ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Sunday, February 7, 2010

Ο Αλέξανδρος Αργύρης πήρε μια απο τις υποτροφίες του Ελληνικού Ιδρύματος Υποτροφιών

Με συγκίνηση και περηφάνεια καταθέτω σήμερα μια απο τις ωραιότερες στιγμές της ζωής μας. Τη βράβευση του Αλεξανδρίνου μας απο το Ελληνικό Ιδρυμα Υποτροφιών για την αριστεία του στα γράμματα την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010.

Του ευχόμαστε να αριστεύει πάντοτε στη ζωή του έχοντας υγεία, αγάπη και σεβασμό για τους συνανθρώπους του.

Μαμούλα και Πατιούλης (έτσι μας έλεγε όταν ήταν μικρός)

Τζουστινάκι

Καναδάς-Τιμήθηκαν εννιά φοιτητές ελληνικής καταγωγής από το Ελληνικό Ίδρυμα Υποτροφιών του Κεμπέκ.

7 Φεβρουαρίου 2010

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σε μια λαμπρή τελετή στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πανεπιστημίου McGill (Μαγκίλ) τιμήθηκαν χθες για την αριστεία τους στις τέχνες και τις επιστήμες εννιά φοιτητές και φοιτήτριες ελληνικής καταγωγής από το Ελληνικό Ίδρυμα Υποτροφιών του Κεμπέκ.

Όπως σημείωσε ο πρόεδρος δρ. Γιάννης Χατζηνικολάου: "το Ίδρυμα επί 22 χρόνια επιβραβεύει με κριτήρια αντικειμενικά τους νέους επιστήμονες της Ελληνοκαναδικής παροικίας που αρίστευσαν στις σπουδές τους την περσινή ακαδημαϊκή χρονιά. Αυτούς που θα μας εκπροσωπούν σαν ηγήτορες της κοινωνίας του αύριο, επάξιοι συνεχιστές της Ελληνικής κληρονομιάς".

Οι βραβευθέντες ήταν με τη σειρά που ανακοινώθηκαν: Η Θεανώ Γεωργίου φοιτήτρια διδακτορικού στο τμήμα εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου McGill με την υποτροφία του υπουργείου εξωτερικών της Ελλάδας, ο Αλέξανδρος Αργύρης δευτεροετής φοιτητής Νομικής του Πανεπιστημίου του Μόντρεαλ με την υποτροφία του βουλευτή του Λαβάλ Γκί Ουελέτ (Guy Ouelette), ο Βασίλειος Βασίνας δευτεροετής φοιτητής οικονομικών του Πανεπιστημίου McGill με την υποτροφία του Ελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου του Μόντρεαλ, ο Σωτήριος Δελημανώλης δευτεροετής φοιτητής στο τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κονκόρντια (Concordia) με την υποτροφία του βουλευτή Τζέρρυ Σκλαβούνου, η Ιωάννα Γκίκας δευτεροετής φοιτήτρια διδακτορικού Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Κεμπέκ στο Μόντρεαλ με την υποτροφία της οικογένειας Καλλιπολίτη, η Δέσποινα Χαρμπίλας δευτεροετής φοιτήτρια διδακτορικού στο τμήμα Φαρμακολογίας του Πανεπιστημίου του Μόντρεαλ με την υποτροφία του Ιδρύματος Βασιλείου Τσιόλη, η Κρίστεν Λαμπρινάκος-Ρεϊμόντ φοιτήτρια Ιατρικής του Πανεπιστημίου McGill με την υποτροφία του Ελληνικού Ιατρικού Συλλόγου του Κεμπέκ, η Λουκία Τσακανίκας δευτεροετής μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Concordia με την υποτροφία της Ελληνικής Κοινότητας του Μόντρεαλ και η Ελένη Ξυπνητού δευτεροετής μεταπτυχιακή φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Κατασκευών του Πανεπιστημίου Concordia με την υποτροφία της εταιρείας Rasco.

Την ακαδημαϊκή κριτική επιτροπή των πολύ αξιόλογων αιτήσεων υποψηφιοτήτων αποτέλεσαν η δρ Ευφροσύνη Διαμαντούδη καθηγήτρια Οικονομικών του Πανεπιστημίου Concordia, η δρ. Μπάρμπαρα Παπαδοπούλου καθηγήτρια του τμήματος Μικροβιολογίας και Ανοσολογίας του Πανεπιστημίου του Λαβάλ, ο δρ. Νίκος Πουλόπουλος καθηγητής της έδρας Νεοελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου McGill και ο δρ. Τέντ Σταθόπουλος καθηγητής και προσωρινός κοσμήτωρ των Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Concordia.

Την μουσική της βραδιάς σε ερμηνείες Μότζαρτ, Οφενμπαχ και Μπερνστάιν ερμήνευσαν τα μέλη της μουσικής ομάδας Liederwolfe Collective, ενώ την υπόκρουση με πιάνο είχαν αναλάβει οι μουσικοί Ντένης Πολλάτος και ο Γιώργος Γεωργακόπουλος.

Τις υποτροφίες ύψους 2000 δολαρίων παρέδωσαν στους βραβευθέντες φοιτητές μεταξύ άλλων, η Γενική Πρόξενος της Ελλάδας στο Μόντρεαλ Μαρία Καρνούτσου, οι βουλευτές του Κεμπέκ Γκί Ουελέτ και Τζέρρυ Σκλαβούνος, το ζεύγος Καλλιπολίτη, ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μόντρεαλ Γιάννης Θεοδοσόπουλος, τα μέλη της κριτικής επιτροπής και άλλοι παράγοντες της ομογένειας.

Βιογραφικό του Αλέξανδρου Αργύρη

Ο Αλέξανδρος Αργύρης γεννήθηκε στο Μόντρεαλ το 1990. Τελείωσε τη δημοτική, μέση και κολλεγιακή εκπαίδευση στο διεθνές γαλλικό σχολείο Stanislas, όπου πήρε το μπακαλορεά με άριστα. Ηταν στη λίστα των μαθητών της χρονιάς το 2008.

Εισήλθε κατ΄εξαίρεση στη Νομική του Πανεπιστημίου του Μοντρεάλ παίρνοντας δύο εισαγωγικές υποτροφίες. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του πρώτου έτους με άριστα και βρίσκεται στο δεύτερο έτος όπου επίσης αριστεύει.

Εχει πάρει το τέταρτο επίπεδο της Ελληνομάθειας με βαθμό άριστα.

Μιλάει ελληνικά, γαλλικά, αγγλικά, ισπανικά και ιταλικά.

Συμμετείχε ενεργά στη χρηματοδότηση για την ανέγερση της νέας πτέρυγας του Γηροκομείου Λευκάδας. Είναι μέλος ποδοσφαιρικής ομάδας, όπου επανειλημμένως κερδίζει τον τίτλο του καλύτερου παίκτη.

Ο Αλέξανδρος Αργύρης τιμήθηκε την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010μμε την υποτροφία Γκί Ουελέτ του Ελληνικού Ιδρύματος Υποτροφιών του Κεμπέκ για την αριστεία στις σπουδές και τις δραστηριότητές του.

Είναι μέλος του Ελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου του Κεμπέκ.

Περήφανοι γονείς Τέντ και Τζουστινάκι με τον υπότροφο Αλέξανδρο και τον επιδώσαντα την υποτροφία βουλευτή Γκί Ουελέτ.
Ο Αλέξανδρος με συνυποτρόφους

Η δρ. Λίλα Χατζηνικολάου επέδωσε το βραβείο του Ελληνικού Ιατρικού Συλλόγου του Κεμπέκ


Ο σπουδαίος παιδίατρος του Αλέξανδρου δρ. Απόστολος Παπαγεωργίου, διευθυντής του τμήματος Νεογνολογίας του Γενικού Εβραϊκού Νοσοκομείου μας βοήθησε στην ανατροφή του Αλεξ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Ιδρύματος Υποτροφιών του Κεμπέκ
Τζουστινάκι με καλλονή υποψήφια υπότροφο Σουλτάνα Διαμαντή

Ο Αλέξανδρος με την συνυποψήφιά του Σουλτάνα εν μέσω του δρος Νίκου Πουλόπουλου, καθηγητή της έδρας Νεοελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου McGill και του εκπαιδευτικού ακόλουθου Κώστα Διαμάντη

Τζουστινάκι με τον καθηγητή μεταλλειολογίας δρα Γιώργο Δημόπουλο

Ο υποψήφιος υπότροφος Μάθιου Κολλαϊτης ανάμεσα στους γονείς του Τζέρρυ Κολαϊτη κι Ελένη Φακωτάκη

Ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μόντρεαλ Γιάνης Θεοδοσόπουλος, η Ελένη Φακωτάκη, η γενική πρόξενος της Ελλάδας στο Μόντρεαλ Μαρία Καρνούτσου και η αφεντιά μου

Το ζεύγος του βουλευτή Τζέρρυ Σκλαβούνου, ο Γιάννης Θεοδοσόπουλος, ο βοηθός του πολιτικού γραφείου κ. Τσαντρίζος και ο βουλευτης Λαβάλ Γκί Ουελέτ

Ο Αλεξ με την συνυποψήφιά του Σουλτάνα Διαμαντή, τελειόφοιτο του τμήματος Νοσοκόμων του Πανεπιστημίου του Μοντρεάλ

44 comments:

ria said...

συγχαρητήρια!

να σας ζήσει και να τον καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!

Ρούλα said...

Συγχαρητήρια!!!!στον Αλέξανδρο,στην απαστράπτουσα και ευτυχισμένη μαμά του!
Το είχα ακούσει σε κρατικό κανάλι αλλά πού να ξέρω ότι ανάμεσά τους ήταν και ο Αλεξανδρίνος όπως τον λες!
Μπράβο στο παιδί για τη διάκριση και την μέχρι τώρα πορεία του αλλά και ακόμη μεγαλύτερο μπράβο στους γονείς για τη στήριξη.Αυτές είναι χαρές, γιαυτές καμαρώνω και εγώ ως μητέρα.
Καλή πρόοδο και σταδιοδρομία στο καμάρι σου!
σε φιλώ με μεγάλη συγκίνηση!

ΓΙΑΝΝΑ said...

Συγχαρητηρια στον νεαρο υποτροφο και στους υπερηφανους γονεις.
Να τον χαιρεστε και να εχει κι αλλες επιτυχιες στη ζωη του.

Mary Ka said...

Πόσο περήφανη πρέπει να' σαι κι εσύ κι ο πατέρας του. Συγχαρητήρια!
Μπράβο στο παιδί , μπράβο και στους γονείς!
Φιλιά πολλά, πολλά.

pylaros said...

Όσα μπορεί να χωρέσει μια απλή λέξη ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, στον Αλεξανδρίνο και σε όλους σας.

Με εκτίμηση

Γαβριήλ

penelope said...

Συγχαρητήρια Ιουστινάκη για τον καμάρι σου! τι χαρά και τι ικανοποίηση και αυτή! Η ζωή είναι όμορφη λοιπόν...

La Gigi said...

Συγχαρητηρία!! Σε αυτές τις φωτογραφίες είσαι πιο λαμπερή από ποτέ, πραγματικά δεν μπορώ καν να φανταστώ τον Τεντ :)
Ο Αλεξ είναι εξαιρετικό παιδί και δεν είναι καθόλου τυχαία αυτή η βράβευση, η δική σας καθοδήγηση όλα αυτά τα χρόνια και οι δικές του προσπάθειες έχουν αυτά τα αποτελέσματα!
Τον αγαπώ πολύ και είμαι ειλικρινά περήφανη
Να τον χαίρεστε και εις ανώτερα
σας φιλώ όλους

υγ θα έχει και η γιαγιά να λέει στη Λευκάδα!!

Μηθυμναίος said...

Συγχαρητήρια!!!

Συγχαρητήρια!!!

Συγχαρητήρια!!!

Τι άλλο να πεις...
Πάντα τέτοιες επιτυχίες, τέτοιες χαρές στη ζωή σας! Στη δική σας και του Αλέξανδρου!!!

Με την αγάπη μου!!!

cook said...

συγχαρητηρια ευτυχισμενοι γονεις!!παντα τετοιες χαρούλες απο το βλασταρι σας!

τα χνάρια said...

Τζουστινάκι μου, τι χαρά! Να τον χαίρεστε τον λεβέντη σας! Να είναι γερός και να πετυχαίνει πάντα στην ζωή του!
Αυτή η χαρά όταν πετυχαίνουν τα παιδιά, δεν ξέρω πως περιγράφεται!
Το όνειρο κάθε γονιού, που μεγαλώνοντας γίνεται και του παιδιού, που εκείνο προσπαθεί και το τεντώνει στα δικά του μέτρα κι όνειρα, κι ο γονιός χαίρεται, συγκινείται, καμαρώνει, μεγάλη υπόθεση!
Πάντα μποροστά, τ' αγόρι μου!
Να μου τον φιλήσεις!

MarthaD said...

Συγχαρητηρια στον Αλεχανδρο και σε εσας, τους τοσο υπερηφανους γονεις!!!!!!!
Καλη προοδο και σε ανωτερα!
Φιλακια

Michael Tellides said...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!
Με κεφαλαία γράμμματα...

Αστοριανή said...

Εύγε σου, αγόρι μου!
Πάντα πρώτος!
Πάντα να είσαι ένας Έλληνας που θριαμβεύει, αγαπητός, κι άξιος γιος
της αγαπημένης μαμάς και μπαμπά σου!
Να τον χαίρεστε!
Να σας χαιρόμαστε!
Πάντα μ' αγάπη,
Υιώτα
και
Δημήτρης
ΝΥ

fevis said...

Θερμά συγχαρητήρια και από ' μένα.. Να το καμαρώνετε πάντα το παιδί σας, να σκίζει όπου επιλέξει και να είναι πάντα γερό, τυχερό και ευτυχισμένο... Φιλιά!!!

Unknown said...

Να χαίρεσαι το παλικάρι σου,πάνω από όλα σαν μάνα του!!!
Να τον καμαρώνετε μαζί σαν γονείς και μόνο χαμόγελα ευτυχίας να σας περιβάλλουν!

δεσποιναριον said...

Αχ Καναδεζα μου, ημουν χωρις ιντερνετ μεχρι τωρα και δεν ειδα αυτα τα ευχαριστα! Συγχαρητηρια και εις ανωτερα στο παιδι! Και του μιλησα το Σαββατο και δεν ηξερα τιποτα για να ευχηθω! Κι εσυ με τον Τεντ να ειστε παντα καλα να τον καμαρωνετε! Φιλια παγωμενα γλυκεια μου.

Justine's Blog said...

Ρία μου γλυκειά,
Σ΄εχυαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια. Να είναι γερός και να προχωράει όπως τώρα, αυτό είναι η μονοδιάστατη επιθυμία μας για κέινον.
Φιλί του ήλιου και του κρύου

Justine's Blog said...

Ρούλα μου γλυκειά,
Το είπαν και τα κρατικά κανάλια; Μα. είναι το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός της ελληνικής παροικίας. Μια παρακαταθήκη για το μέλλον της νέας μας γενιάς.
Σ΄ευχαριστώ για τις ευχές. Καταλαβαίνω πως έχεις πλημμυρίσει απο ανάλογα συναισθήματα για τα δικά του τα καμάρια.
Φιλί

Justine's Blog said...

Γιάννα μου,
Ευχαριστώ για τις ευχές. Αντεύχομαι σε σένα να γευτείς την περηφάνεια απο την όμορφη κορούλα σου.
Νάσαι καλά

Justine's Blog said...

Μαιρούλα μου,
Τα συγχαρητήρια αξίζουν σ΄εκέινον που έχει βάλει τον πήχυ ψηλά και δεν συμβιβάζεται με τα λίγα. Εμείς χαιρόμαστε που αξιποιείς τις δυνάμεις του για να κτίσει ένα μέλλον δικό του.
Φιλί με συννεφιά τώρα

Justine's Blog said...

Γαβρίλη μου γλυκέ,
Ξέρεις εσύ απο καμάρια. Σε είδα πώς ένιωσες με τα πανέμορφα εγγόνια σου στη Γιορτή των Ελληνικών Γραμμάτων. Κάθε τιμή εκ μέρους της Ελληνικής παροικίας είναι ευπρόσδεκτη και ιδιαίτερα τιμήτική για τα παιδιά μας.
Φιλί

Justine's Blog said...

Πηνελόπη μου,
Εύχομαι να γευτείς απο τις Αλβιονίτσες σου ανάλογες χαρές. Κάθε δημιουργική φάση κι επιβράβευση των παιδιών μας, μας κάνει να πετάμε με τα φτερά της ευτυχίας!
Φιλί στην καυτή σου Ανατολή!

Justine's Blog said...

Μελισσούλα μου,
Ετρεμα απο τη συγκίνηση, δεν είδες πόσο κουνημένες είναι οι φωτογραφίες; Δεν ήμουν ο εάυτός μου, ήμουν μια άλλη με μαρμαριγή στην καρδιά.
Ο Τέντυ έπαθε λαλά. Η γιαγιά, που ήταν απροετοίμαστη για τα μεγάλα νέα, ρωτάει τις λεπτομέρειες αλλά δε λέει και τίποτε στη γειτονιά για να μην τη θεωρήσουν επαρμένη. Ετσι είναι η γιαγιά, σεμνή και μετρημένη.
Χαίρομαι που τον γνώρισες τον Αλεξ. Κι εκείνος σε θεωρεί μέλος της οικογένειάς μας.
Φιλί του ήλιου και της συννεφιάς εναλλάξ

Justine's Blog said...

Στράτο μου και Αλεξάνδρα,
Ενα μεγάλο αγαπητικό ευχαριστώ απ΄την καρδιά μου για το τηλεφώνημα και για την άδολη αγάπη σας.
Φίλί κι ετοιμαστείτε για το πάρτυ του Μαρτίου.
Σας έρχομαι!

Justine's Blog said...

Μαγείρισσα της καρδιάς μας,
Ευχαριστούμε για τις ευχές σου. Κι ευχόμαστε να χαρείς τέτοιες χαρές απ΄τα βλαστάρια σου.
Φιλί του κρύου και της παγωνιάς

Justine's Blog said...

Κατερινάκι μου,
Σ΄ευχαριστώ για τις ευχές. Εύχομαι και στα δυό σου τα παιδιά επιτυχίες στη ζωή τους, αλλά προπάντων στην κόρη σου με το ταλέντο και τα όνειρα! Να γίνουν όλα αληθινά κι εσύ να την καμαρώνεις στις σκηνές του κόσμου.
Φιλί σμούτς

Justine's Blog said...

Μάρθα αγαπημένη μου,
Σ΄ευχαριστώ για τις ευχές σου. Κι εσύ να καμαρώσεις το παιδί σου όπως επιθυμείς.
Φιλί της παγωνιάς

Justine's Blog said...

Μιχάλη μου,
Σ΄ευχαριστώ. Εσύ έχεις γνωρίσει παρόμοιες χαρές απο την πολυβραβευμένη Κάθυ σου του Χάρβαρντ. Πάντοτε να εισρπάττεις απο εκείνη και απο τα εγγόνια σου πλέον.
Φιλί

Justine's Blog said...

Αγαπημένη Γιώτα,
Ο Αλέξανδρος δίνει τη μεγάλη μάχη τώρα να γίνει ασκούμενος σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο. Και θέλω να πετύχει για να κουβαλήσει με περηφάνεια στο νομικό κόσμο του Μόντρεαλ την ελληνικότητά μας.
Πάντως, είναι περήφανος Ελληνας και ονειρεύεται πάντοτε την πατρίδα σου κι ας γεννήθηκε εδώ.
Φιλί

Justine's Blog said...

Εύη μου,
Ευχαριστώ για τις ευχές σου Ανταποδίδω και για το δικό σου γιό, να τον δείς πάντοτε με υγεία και με όνειρα πραγματωμένα.
Φιλί μακρινό του Φλεβαριάτικου χειμώνα μας

Justine's Blog said...

Αφροδιτούλα μου γλυκειά,
Ευχαριστούμε για τις ευχές σου. Κι εσύ να καμαρώνεις πάντοτε τα βλαστάρια σου όπως επιθυμούν κι επιθυμείς.
Φιλί σου

Justine's Blog said...

Βρε Πρωτεουσιάνα,
Πρώτη είδση στα νέα ήσουν όλο το ΣΚ με τη χιονιά σου.Ελπίζω να άρχισαν να καθαρίζουν και να ξεκελιδωθήκατε απο το σπίτι.
Πάντως, είναι απολαυστικό το θέαμα και η αίσθηση του χιονοαποκλεισμού.
Φιλί μαγικό να γυρίσουν όλα στην προτέρα θέση τους.
Ευχαριστώ για τις αγαπημένες σου ευχές.

Meropi said...

Ιουστίνη μου,
εύχομαι πάντα τέτοιες χαρές! Ώστε σε λίγα χρόνια θα είναι συνάδελφος μου ο Αλεξανδρίνος! Χαίρομαι!

katrine said...

Ένα μεγάλο μπράβο στον Αλέξανδρο αλλά και το μεγαλύτερο στους άξιους γονείς,Justinaki.
Είναι ένα χαρισματικό παιδί με λαμπρό μέλλον μπροστά του! Να τον χαίρεστε και να καμαρώνετε χίλιες φορές!

Φιλιά σε όλους

Justine's Blog said...

Μερόπη μου αγαπημένη,
Σ΄ευχαριστώ για τις ευχές σου. Εδώ τα πράγματα κινούνται ταχύτατα. Απο το καλοκαίρι θα δουλεύει ως ασκούμενος και πρω΄τα ο Θεός τον Μάιο του 2010 θα έχει πάρει το πτυχί του.
Θα σου τον στείλω για κουβέντα δικηγορική.
Φιλί

Justine's Blog said...

Κατρινάκι μου,
Είναι μεγάλη η ικανοποίηση που παίρνουμε απο τα παιδιά μας για τις λογής-λογής επιτυχίες τους.
Σου εύχομαι να γευθείς αυτή τη συγκίνηση απο τα βλαστάρια σου.
Φιλιά πρωινά με ήλιο

orfia said...

Συγχαρητηρια θερμα Ιουστινη μου.Να τον χαιρεστε και να τον καμαρωνετε παντα.! Ειναι η μεγαλυτερη ευτυχια για μας τους γονεις οι επιτυχιες των παιδιων μας.
Φιλια απο την χειμωνιατικη Αθηνα μας

Justine's Blog said...

Ορφια μου γλυκειά,
Σ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Ναι, οι επιτυχίες των παιδιών μας σφραγίζουν την προσωπική μας ευτυχία.
Φιλί πάντα χειμωνιάτικο αλλά ηλιόλουστο και θαλερό!

Ra Ma said...

Χάρηκα πάρα πολύ!!!

Και για να μην ξανα-αναφερθώ στα λόγια των προηγούμενων θα πω πως ξεχώρισε με την εμφάνισή του ο Μάθιου και η έκφραση του Άλεξ με τη Σουλτάνα!!!

Φιλί με ...απεργίες!!!

Eva Stamou said...

Συγχαρητήρια Ιουστίνη μου για τον Αλέξανδρο! Εύχομαι ο,τι καλύτερο για το μέλλον. Πάντα επιτυχίες!

Justine's Blog said...

Θυμιούλη λατρεμένε,
Ευχαριστώ για τα λόγια σου . Οντως, ο Μάθιου είναι πολύ κούλ τύπος, ένας άνθρωπος της τέχνης. Αυτά έχω να καταθέσω. Σου εύχομαι να γευτείς ανάλογες χαρές απο τα ΄παιδιά σου. Ο,τι λένε , ό,τι κάνουν είναι πηγή ικανοποίησης και ευτυχίας.
Φιλί του απαλού κρύου

Justine's Blog said...

Εύα αγαπημένη μου,
Σ΄ευχαριστώ για τις ευχές σου. Η μετρημένη συμπεριφορά του Αλέξανδρου, ο προσγειωμένος χαρακτήρας του είναι για μάς η μεγαλύτερη επιβράβευση. Να γίνει καλός και σεβαστικός πολίτης του κόσμου, αυτή είναι η ευχή μας.
Ετοιμάζεσαι για την παρουσίαση; Καλή επιτυχία!

Penny said...

Εύχομαι ο Αλέξανδρός σου να σάς προσφέρει πολλές ακόμα στιγμές υπερηφάνειας, να είναι υγιής και ευλογημένος απλό το Θεό.

«Του ευχόμαστε να αριστεύει πάντοτε στη ζωή του έχοντας υγεία, αγάπη και σεβασμό για τους συνανθρώπους του».

Δεν έχω ακούσει (ή διαβάσει) καλύτερη ευχή γονιού για το παιδί του! Νομίζω ότι ο Αλέξανδρος έχει λάβει τα καλύτερα εφόδια από τους γονείς του!

Justine's Blog said...

Πέννυ μου αγαπημένη,
Σ' ευχαριστώ για τις άδολες ευχές σου. Ελπίζω ο Αλέξανδρός μας να συνεχίσει τη ζωή του όμορφα για να γίνει ένας πολίτης που θα σέβεται τους συνανθρώπους του. Πιστεύω πως είναι η κύρια αρετή ενός ανθρώπου που ζεί στην κοινωνία των ανθρώπων κι όχι των αριθμών ή των υλικών πραγμάτων.
Φιλί του χιονιού