ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Friday, April 10, 2009

Παιδάκια

Λατρεύω τα παιδάκια , προπάντων αυτά που είναι στο περιβάλλον μου και μου αποκαλύτπουν την προσωπικότητά τους κάνοντάς με να θαυμάσω την υπέροχη άγραφτη ψυχούλα τους.

Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας φωτογραφίες απο την επίδοξη βαφτιστήρα μας, την ξανθή γαλανομάτα στις φωτογραφίες, η οποία θα κολυμπήσει στο νερό για το χριστιανικό της όνομα στις 23 Μαϊου. Νονοί θα είμαστε υπερηφάνως ο Τεντ, ο Αλεξανδρίνος και η υπογράφουσα.

Καλό Σαββατοκύριακο

Η υπο βάφτιση Μις Χριστίνα Μελά στην πολύχρωμη στράτα της

Η ξαδέρφη μου και γιαγιά (έχει καταστρέψει τη γενιά μας κάνοντάς μας όλες γιαγιάδες μια και είμαστε περίπου συνομήλικες) Γώγω Πολίτου με την αδελφή της Χριστίνας μας, δίδα Κατερίνα Μελά.

Η Γώγω με χτένισμα απο τα μαγικά χεράκια (όχι του Τρύφωνα ή Βανζέλ) αλλά της Κατερίνας! (Θέλω να γίνω κομμώτρια τώρα)


Η μία απο τους περήφανους νονούς-η αφεντιά μου- με τη Χριστίνα αγκαλιά και τη γιαγιά της σε παιχνιδάκια Περήφανος παππούς και δικηγόρος μου εν Ελλάδι ο Χρήστος Γιαννίκος κρατώντας τη δίδα Χριστίνα, που θα φέρει το όνομά του επισήμως και με σφραγίδα απο τις 23 Μαϊου ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

24 comments:

Μηθυμναίος said...

Είναι κουκλί το μωράκι!
Συγχαρητήρια και Άξιοι νονοί να είστε!!!
Φιλάκια!!!

Justine's Blog said...

Eυχαριστούμε, ευχαριστούμε λατρεμένε μας Στράτο. Εγώ δεν έκανα πολλά παιδιά αλλά αυξάνω τα βαφτιστήρια, τα οποία λατρεύω και περιποιούμαι ως νονά.
Φιλάκια

pylaros said...

Συγχαρητήρια κι εκ μέρους μου, άξιοι νονοί, το ξανθόμαλλο μωράκι, όμορφο με το χρώμα του βορρά, (ξανθό) αλλά έχω μια απορία πότε τα προλαβαίνεις όλα;

Χαιρετισμούς

Γαβριήλ

δεσποιναριον said...

Φτου φτου φτου Καναδεζα τι ματουκλες ειναι αυτες; Εχω δυο βαφτισιμιες. Η μια ειναι 7 χρονια πιο μικρη απο μενα (αλλα την εχω χασει) Ειχαν ζητησει απο τον παππυ μου να γινει αναδοχος αλλα εκεινος εβαλε εμενα γιατι αρχισε τα .. ποσο θα ζησω ακομα κλπ. Την ειχα βαφτισει Σμαραγδα, δεν ξερω το επωνυμο της για να την εντοπισω. Η αλλη ειναι η Ελενη κορη της "ωραιοτατης κουμπαρας" και θα την δω αποψε.
Καλοφωτιστο να ειναι το γλυκουλι μου! Κις!
Θα κανω κι εγω κοτσιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

orfia said...

Συγχαρητηρια στους νουνους. Παντα αξιοι.! Το μωρο κουκλακι σκετο αλλα η γιαγια, ειναι σιγουρα η γιαγια???? Μεσα στη νειοτη μπραβο της. ορμωμενη απο το μηνυμα του Δεσποινακιου δηλωνω οτι και εγω εγινα νονα σε πολυ μικρη ηλικια.. (τι μανια αυτη με τους μεγαλους να βαζουν μικρα να βαπτιζουν).. Βαπτισα λοιπον ενα αγορακι,12 χρονων πρεπει να ημουν αλλα τον εχω χασει εφοσον ¨'εφυγαν οι γονεις μου" ..και ετσι ουτε το ονομα του δεν θυμαμαι.!! Μονο φωτο εχω..Ξεφυγα απο το θεμα...Και παλι ευχες και να σας ζησει.

Justine's Blog said...

Λοιπόν,
Γαβρίλη μου προσπαθώ να είμαι πρώτα συνεπής στις ανθρώπινες σχέσεις και μετα έρχονται τα άλλα. Εχω ήδη τρείς βαφτιστήρες στην Ελλάδα (οι δύο είναι απόφοιτες Πανεπιστημίου αλλά τις βλέπω και τις προσέχω με τα δωράκια τους ) και η τρίτη είναι στο γυμνάσιο αρίστη μαθήτρια (εδώ να δείς δώρα λόγω ηλικίας που επιτρέπει παρέμβαση). Εχω κι ένα κούκλο βαφτιστήρα στο Μόντρεα αληθινό θεό και φοιτητή της Φυσιολογίας (πάμε προς Ιατρική).
Ετοιμάζομαι να μοιραστώ με τα δύο αγόρια μου τα βαφτίσια της Χριστίνας μας και είμαι πολύ συγκινημένη γιατί είναι το πρώτο συγγενικό πρόσωπο που βαφτίζουμε. Νιώθω συγκίνηση γιατί είναι της αγαπημένης μου ανηψιάς της Μαριλένας, που την έκανα βόλτες στη Λευκάδα όταν ήταν κοριτσάκι μικρό.
Πώς τα προλαβαίνω; Με την αγάπη μου Γαβρίλη!
Καλό Καθολικό Πάσχα σε σένα με την ισπανόφωνη σύζυγο!
Φιλιά

Justine's Blog said...

Δεν πειράζει που την έχεις χάσει τη Σμαράγδα. Κάπου θα σε βρεί εκείνη κάποια μέρα. Ο Αλεξανδρίνος μου είναι πολύ περήφανος που θα κάνει 'μπατέμ", όπως το λέει στα γαλλικά. Γενικά του αρέσει να συσφίγγει τους δεσμούς με την οικογένεια, μια και είναι μακριά κι αυτός μοναχοπαίδι. Είναι πολύ σπουδαίο να μαθάινει να τιμά τους ανθρώπους μας!
Να καλοπεράσετε με την κουμπάρα! Κις!

Justine's Blog said...

Ευχαριστούμε Ορφιά μου,
Θα την βαφτίσουμε στις 23 αλλά προετοιμαζόμαστε όλοι, γονείς, παππούδες και νονοί για να την βουτήξουμε στα νερά της χριστιανοσύνης.
Μου φαίνεται καλλονή κι εσάς;
Ευχαριστώ

Ελπίδα said...

Πάντα άξιοι! Κουκλί!Να σας ζήσει!

Justine's Blog said...

Ευχαριστούμε Κατερινάκι μου, τα βαφτίσια της οσονούπω. Μέχρι τότε Καλή Μεγάλη Εβδομάδα εκεί στο Βόλο και στο Πήλιο της άνοιξης. Πόσο σας ζηλέυω!!!

La Gigi said...

Ti koukla einai auth kale!!!! Thelw ki egw ena tetoio! Na sas zhsei kai panta axioi Ioustinaki mou! Filia polla polla me akoma teleiotero malli kai mia Athina panemorfh,apopse sto Gazi enoiwsa oti hmoun se nhsi

Αστοριανή said...

Μα... τί μάτια είν' αυτά!!!!
παράθυρα στο γαλάζιο τ' ουρανού και στα ...μυστικά της θάλασσας!
Πάντα άξιοι!
αλλά και το άλλο, κουκλάκι!
Περαστικά από την γρίπη!
Φιλάκια,
Υιώτα, ΝΥ

pylaros said...

Ευχαριστώ για τις τόσες πολλες πληροφορίες αγαπητή μου Ιουστίνη, όσο για το ελληνικό πάσχα, η σύζυγος αν και ισπανόφωνη εορτάζουμε όλοι μαζί την ελληνικη θαλπωρή του μεσονυχτίου, το Χριστός Ανέστη, Αυτή δε, μας μαγειρεύει την Μαγειρίτσα όταν γυρίζουμε από το δεύτε λαβετε Φως της εκκλησίας στην θαλπωρή του ολοι μαζί.

Χαιρετισμούς

Γαβριήλ

Justine's Blog said...

Βρε Μελισσάκι,
Βαλτό είναι να μας ξεσηκώσεις τους νυχτωμένους εδώ στο κρύο Μόντρεαλ; (κι όμως αναθαρρήσαμε γιατί είχε ήλιο). Εγώ κουρέλι απο μια γρίππη που με έχει διαλύσει!
Να περνάς καλά και να γίνεσαι κάθε μέρα και ομορφότερη.
Φιλάκια

Justine's Blog said...

Α! τί όμορφα που τα λές Γιώτα μου, σα να τα ζωγραφίζεις! Σ΄ευχαριστώ για τις ευχές σου.
Καλή Μεγάλη Εβδομάδα στην Αστόρια των παραδόσεων!
Φιλιά

Justine's Blog said...

Μπράβο Γαβρίλη μου,
Την έκανες Ελληνίδα, αυτό θα πεί Ελληνας με τα όλα του. Να είστε καλά και να γιορταζετε σε θαλπωρή.
Φιλια

Phivos Nicolaides said...

Ομορφογενιά όλοι σας.

Justine's Blog said...

Σε ευχαριστούμε Φοίβο μου για τα καλά σου όγια. Κολακευόμεθα, indeed!

MarthaD said...

Ιουστινη,
Κουκλακι η μικρη. Συνχαρητηρια και πανταξιοι νονοι να ειστε!!!!
Εχω τρια βαφτηστηρια, η τελευταια ειναι μια κοπελλα απο την Αλβανια, η Ιωαννα. Ο ανδρας της, ο Γιαννης ειναι της μητερας μου το δεξι χερι εδω και 18 χρονια. Βρησκομαι στη Θεσσαλονικη απο τις 24 Μαρτιου, και θα φυγω την πρωτη εβδομαδα του Μαιη. Ισυχα περναω με την μαμα μου και της διαβαζω κοματια απο τα μπλογ σας. Την αρεσει παρα πολυ και σας στελνει τις ευχες της.
Ετοιμαζομαστε να ανεβουμε στο εξοχικο το σπιτι την αλλη εβδομαδα για το Πασχα.
Καλη Ανασταση σε εσενα και στη οικογενεια σου.
Φιλακια.

Antoine said...

Σαν κουκλάκι είναι! Ειδικά στην πρώτη φωτογραφία δε διακρίνεται εύκολα ότι πρόκειται για ανθρώπινο ον και όχι για κούκλα!

Και τι λέμε σ'αυτές τις περιπτώσεις... πάντα άξιοι (αρκετά κλισέ)!

Υ.Γ. Δε λέμε από τώρα Καλό Πάσχα!

Justine's Blog said...

Μάρθα αγαπημένη μας,
Πόσο ωραία θα περνάς με τη μαννούλα και την οικογένειά σου. Νάσαι καλά και να μας σκέφτεσαι εμάς τους ξενητεμένους που θα ζήσουμε ακόμη μια Λαμπρή μακριά απο τους δικούς μας και την πατρίδα.
Να μου φιλήσεις τη μαμά και τη Θεσσαλονίκη. Θα είμαι εκεί κατα τις 30 Μαϊου.
Φιλιά σου ελληνικά και βόρεια , ναι; (Και μια μπουγάτσα για πάρτη μου πλιιζ μετα την Ανάσταση!)

Justine's Blog said...

Αντουάν καλέ μου,
Σ΄ευχαριστώ για τις ευχές. Οταν είναι καλοπροαίρετες ποτέ δεν γίνονται κλισέ. Είναι βγαλμένες απο την αθρώπινη πείρα και σοφία. Να μας ζήσει το κουκλί!

cook said...

τι γλυκο μωρο!...κουκλακι!

Ιουστινακι μου
Καλο Πασχα για σενα και τους αγαπημενους σου
φιλακια πολλα :)

Justine's Blog said...

Μαγείρισσα των θείων συνταγών,
Σε ευχαριστώ για τις ευχές. Να περάσετε υπέροχο Πάσχα με τους δικούς σου στο Αγρίνιο ή στην Κυπαρισσία, όπου κάτσει. Με ή χωρίς Μαρκόνη!
Φιλιά πασπαλισμένα με χιονόνερο