ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Sunday, June 11, 2017

Μάρω Λύτρα, Ενας Σεμνός και Κομψός Γάμος!



Αποκλειστικό κείμενο και φωτογραφίες
Ιουστίνη Φραγκούλη-Αργύρη

Σε μια σεμνή τελετή παρουσία μόνο συγγενών και στενών φίλων παντρεύτηκε η γνωστή τραγουδίστρια Μάρω Λύτρα τον εκλεκτό της καρδιάς της, επιχειρηματία Theo Papas (Θεόφιλο Παπαδόπουλο).

Παράνυφη ήταν η αδελφή της, ενώ στην εκκλησία την συνόδευαν οι γιοί της αδελφής της κρατώντας την με τρυφερότητα από τα χέρια. Η μητέρα της συγκινημένη σκούπιζε τα δάκρυα της ευτυχίας που πλημμύριζαν τα μάτια της.

Παρόντα ήταν και τα τρία παιδιά του συζύγου της από τον πρώτο του γάμο, που ήταν επίσημα ντυμένα για την περίσταση καθώς η Μάρω τα έχει περιβάλει με μεγάλη αγάπη. Επίσης, παρούσες ήταν οι αδελφές του γαμπρού και ο αδελφός του με τις οικογένειές τους.

Το μυστήριο στον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου τέλεσε ο αρχιμανδρίτης Δημήτριος Αντωνόπουλος, που είναι ο πνευματικός της Μάρως Λύτρα σε κλίμα συγκίνησης και ευφορίας. Στον λόγο του τόνισε ότι ενώνονται δύο ψυχές με πνευματικότητα για την αιωνιότητα.

 Η Μάρω φορούσε ένα παραδοσιακό λευκό νυφικό από τούλι και δαντέλα με μια όμορφη ουρά που άφηνε στο διάβα της την αύρα της κομψότητάς της. Το  μπουκέτο από λευκά τριαντάφυλλα διανθιζόταν με δύο μπλέ τριαντάφυλλα που έδιναν την αίσθηση του βελούδου. Ο Τheio ήταν ντυμένος με  κομψό μπλέ κοστούμι κι ένα πολύ μοντέρνο πουκάμισο .

Το ζευγάρι μετά το πέρας του μυστηρίου υπέγραψε την πράξη του γάμου ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

Στην έξοδο της εκκλησίας τους περίμεναν οι καλεσμένοι να τους ράνουν με  λευκά ροδοπέταλα και φούσκες από σαπούνι αντί του παραδοσιακού ρυζιού που δεν επιτρέπεται στις εκκλησίες του Μοντρεάλ.

Η δεξίωση του γάμου που ακολούθησε έγινε στο πολυτελές εστιατόριο 40West. Ο στολισμός της αίθουσας ήταν εντυπωσιακός στα λευκά, ενώ μια ορχήστρα τζάζ έπαιζε απαλούς ρυθμούς κατά τη διάρκεια του δείπνου.

Η Μάρω και ο Theio ήταν εξαιρετικοί οικοδεσπότες στο γλέντι, όπου η Μάρω χόρεψε παραδοσιακά ελληνικά τραγούδια του γάμου συνοδευόμενη από το γαμπρό και τους καλεσμένους τους.

Η Μάρω, που έγινε γνωστή στο ελληνικό κοινό από τη συμμετοχή της στο Fame Story το 2003, παραμένει λατρεμένη τραγουδίστρια στο Μόντρεαλ, όπου ανάμεσα στα καθήκοντά της ως νοσοκόμας, τραγουδάει μια φορά το μήνα στο εστιατόριο «Μύθος».

Η Μάρω ανέβηκε τα σκαλοπάτια της εκκλησίας του Ευαγγελισμού χθές στο πλάι του εκλεκτού της ταγμένη να ζήσει την οικογενειακή γαλήνη που της υπόσχεται η νέα στάση περί τη ζωή της.

Η ίδια μου ομολόγησε ότι προετοίμαζε το γάμο της επί τρείς μήνες και φρόντισε κάθε λεπτομέρεια, από τα μπισκότα με τα ονόματα των νεόνυμφων μέχρι τις κομψές μπομπονιέρες σε λευκό δεμένες με κλαδί ελαίας. Κλαδί ελαίας άλλωστε στόλιζε τα πιάτα της γαμήλιας δεξίωσης.

Μάρω, Θεόφιλε να ζήσετε και να ευτυχήσετε πάντα μαζί και πάντα αγαπημένοι, ευλογημένοι από την εκκλησία μας!


 Στεφανωμένοι προσκυνούν το Ευαγγέλιο
 Με την αδελφή της, τη μητέρα της και τους γιούς της αδελφής της




 Σ΄Αγαπώ

 Ησαία Χόρευε με τον πατέρα Δημήτριο

 Θεόδωρος Αργύρης με πατέρα Δημήτριο
 Η κομψή ανθοδέσμη

 Τα στέφανα επί των κεφαλών


 Η γιαγιά Ματίνα Λύτρα με τους δύο εγγονούς της

 Οι κομψές μπομπονιέρες
 Η Μάρω με τον Πίτερ Ντέρος
 Οι νιόπαντροι με το ζεύγος Μαίρης και Πίτερ Ντέρος

 Η οικογενειακή φωτογραφία
 Φούσκες ευτυχίας


 Εμείς με τους νιόπαντρους
















No comments: