ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Tuesday, January 16, 2018

Ρεμπέτικη Βραδιά απο το Λύκειον των Ελληνίδων Μοντρεάλ στο Souvlaki Bar!




Με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον έρανο υπέρ της ανακαίνισης του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Γεωργίου του Μοντρεάλ, το Λύκειον των Ελληνίδων Μοντρεάλ οργανώνει μαζί με το Souvlaki Bar VSL βραδιά Ρεμπέτικης Μουσικής με το βιρτoυόζο του ρεμπέτικου τραγουδιού και του μπαγλαμά Αγγελο Μαρτίνο, την ορχήστρα του Αλέξανδρου Μπατσούλη και με τον Αγγελο Ρουγάλα στο μπουζούκι στις 10 Φεβρουαρίου 9 μ.μ.

Ο συνιδιοκτήτης και σεφ του Souvlaki Bar, Λουκάς Πανούσης μιλώντας γι αυτή τη βραδυά που είναι αφιερωμένη στους ανατολίτικους ήχους της ελληνικής μουσικής σημείωσε: «Είμαστε πολύ ευτυχείς που θα αναβιώσουμε τη ρεμπέτικη μουσική στο μαγαζί μας , θεωρώντας πως έτσι συμβάλλουμε στην ιστορική μνήμη της ελληνικής μουσικής.Εξαιρετικοί μουσικοί που γνωρίζουν σε βάθος το είδος θα μας κάνουν να αναπολήσουμε τη μουσική της Μικρασίας, ενώ η πίστα θα είναι ανοιχτή για γλέντι.

Ταυτόχρονα, πιστεύουμε ότι πρέπει ολόκληρη η παροικία να συμμετέχει στον αγώνα για τα κοινά μας, γι αυτό  το Souvlaki Bar θα προσφέρει μια επιταγή των 1000 δολλαρίων στον αγώνα της αναστύλωσης του Καθεδρικού Ναού μας. Το θεωρούμε τιμή και υποχρέωση να συνεισφέρουμε σ’ αυτό τον ιερό σκοπό».

Από την πλευρά της η πρόεδρος του ΛΕΜ Ιουστίνη Φραγκούλη-Αργύρη επισήμανε: «Είμαστε τυχεροί στο Μοντρεάλ διότι έχουμε ένα πάλλοντα Ελληνισμό, που γνωρίζει και εκτιμά την Ελληνική μουσική. Η αναβίωση του ρεμπέτικου τραγουδιού ήταν ένα όνειρο που είχαμε εξαρχής, μια και πιστεύουμε ότι το Λύκειον των Ελληνίδων εδώ στην ξένη πρέπει να δίνει το παρόν δημιουργώντας εκδηλώσεις που παραπέμπουν στην αυθεντικότητα της Ελληνικής Μουσικής. Ο ‘Αγγελος Μαρτίνος και ο Αλέξανδρος Μπατσούλης είναι δύο μουσικοί που γνωρίζουν σε βάθος το ρεμπέτικο τραγούδι γι αυτό εγγυώνται την επιτυχία της βραδιάς.

Εξάλλου, μαζί με την διεύθυνση του εκλεκτού εστιατορίου Souvlaki Bar σχεδιάσαμε μια βραδιά Ρεμπέτικου Τραγουδιού, προκειμένου να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο σχετικά με το έρανο που διοργανώνεται υπέρ της ανακαίνισης του ιστορικού Καθεδρικού Ναού μας. Νομίζω ότι μια βραδιά πολιτισμού συνδυασμένη με πολιτική ευαισθησία, είναι το τέλειο κοκτέιλ για μια εκδήλωση».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι κρατήσεις γίνονται απευθείας στο Souvlaki Bar τηλ. 514-379 3798



Σάββατο , 10 Φεβρουαρίου 9μ.μ., Souvlaki Bar,


Ville Saint-Laurent


3310 BOUL DE LA COTE-VERTU

(514) 379-3798










2 comments:

Clipping Solutions said...


Very well displayed. Thanks for the post. It was very interesting.Thank you so much.
clipping path service

Photo Retouching Services
raster to vector conversion service
Photo Editing Services

Md Enamul Hoq said...

Good text you have written . I liked this post . So much thanks for this informative shared . Clipping Path | Remove White Background | Product Photo Editing