ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Sunday, September 13, 2015

Ενας γάμος, η οικογένεια, μια αγκαλιά!


Χθές ζήσαμε ένα ξεχωριστό γάμο, εκείνον της Κορίνας μας με τον αγαπημένο της καρδιάς της, τον Παναγιώτη. Ηταν ένα αυθεντικό πάρτυ χαράς, στο οποίο σμίξαμε πολλά απο τα πρωτοξάδελφα της οικογένειας Κακαβούλη αλλά και της ευρύτερης οικογένειας.

Η Κορίνα μας ήταν όμορφη και λαμπερή μέσα στο μοδάτο νυφικό της με επιρροές απο τους  Dolce e Gabbana, ο Παναγιώτης έλαμπε απο ευτυχία. Οι νεαροί φίλοι τους είχαν πλημμυρίσει το χώρο του κτήματος στον οποίο έλαβε χώρα η τελετή του γάμου και μετά η γαμήλια δεξίωση. Η μουσική ήταν ένα γιορτασμός της δεκαετίας του 60 και του 70 παρότι οι νεόνυμφοι ανήκουν αμιγώς στη δεκαετία του 90 ως προς τα ακούσματα.

Οι λαμπάδες και τα στέφανα ήταν στο μπέζ χρώμα του λιναριού, το ίδιο και οι κομψές μπομπονιέρες. Το φαγητό και το σέρβις ήταν άψογα εκεί στο καλοστημένο σκηνικό του κτήματος στο Κορωπί.

Πρέπει να πώ ότι βλέποντας την υπέρκομψη Κορίνα να βαδίζει στο εκκλησάκι πιασμένη απο το χέρι του πατέρα της, πρωτοεξαδέλφου μας Κώστα Κακαβούλη, βομβαρδίστηκα απο μια συγκλονιστική επίθεση αναμνήσεων. Θυμήθηκα την κοκέτα γιαγιά της, τη θεία Κορίνα που μας ετοίμαζε τα μοναδικά της εδέσματα τις Κυριακές στο σπίτι της στην Αγία Παρασκευή, όπου σμίγαμε εμείς οι επαρχιώτες φοιτητές απο Λευκάδα. Θυμήθηκα τις μυρωδιές που αναδυόνταν απο την κουζίνα της, στεφανωμένες με άρωμα κανελλογαρύφαλλου.

Θυμήθηκα τον παππού της και αδελφό της μητέρας μου, το θείο Τιμόθεο, που είχε μια τεράστια προστατευτική αγκαλιά, έτοιμη να μας περικλείσει όλους , να μας συμβουλέψει, να μας βοηθήσει στα δύσκολά μας. Ο θείος Τιμόθεος είχε ένα μοναδικό τρόπο να τρυπώνει στις ζωές μας σαν φύλακας-άγγελος. Ηταν το αποκούμπι μας στην Αθήνα του χάους ...

Θυμήθηκα τον ιστό της αγάπης που περιέβαλλε την οικογένεια Κακαβούλη, μια οικογένεια κυριαρχημένη απο την προσωπικότητα του παππού μας παπα-Κώστα Κακαβούλη.

Και χάρηκα χαράν μεγάλην που το Κορινάκι μας, τρίτη γενιά της οικογένειας Κακαβούλη, τίμησε τα πρωτοξάδελφα του πατέρα της απο τη Λευκάδα καλώντας μας όλους ανεξαιρέτως στο γάμο της.  Η Κορίνα έδωσε πνοή πάλι στον ιερό δεσμό της οικογένειας απο το Σύβρο.

Εύχομαι στην όμορφη νύφη μας και στον καλοδεχούμενο γαμπρό της να ζήσουν μια ζωή στρωμένη με ροδοπέταλα και αγάπη. Μια ζωή που θα προσυπογράφεται απο τους δεσμούς της οικογένειας.

Καλορρίζικοι αγαπημένοι μας!

Justinaki
Το γραφικό εκκλησάκι έξω απο το οποίο έγινε η τελετή του μυστηρίου
Νύφες ...
Ο Κώστας Σκληρός διατήρησε σχέσεις με την οικογένεια Κατωπόδη εκ Βουρνικά, ανήψια της θείας Κορίνας απο τον αδελφό της

Ξαδέλφία και νύφες
Αιρετικό σέλφι μετά της φωτογράφου
Η βαφτιστήρα μου είναι καλλονή
Η αδελφή της νύφης η Ζωή με τον γλυκύτατό σύντροφό της Αβραάμ
Οι καλλονές της οικογένειας ανήκουν στην επωνυμία Σουλάκος
Αγορια για φίλημα
Το υπέροχο ζευγάρι μας
Τεντ και Νικόλας με Λιτσοπάπιτσα
 Οικογένεια θείου Αλέκου με ολίγον Κωτσοπάτσον

 

 Με τον θείο Αλέκο, το μοναδικό επιζώντα απο τα οκτώ παιδιά του παπα-Κώστα Κακαβούλη
 

 
 
Ο ξάδελφος Κωτσομότσος με την γυναίκα του και τη συμπεθέρα
 
 
Ανδροπαρέαααααααααααααα 

2 comments:

Μηθυμναίος said...

Να ζήσουν, να ευτυχίσουν και όλη εσείς να τους καμαρώνετε!

Με γάλο πράγμα οι αγκαλιές της οικογένειας.

Με τους χαιρετισμούς και την αγάπη μου!

Justine's Blog said...

Ευχαριστώ αγαπημένε. Τέλος διακοπών; Α! Τι ωραία η επιστροφή στην Αθήνα