ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Wednesday, April 22, 2015

Κύριε Καμίνη δημαρχείτε με τη λογική παρακαλώ!



Ζω επι της λεωφόρυ Βασιλέως Κωνσταντίνου απο την πλευρά του Καλλιμάραμαρου με θέα την πλατεία Ρηγίλλης. Η  ιδιοκτησία  μας φορολογείται με την τιμή που φορολογείται η ιδιοκτησία της πλευράς που βρίσκεται στο τρίγωνο του Προεδρικου-Πρωθυπουργικού ανακτόρου. Ακριβώς πίσω μας βρίσκεται το Παγκράτι, όπου η ιδιοκτησία φορολογείται σε ακριβώς τη μισή τιμή.

Για να γίνω σαφέστερη, επί χαρατσίου εμείς πληρώναμε 10 ευρώ το τετραγωνικό φορολογία, ενώ τα διαμερίσματα του Παγκρατίου (ακιρβώς στον πίσω δρόμο)  μόνο 5 ευρώ ανά τετραγωνικό.

Οταν ξεκίνησε η διανομή του πάρκινγκ στις μπλέ λωρίδες , περί το 2004, οι κάτοικοι της Βασιλέως Κωνσταντίνου και απο τις δύο πλευρές εδικαιούντο πάρκινκγ στις  εν λόγω λωρίδες της περιοχής Ρηγίλλης. Και βεβαίως, σαφώς εδικαιούντο, διότι πληρώνουν ίσους φόρους με την Ρηγίλλης, επιπλέον δε η εν λόγω τακτοποίηση αποσυμφορεί το πολυσύχναστο απο κατοίκους και πελάτες επιχειρησεων, Παγκράτι.

Την τρίτη χρονιά , ξαφνικά ανατράπηκε αυτή η πρακτική και το πάρκινγκ επιτρέπεται έκτοτε μόνο για τους κατοίκους των πολυκατοικιών απο την πλευρά  της Ρηγίλλης. Εμείς οι κάτοικοι των ιδιοκτησιών στους ζυγούς αριθμούς, δεν δικαιούμαστε το αυτοδίκαιον.

Επειδή, κ. Καμίνη πιστεύω ότι πιστεύετε στην εξίσωση της λογικής κατά το ήθος της νομικής επιστήμης, ήρθε η ώρα να επανορθώσετε την διάταξη και να αποκατασταθεί το δκαίωμα στο πάρκινγκ των μπλέ λωρίδων για όλους τους κατοίκους της Βασιλέως Κωνσταντίνου, άνοδο και κάθοδο.

Αν δεν συμβεί αυτό άμεσα, τότε θα πρέπει να φορολογούνται τα ακίνητά μας όπως εκείνα του Παγκρατίου. Τότε με τον ελάχιστο συντελεστή φορολόγησης θα εξοικονομούμε χρήματα για ενοικίαση πάρκινγκ, καθώς το Παγκράτι αδυνατεί να χωρέσει τόσα αυτοκίνητα.

Επειδή είστε δήμαρχος όλων των Αθηναίων και διαθέτετε κοινή λογική, θεωρώ ότι θα αποκαταστήσετε την αδικία. Αλλοιώς, θα στραφούμε εναντίον της πόλης λόγω άνισης μεταχείρισης.

Πάντως, είστε τυχερός που δημαρχείτε στην Αθήνα. Ελπίζω να συνεχίσετε το αξιόλογο έργο σας.

Ιουστίνη Φραγκούλη

Δημοσιογράφος


1 comment:

Μηθυμναίος said...

Σωστή η παρατήρησή σου, Ιουστίνη μου και δίκαιη η απαίτηση!
Συσπειρωθείτε οι κάτοικοι, ερχόμαστε κι εμείς που δεν βρίσκουμε να παρκάρουμε και πάμε στην Πλατεία Κοτζιά για διαμαρτυρία.

Πάντα διαθέσιμος!