ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Thursday, November 3, 2011

Παραιτήστε τον Παπανδρέου

Αφού επί ένα χρόνο άφησε ακέφαλο το κράτος παριστάνοντας τον υπουργό εξωτερικών, αφού το δεύτερο χρόνο της εξουσίας του έβαλε το κεφάλι της Ελλάδας στη λαιμητόμο, αφού έπνιξε το λαό με όλα τα αντεργατικά μέτρα, αφού του πρόσφεραν βιώσιμη συμφωνία οι Ευρωπαίοι, ο Γ. Παπανδρέου αποφάσισε να παίξει μικροπολιτικό παιχνίδι σε βάρος των Ελλήνων.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, μέχρι σήμερα πρωθυπουργός της Ελλάδας, έσυρε τη χώρα στην καταστροφή, ζήτησε δημοψήφισμα ουσιαστικά με ρίσκο να μας βγάλει εκτός της ευρωζώνης. Γιατί το ερώτημα πίσω από τις προκαλύψεις θα ήταν: η Ελλάδα εντός ή εκτός του ευρώ!!!

Κι αφού τον άδεισαν οι εταίροι στις Κάννες, αντί την ύστατη στιγμή να παραιτηθεί λεβέντικα για την παταγώδη αποτυχία της πολιτικής του, έχει ακόμη το κουράγιο να ζητάει ψήφο εμπιστοσύνης.

Εφόσον αρνείται να παραιτηθεί, αύριο η Κοινοβουλευτική του ομάδα πρέπει να άρει την ψήφο εμπιστοσύνης. Ο Γ. Παπανδρέου πρέπει να πάει να κρυφτεί. Ούτε ο λαός ούτε οι Ευρωπαίοι τον εμπιστεύονται πλέον. Οσο για τα φτωχόνοοα τσιράκια της μικροπολιτικής του ΠΑΣΟΚ, ας χαθούν κι αυτά στο ανάθεμα.

Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλη ανανδρία, η Ελλάδα δεν μπορεί άλλο να εξευτελίζεται, η Ελλάδα είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της Δύσης και όχι παίγνιο στα ταπεινά χερια του παλιού ΠΑΣΟΚ.

Ο Βενιζέλος και ο Λοβέρδος ας αρθούν στο ύψος των περιστάσεων. Ηρθε η ώρα να δείξουν ότι είναι ηγέτες, ότι δεν κρύβονται πίσω από το σάπιο δάχτυλο της παλαιοκομματικής νοοτροπίας.

Το ΠΑΣΟΚ δεν ειναι τσιφλίκι κανενός, η Ελλάδα δεν είναι τόπι μα Τόπος!

Ες αύριον τα σπουδαία!

Ιουστίνη Φραγκούλη

6 comments:

Meropi said...

Κι εγώ αυτά τα σπουδαία του αύριο περιμένω Ιουστίνη μου. Θα είναι καλά?

Justine's Blog said...

Μαιρόπη μου γλυκειά, όπως βλέπω δεν υπάρχει μόνο ένας πολιτικά καθυστερημένος στην ηγεσία της χώρας, και ο Σαμαράς δίνει δέιγματα της ίδιας νοοτροπίας. Μήπως φταίει η Βοστώνη;
Πάντως, αν δεν έχουμε κυβέρνηση μέχρι αύριο, θα πάμε σε ανεξέλεγκτη πτώχευση.
Φιλί

pylaros said...

Δυστυχώς η Ελλάδα έχει μπει σε έναν κλοιό όπου κάθε που θέλει να κάνει μια κίνηση για να απελευθερωθεί ο κλοιός σφίγγει ακόμα περισσοτερο.
Το ξένο κεφάλαιο οι δανειστές σου θέλουν την κεφαλή σου επί πινακει όπως του Άη Γιάννη.
Ο Πρωταγωνιστής ο ΓΑΠ αλλά γεννάτε το ερώτημα;

ένας άνθρωπος μόνος του δεν μπορεί ποτέ να σκλαβώσει έναν λαό γιατί περί σκλαβιάς πρόκειται.
Οι συνεργάτες του, η προηγούμενη κυβέρνηση, αυτοί που κλέψαν τα λεφτά και τα πήγαν Ελβετία, ποιος τιμωρήθηκε;
ΚΑΝΕΝΑΣ
Το βατοπέδι, αυτοί που έχουν το χρήμα σήμερα στην Ελλάδα στα σεντούκια τους, θα την πάθουν όπως τα ρούσικα ρούβλια πριν το 1916
Μόνο για Σουβενίρ θα είναι καλά...

Χρειαζόμαστε έναν χαρισματικό ΗΓΕΤΗ αλα Βενιζέλο, να βγάλει την Ελλάδα από το αδιέξοδο, και Εκλογές να γίνουν που θα είναι καταστροφή ποιον να εκλέξουν αφού όλοι πάσχου από το σύμπλεγμα του στρουθοκαμηλισμού;

Και στις Δραχμές να γυρίσει η πατρίδα για να καταστεί ανεξάρτητη, θα είναι πληθωριστικές από τις εξωτερικές πιέσεις, επιτοκίων.

Μόνο αν καταρεύσει όλο το σύστημα του Ευρω κι ο κάθε ένας γυρίσει στο κονάκι του, μα και πάλι το χρέος θα είναι μια κατάρα για τα επόμενα 100 χρόνια.
--------------------------------
Θα ξαναζήσουμε πάλι την (ΔΟΕ) ΔΝΤ να παίρνει τα λεφτά από τις τσέπες της φτωχολογιάς από το Πετρέλαιο Ελληνικού Μονοπωλίου, Πυρεία ελληνικού Μον..
Αλάτι Ελληνικού Μον...
Όπως ήταν προπολεμικά
----------------------------------

Χαιρετώ σε αγαπητή μου Ιουστίνη
Γαβριήλ

Justine's Blog said...

Αγαπημένε Γαβρίλη,
Κάθε φορά που διαβάζω σχόλιά σου αναφερόμενα στο παρελθόν, αντιλαμβάνομαι τους φόβους σου καθώς εσύ τα έχεις ζήσει τα δεινά της πατρίδας.
Ελπίζουμε τώρα που βρήκαν ένα νήμα συνεννόησης να μην το χάσουν για να μη χαθεί η ιστορική ευκαιρία να σωθεί η Ελλάδα έστω και την ύστατη στιγμή.
Φιλί του ήλιου

La Gigi said...

ο Μπένυ; ο Ιζνογκουντ; Μακριά από εμάς. Μακάρι αυτό να είναι και το τέλος της πολιτικής του δράσης. Αυτός είναι ένας αδίστακτος αριβίστας. Μακάρι οι Έλληνες να έχουν καταλάβει και να μη τον βάλουν στη Βουλή ξανά.

Justine's Blog said...

Αγαπημένη μου για το Μπένυ κάνεις λάθος. Παρασύρεσαι απο τα φαινόμενα, ο Μπένυ είναι ο μόνος σοβαρός συνομιλητής των Ευρωπαίων. Δύο φορές έσωσε την Ελλάδα από την άτακτη χρεωκοπία, αλλά αυτά δεν φαίνονται ούτε λέγονται.
Φιλι