ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Wednesday, May 9, 2007

"Ψηλά Τακούνια για πάντα" στου Ελευθερουδάκη Θεσσαλονίκης


3 comments:

Μηθυμναίος said...

Σήμερα είχα την τύχη να παρευρεθώ στην παρουσίαση του βιβλίου της καλής μας φίλης και εξαίρετης συγγραφέα και δημοσιογράφου Ιουστίνης Φραγκούλη, «ΨΗΛΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ» στο βιβλιοπωλείο ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗ. Έζησα τη χαρά και τη συγκίνηση που ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της και της εύχομαι να έχει συνέχεια στις επιτυχίες της. Ήταν μια κούκλα η Ιουστίνη μας.
Στράτος Δουκάκης

Νίκος Λαγκαδινός said...

Αγαπητή Ιουστίνη, χάρηκα που χάρηκες! Η εκδήλωση στον [αθηναίο) Ελευθερουδάκη ήταν εκπληκτική. Τόσος κόσμος και τόση αγάπη για σένα πού βρέθηκαν; Εύχομαι ΕΠΙΤΥΧΙΑ και στη Θεσσαλονίκη. [Δυστυχώς είμαι καθηλωμένος στο κρεβάτι μ'ένα πρόβλημα υγείας. Όταν συνέλθω θα σου γράψω περισσότερα]

Ra Ma said...

Αγαπημένη μου Ιουστίνη, χάρηκα που σε είδα μετά από πολύ καιρό. Η ατμόσφαιρα στο βιβλιοπωλείο ήταν γεμάτη αγάπη από τον κόσμο και λάμψη από εσένα. Δυστυχώς αναγκάστηκα να φύγω ξαφνικά και να μην μείνω μέχρι το τέλος, όμως απόλαυσα κάθε στιγμή της παραμονής μου. Χάρηκα όταν ανακάλυψα ότι είσαι και εσύ μέλος της μπλογκόσφαιρας, έτσι περιμένω κάθε μέρα να διαβάσω κάτι καινούργιο, δικό σου. Διάβασα και για τις προηγούμενες εκδόσεις σου και ανακάλυψα το 'Μια πεταλούδα στη ζωή μας'. Έτσι Ήταν. Συγκλονίστηκα. Η καθημερινότητα μας απομακρύνει, μας απομονώνει, στερώντας μας τη μοιρασιά της χαράς και της λύπης. Όμως χαίρομαι, διότι μέσα από αυτόν το δυκτιακό τόπο σε νοιώθω κοντά μου και τέλος, εύχομαι να έχεις στη πορεία σου, συνέχεια και επιτυχίες.