ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Friday, July 6, 2007

Φτάνει πιά!

Φτάνει πιά! Μια διαμαρτυρία για την αναδάσωση της χώρας που ξεκινάει απο τους μπλόγκερς
Ενας ποταμός δακρύων για τη φλεγόμενη χώρα μας
Μια αστική επανάσταση για την κατοχύρωση της πράσινης ελευθερίας στην Ελλάδα
Οχι άλλες πυρκαγιές! Οχι άλλες πλημμύρες!

Αυτή την Κυριακή στο Σύνταγμα στις 7μ.μ

Ολοι μαζί να σηκώσουμε τη σημαία της αναδάσωσης!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhz78-67AZVz5rItsWLIHhfnYQmYOkp5SXUNREUtaa_Opy6o9u5qD53H9f2Nbc9ecUhbyz2_Bcvj5hLL4IRJzToRRH-LTiZlOklMImemZTHmFjK-YllSkxWgPexb9kHVULK7QqsO6TcRXts/s1600-h/mi_meineis_ametoxos___ftanei_pia[1].jpg

2 comments:

Katoikidio said...

Κυρία Φραγκούλη,
Ειλικρινά με εντυπωσιάζει η τρομερή πολιτικότητά σας στο μπλόγκ. Αν και βρίσκεστε μυριάδες μίλια μακριά , παρακολουθείτε εκ του σύνεγγυς την ελληνική επικαιρότητα και παρεμβαίνετε (σε αντίθεση με όλους εμάς τους βιβλιολάτρεις που τυρβάζουμε μόνο περι τα δικά μας).
Σας διαβάζω, απολαμβάνω την έξυπνη ματιά σας και σάς χαίρομαι που μπορείτε να είστε ανυπόκριτη λογοτέχνις και πολιτική περσόνα.
Απο το σύνθημά σας,πολύ δυναμικό και λακωικότατο, πεισθήκαμε μια παρέα ανθρώπων του βιβλίου και έτσι βρεθήκαμε χθές στη μεγάλη διαδήλωση της αναδάσωσης.
Σας ευχαριστούμε

Justine's Blog said...

Αγαπητό Κατοικίδιο,

Σας ευχαριστώ πολύ για το καλοπροαίρετο σχόλιό σας.

Πραγματικά νιώθω τη δίνη και την οδύνη της Ελλάδας εδώ στο μακρινό Μόντρεαλ καθώς παρακολουθώ σε καθημερινή βάση τις ειδήσεις μέσω δορυφορικής τηλεόρασης αλλά και μέσω του διαδικτύου.

Χαίρομαι αν αποτέλεσα αφορμή για μαζικότερη συμμετοχή σε μια διαμαρτυρία που θα συνεχισθεί με συναυλία στις 13 Ιουλίου στην πλατεία Συντάγματος.

Μακάρι να ήμουν εκεί μαζί σας!

Με ειλικρινείς χαιρετισμούς