ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Sunday, August 27, 2017

Τα Καλαμπόκια της Εμμανουέλλας!


Η Εμμανουέλλα Λαμπρόπουλος με πολλούς υποστηρικτές της 
Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού διαλέγουν οι πολιτικοί του Κεμπέκ  για να κάνουν τη γιορτή του καλαμποκιού, συγκεντρώνοντας τους ψηφοφόρους τους και μοιράζοντας τα ντόπια ολονόστιμα καλαμπόκια του Κεμπέκ.

Στο πλαίσιο αυτό και υπό καταγάλανο ουρανό  η Ελληνικής καταγωγής βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος των Φιλελευθέρων ΕμμανουέλαΛαμπρόπουλος διοργάνωσε τη δική της μέρα του καλαμποκιού στο πάρκο Cousineau του St. Laurent, όπου εκλέγεται.

«Σμίξαμε σήμερα εδώ με αφορμή τα ωραία νόστιμα καλαμπόκια του Κεμπέκ για να έρθουμε σε επαφή με τον κόσμο της περιοχής , να του δείξουμε ότι είμαστε στο πλευρό του, ότι ενδιαφερόμαστε για τα θέματά του και για τα ευρύτερα ζητήματα της έδρας», είπε η Εμμανουέλα στο Greek Post, επισημαίνοντας ότι θέλει να γνωρίζουν οι κάτοικοι ποιες υπηρεσίες προσφέρονται από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο  του St. Laurent.

Χαμογελαστή κι αισιόδοξη μιλούσε και  χαιρετούσε τον κόσμο με εγκαρδιότητα, ενώ ευχαρίστησε τους συνεργάτες της για την ωραία διοργάνωση.

Το παρόν έδωσαν ο δήμαρχος της περιοχής Alan Desusa και ο δημοτικός σύμβουλος Francesco Miele καθώς και πλήθος κόσμου από όλες τις εθνικές κοινότητες που συνθέτουν το St. Laurent.
Ι.Φ



 Την αγκάλιαζαν οι μεγαλύτεροι

 Με τον Francesco Miele  δημοτικό σύμβουλο του St Laurent και εκπρόσωπο της νεολαίας του Φιλελεύθερου Κόμματος


 Μιλησε από καρδιάς στον κόσμο της

Ο Ted Argyris και η υπογράφουσα με την υπεύθυνη επικοινωνίας της Εμμανουέλλας Λαμπροπούλου, Φωτεινή Διαμάντη

No comments: