ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Friday, April 12, 2013

Mignatiou.com, Μια νέα δημοσιογραφική πύλη με την υπογραφή του Μιχάλη Ιγνατίου


 
 
Ο Μιχάλης Ιγνατίου είναι φίλος , αδελφός, συνάδελφος, συναγωνιστής. Είναι ένας εξαιρετικός δημοσιογράφος, που από την αμερικανική πρωτεύουσα δίνει καθημερινά αγώνα για την έγκυρη πληροφόρηση περί τα τεκταινόμενα ανά τον κόσμο. Πολύσχιδής και πολύπλευρος, καλύπτει τηλεόραση, εφημερίδες και ραδιόφωνο ακούραστα, αγόγγυστα, άκρως επαγγελματικά.

Εκτός όλων αυτών είναι ένας παθιασμένος ερευνητής της πρόσφατης Ελληνικής και Κυπριακής ιστορίας, γι αυτό τα ντοκουμενταρισμένα  βιβλία του, από τα Ιμια μέχρι τον Κίσσινγκερ μέχρι τον Παπανδρέου τον έχουν κατατάξει στους πολιτικούς ιστοριογράφους της γενιάς μας.

Ο Μιχάλης Ιγνατίου είναι ένας συνάδελφος που αγαπιέται γιατί είναι ανοικτός στην επικοινωνία, συναδελφικός, έτοιμος να μοιραστεί τα νέα του με τους συναδέλφους προσφέροντάς τους χείρα βοηθείας και στήριξη.

Τελευταία ήρθε στο διαδίκτυο με τη νέα του ιστοσελίδα Mignatiou.com, προκειμένου να αναδείξει την ειδησεογραφία για τις πληγωμένες πατρίδες του, την Κύπρο και την Ελλάδα.

Νιώθω την ανάγκη να τον συγχαρώ για το νέο του εγχείρημα , να του πώ δημόσια ότι τον αγαπώ και χαίρομαι που είχαμε την ευκαιρία να μεγαλώσουμε τους μοναχογιούς μας με την ίδια λατρεία. Περισσότερο θέλω του πώ ότι είμαι περήφανη που είναι φίλος μου με βαθειές αληθινές ρίζες μέσα στο χρόνο.

Οι παράλληλοι βίοι μας σε όλα τα επίπεδα μας δένουν κάθε μέρα και περισσότερο!

No comments: