ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Tuesday, June 4, 2013

Η Μανιτόμπα του Καναδά στρατολογεί ειδικευμένους εργαζόμενους από την Ελλάδα, 8-12 Ιουνίου στην Αθήνα



Η Μανιτόμπα  είναι η πρώτη επαρχία του Καναδά που αναζητεί νέους μετανάστες από τη Νότια Ευρώπη, η οποία πλήττεται από την ανεργία. Ετσι θα στραφεί προς την αγορά εργασίας της Ελλάδας, Ιταλίας, Πορτογαλίας και Ισπανίας στρατολογώντας εποχιακούς αλλά και μόνιμους εργάτες.

Αυτή η τακτική είναι μέρος του επαρχιακού προγράμματος και η συγκεκριμένη μονάδα προσλήψεων θα έρθει σε επαφή  με τις κοινότητες των Ελλήνων , Ιταλών, Ισπανών και Πορτογάλων, αναφέρει η κυβερνητική ανακοίνωση.

Η Μανιτόμπα ζητάει άτομα ηλικίας 21-45 ετών ειδικευμένα στη βιομηχανία, τις επιχειρήσεις, τις υπηρεσίες, το εμπόριο και άλλες ειδικότητες και πρόκειται να στρατολογήσει 250.000 εργαζόμενους μέχρι το 2020.

 Στην Ελλάδα η αποστολή στρατολόγησης νέων εργατών/ μεταναστών θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 8-12 Ιουνίου, όπου η ομάδα εργασιακής στρατολόγησης της Μανιτόμπα θα πραγματοποιήσει συνεντεύξεις με ενδιαφερόμενους για άδεια εργασίας στον Καναδά.

Γιά περισσότερες πληροφορίες www.friendsofcanada.gr

No comments: