ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Monday, February 27, 2012

Καθαρή Δευτέρα στο Σύδνεϋ

Το Σύδνεϋ είναι μια πολύ εντυπωσιασκή πόλη χτισμένη πάνω στο λιμάνι. Οι αρχιτέκτονες έχουν εκμεταλλευτεί τους φυσικούς κολπίσκους κι έχουν δημιουργήσει εκπληκτικά συγκροτήματα μαγαζιών και διαμερισμάτων στο λιμάνι της πόλης βάζοντας τη σφραγίδα της πολυτέλειας και της ευημερίας.

Η ζωή είναι εξαιρετικά ακριβή σε σύγκριση με τις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Ευρώπη. Οι αξίες των ακινήτων και δή των σπιτιών είναι απίστευτα ακριβές, δε νοείται μονοκατοικία κάτω του ενός εκατομμυρίου δολαρίων σ΄αυτό τον τόπο έστω κι αν βρίσκεται στα μακρινά προάστεια.

Οι τιμές των ρούχων και των καταναλωτικών προϊόντων είναι περίπου απλησίαστες, γενικά το επίπεδο ζωής σε τίποτε δεν συγκρίνεται με το δικό μας. Ενας άλλος κόσμος, ο Κάτω Κόσμος μας αποκαλύπτεται καθημερινά μέσα από τις ιδιαιτερότητές του.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα πάρετε μια γεύση από το γοητευτικό ύδνεϋ, του οποίου εμβληματικό κτίριο αποτελεί η περίφημη όπερα καθώς και οι κρεμαστές τους γέφυρες.

Στο μεταξύ, γιορτάσαμε Καθαρή Δευτέρα με τους αγαπημένους μας θείους και τα ξαδέρφια. Ηταν μια βραδυά απ΄αυτές που θέλεις να κρατήσεις πολύτιμα στη μνήμη σου

Ιουστίνη
















5 comments:

Μηθυμναίος said...

Καλή Σαρακοστή, αγαπημένη!
Φόρτωσε μπαταρίες...

Justine's Blog said...

Και σε σας, προσπαθώ να φορτώσω τις κουρασμένες μπαταρίες μου!

katrine said...

Καλή Σαρακοστή γλυκιά μπονίτα. Η δραστηριότητά σου, όπως κάθε φορά μας αφήνει άφωνους. Ελπίζω τουλάχιστον η φωνούλα να έστρωσε με το χάδι του ήλιου!!

Φιλιά καλής και διασκεδαστικής συνέχειας Justinaki¨)))

Justine's Blog said...

Μπονίτα αγαπημένη,
Ευχαριστώ για τις ευχές. Δυστυχώς, η φωνή όχι μόνο δεν έστρωσε αλλά άρπαξα κι ένα κρύωμα που δεν μπορώ να ξεφορτωθώ. Ασε εφιαλτική η κατάσταση της υγείας μου.
Φιλιά πολλά

Μίγκλη Μαρία said...

Γεια σας αγαπητη Ιουστινη!
Ελπιζω να με θημαστε . Ονομαζομαι Μαρια Μίγκλη και κάποτε είχα την τιμή να σας συναντήσω.
Σήμερα ανακάληψα μια φωτογραφία μου στην ανάρτηση σας για την παρουσίαση του Βιβλίου του Ν. Κάσδαγλη.
Εύχομαι να περνάτε καλά και να κερδίζετε επυτιχίες όπου και αν βρίσκεστε .

Νάσται πάντα καλά.