στην ποιότητα.
Τώρα εδώ, δίπλα στη θάλασσα, διαβάζω το βιβλίο σου, που δε με αφήνει να το αφήσω και είμαι σίγουρη, τελειώνοντάς το, θα πάρει στην καρδιά μας, τη θέση που του αξίζει, όπως και τα άλλα βιβλία σου.

Σου στέλνω την αγάπη μου και πολλά φιλιά.

Μηθυμναίος said...

Όπως ωραία και επιτυχημένη ήταν η βραδιά της παρουσίασης στο Παγκράτι έτσι το ίδιο και περισσότερο εύχομαι να είναι και η πορεία του βιβλίου σου!

Να ‘σαι καλά!

Κατερίνα δε 'στάπα; said...

Ιουστίνη, Καλοτάξιδο! Έτυχε να βόσκω στο μπλογκ, είδα τον τίτλο σου και πετάχτηκα! Χάζεψα στις φωτογραφίες!
Μ' αρέσει!
Μ' αρέσει που ήταν κόσμος στον πεζόδρομο! Εκεί θα μπορούσα να μείνω ως το πρωί, αν ήμουνα, ακόμα και χωρίς γοβάκια!
Χάρηκα που σε είδα, την Ελένη μας, κούκλες πάντα και με συγκίνησαν πολύ τα λουλούδια της Γιώτας! Τι να πω γι' αυτή την γυναίκα, πια; Άλλη πάστα!
Και για όλους τους άλλους που σ' αγαπάνε και ήταν κοντά σου, χάρηκα, αλλά εγώ αναφέρθηκα σε πρόσωπα που γνωρίζω. Ας με συγχωρήσουν!
Καλοτάξιδο και πάλι, Ιουστίνη μου!
Καλοτάξιδο και το νέο βιβλίο της Ελένης που είναι και της Νεφέλης και είναι για παιδάκια, ακόμα και τόσο μεγάλα, σαν κι εμάς!

pylaros said...

Πω, Πω! καλέ τη χάρμα οφθαλμών είναι οι φωτογραφίες σας,
Σας καμάρωσα και σας εύχομαι καλοτάξιδο το βιβλίο σου

Με αγάπη
Γαβριήλ

από το μεγάλο Μήλο

katrine said...

Τι έχασα που καθυστέρησα!!!!Το μέγεθος της αγάπης ,της επιτυχίας και της λάμψης!!
Μα η συγκίνηση ήρθε απ το βλέμμα σου και τη χαρά σου που με είδες Ιουστίνη μου. Η αγκαλιά σου ήταν μύριες λέξεις και συναισθήματα.
ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΊΝΕΣΑΙ.

Καλη επιτυχία καλή μου και θα την έχεις. Είσαι πολύ πιο μπροστά απ οτι νομίζεις να το ξέρεις!!

Σε φιλώ στο ξημέρωμα Κυριακής μπονίτα μου::))

fevis said...

Δεν κατάφερα να έρθω αλλά είμαι σίγουρη πως το βιβλίο σου θα ταξιδέψει με φόρτσα τα πανιά προς την επιτυχία. Να σκίσεις!!!

Justine's Blog said...

Ελένη μου,
γλυκειά κυρία του μυθιστορήματος, σ΄ευχαριστώ που ήσουν μαζί μου σ΄αυτή την αληθινή βραδυά.
Μια αγκαλιά και ευχές για καλό γράψιμο!

Justine's Blog said...

Ιούλία μου,
Η δική μου συγ΄κίνηση ήταν μοναδική, να βρείς χρόνο μέσα στη δίνη των υποχρεώσεών σου και να περάσεις απ΄το σπίτι μου. Να φέρεις εκείνες τις δίπλες που έγιναν ανάρπαστες.
Σου τόχα πεί ότι από τα γράμματά σου σε αγάπησα, βρήκα σε σένα τη γενναιότητα μιας γνήσιας ψυχής.
Είμαι ευτυχής που σε γνώρισα, που τώρα η φιλία μας έχει πρόσωπο, μάτια, ήχο φωνής.
Δεν υπάρχουν λόγια να σε ευχαριστήσω για όσα φέρνεις στη ζωή μου,
Η μακρινή Ιουστίνη

Justine's Blog said...

Στρατούλη,
Τόσο ωραίος και τόσο ηλιοκαμμένος, χάρηκα που σε είδα εκεί ανάμεσα στους φίλους μου.
Είσαι πολύτιμος και σε λατρεύω
Τζουστινάκι

Justine's Blog said...

Κατερινάκι,
Αυτή ήταν μια βραδυά αγαπητική, απ΄αυτές που κρατάς στη μνήμη ως παρακαταθήκη για τις μέρες της μοναξιάς.
Μακάρι να σε είχαμε κοντά μας στον πεζόδρομο, που φωτίστηκε από αληθινότητα και αγάπη.
Πολύτιμες στιγμές για μένα.
Η Γιώτα είναι μοναδική, η λεπτότητα και η φιλία της είναι κατάθεση ζωής.
Σε γλυκοφιλώ

Justine's Blog said...

Γαβριλάκο μου,
Σ ευχαριστώ πολύ, ήταν υπέροχα. Λέμε να κάνουμε παρουσίαση στο Μεγάλο Μήλο μέσα στο χειμώνα.
Φιλί σου

Justine's Blog said...

Μπονίτα μου,
Ηρθες πάνω στην ώρα και συνέλαβες αυτή τη μυρωδιά της αγάπης και της αληθινότητας. Η λεπτότητά σου άλλαξε την ατμόσφαιρα της λερής λεωφόρου. Η αύρα σου είναι μαγική.
Να ξέρεις ότι σ΄αγαπώ και θάμαι εδώ για σένα όποια ώρα ακόμη και ξημερώματα Κυριακής, γιορτής ή σχόλης.
Φιλί

Justine's Blog said...

Εύη μου,
Είναι δύσκολες οι μετακινήσεις αυτούς τους χαλαιπούς καιρούς, καταλαβαίνω. Ευχαριστώ για τις ευχές, φαίνεται πως ο Ερωτας ήδη απογειώθηκε,
Φιλί του ηλιόλουστου Μόντρεαλ

paramythou said...

Ευχαριστώ Ιουστίνη μου για την πολύ γλυκιά βραδιά στον πεζόδρομο, όπου απολαύσαμε την εξαίρετη περιγραφή της ιστορίας, απο την Ελένη Τσαμαδού και την εμβριθή ανάλυση της απο την Ελένη Γκίκα.

Είθε κάθε νέο βιβλίο σου, να έχει τέτοιες αγκαλιές. Να είναι καλοτάξιδο, με ανέμους ούριους και να σε βλέπουμε πάντοτε να χαμογελάς όπως αυτό το βράδι στο Παγκράτι.

Justine's Blog said...

Παραμυθού μου,
Τί χαρά να έρθεις κοντά μας από το μακρινό σου σπίτι. Σ΄ευχαριστώ που είσαι πάντα εκεί για μένα.
Είσαι το πιό γλυκό πλάσμα του κόσμου.
Φιλί
Ιουστίνη

Evie said...

Διαβάζοντας την ανάρτηση σου ένοιωσα νοερώς ότι σαν να ήμουν κι εγώ εκεί.
Όμως κακά τα ψέμματα, λειπει η αγκαλιά κι ο χαρούμενος θόρυβος.
Με αγάπη κι ενθουσιασμό ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΙΟΥΣΤΙΝΗ ΜΟΥ!!

Justine's Blog said...

Εύη μου γλυκειά,
Η ατμόσφαιρα μεταφέρεται μέσα από τις φωτογραφίες, αλλά ο παλμός και το συναίσθημα είναι δύσκολο να ταξιδέψουν διαδικτυακά. Ισως μια μέρα να βρεθούμε σε μια τέτοια εκδήλωση κάπου στη μέση!
Σ΄ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια
Φιλί σου

Αστοριανή said...

Έλα μου!
... και μοιάζει ότι σε..."παραμέλησα"!!!! αν είναι δυνατόν!!!!!!!!!!

Ιουστίνη μου,
αν πας στην "Αστοριανή"
θα δεις την αγάπη μου,
ως και την...
συγγνώμη για ένα αθέλητο λάθος!

Βλέπεις, η Νύχτα... δεν είναι τέλεια... η σελήνη, ίσως, φταίει!

Φιλάκια
κι αγάπη,
Υιώτα
αστοριανή
ΝΥ

Justine's Blog said...

Γιώτα αγαπημένη μου,
Σ΄ευχαριστώ γιά την παρουσία σου μέσω της φίλης σου, που είναι γεμάτη ζωή και αισιοδοξία. Από τους λίγους στίχους που μας απήγγειλε μοιάζει να είναι πηγαία ποιήτρια.
Μια μεγάλη αγκαλιά κι ένα φιλί από μας!

Ra Ma said...

Ήλθον, είδον κι απήλθον! Με το Στράτο τα λέγαμε ανιχνεύοντας το χώρο για την αγαπημένη Κατερίνα!
Όμορφα και γλυκά ήταν!
Σε φιλώ!

PS. Μια χαρά βγήκαμε στη φωτό!

Justine's Blog said...

Θυμιούλη μου,
Ελαμπες μέσα στη βραδυά, τράβηξες πάλι όλα τα βλέμματα, ακόμη και της Πεταλούδας μου.
Οσο για την Κατρίν, βιαστήκατε να φύγετε εσύ κι ο Στράτος και σας γλίστρησε.
Φιλάκια