ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Saturday, November 14, 2015

Δεν σας φοβόμαστε! Δεν σας μισούμε!


Της Ιουστίνης Φραγκούλη

Περπατώντας στους δρόμους του Παρισιού πέρισι μετά την δολοφονική επίθεση στο Charlie Hebdo, είχα την αίσθηση του φόβου που είχε κατεβεί σαν σύννεφο ζώνοντας την πόλη του φωτός.  Αστυνομικά αυτοκίνητα στους δρόμους και μπλόκα σηματοδοτούσαν τον τρόμο των Παριζιάνων.

Στα σινεμά ιδιωτικοί αστυνομικοί μας έψαχναν τις τσάντες και ο αέρας του Σηκουάνα μύριζε μπαρούτι. Ο Αλέξανδρος μαζευόταν νωρίς στο σπίτι, το ίδιο και οι φίλοι του. Ολα «τάσκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά» ενός προαναγγελθέντος τρομοκρατικού χτυπήματος.

Ναι , το Παρίσι γνώριζε καλά πως η επόμενη επίθεση στηνόταν κάπου εκεί στις υποβαθμισμένες γειτονιές των Μουσουλμάνων. Και οι αρχές-υποτίθεται- έκαναν ελέγχους και κόντρα ελέγχους σε πρόσωπα που είχαν σχέση με το Ισλαμικό παρακράτος.

Η επίθεση στο τραίνο της Γαλλίας το περασμένο καλοκαίρι με τους αμερικανούς στρατιώτες να την ακυρώνουν λόγω της εξοικείωσής τους με τον αντιτρομικρατικό αγώνα, απέτρεψε μια ακόμη τραγωδία. Αλλά ο ισλαμοφασιστικός οίστρος απεργαζόταν ένα νέο χτύπημα, πιό σοφιστικέ απο όλα τα προηγούμενα. Και πηγαινοερχόνταν οι τρομοκράτες Παρίσι-Βρυξέλλες χωρίς κανείς να τους υποπτεύεται.

Ωσπου χθες έπιασαν τα πόστα στο Παρίσι. Στο γήπεδο με παρουσία του προέδρου Ολάντ, στο εστιατόριο,στην  αίθουσα συναυλιών, οι τρομοκράτες χτύπησαν σαν καμικάζι ζωσμένοι τα φουσέκια τους.  120τόσοι νεκροί  απο θρησκευτοφασιστικό μένος των νεαρών Ισλαμιστών. Και οι ίδιοι ήρωες της δικής τους αυταπάτης.

Αιματοβαμμένη η Ευρώπη και οι Σύριοι να μπαίνουν ανεξέλεγκτα με καραβιές στην Ελλάδα χωρίς κανένα απολύτως έλεγχο. Ανάμεσά τους κρύβονται και τρομοκράτες, έτοιμοι να σχεδιάσουν το επόμενο χτύπημα στην Ευρώπη ή την Αμερική.

Τους συμπονώ τους πρόσφυγες και τους λυπάμαι. Αλλά πρέπει να σταματήσει η εισροή τους στην Ελλάδα, γιατί καθώς η Ευρώπη θα κλείσει τα σύνορά της, αυτοί θα μείνουν στη χώρα της ανθρωπιστικής κρίσης. Με τρομοκρατικές φωλιές ανάμεσά τους. Και η χώρα μας θα  γίνει το φυτίλι του πολέμου που σέρνεται στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

Οχι, δεν θα συμμεριστώ την άποψη ατόμων που είναι άκρως συναισθηματική καθώς κυριεύονται απο τον οίκτο για τους πρόσφυγες χωρίς να ζυγίζουν στη ζυγαριά της λογικής τα γεγονότα.

Ούτε θα φοβηθώ τους ισλαμοφασίστες, μήτε θα τους μισήσω.

Θα λυπηθώ βαθειά γιατί οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικάνοι δεν είδαν τη φωλιά του φιδιού που σκόρπισαν στο δυτικό κόσμο. Θα λυπηθώ γιατί το Ισλάμ εξακολουθεί είναι μια ανθρωποκτόνα θρησκεία 6 αιώνες μετά την δημιουργία της.

Αυτά τα τρομοκρατικά χτυπήματα δεν είναι απόρροια  ενός απλού θρησκευτικού φανατισμού.. Πρόκειται για το φυλετικό μίσος των Ισλαμιστών ενάντια στο δυτικό κόσμο της ευημερίας και της προόδου.

Η λερναία ύδρα πρέπει να αποκεφαλιστεί τώρα. Με όπλα και πόλεμο. Δεν θα ανεχτούμε να ζούμε  πλέον με το φόβο του Ισλαμοφασισμού. Ας γίνει επιτέλους η Ευρώπη ένας Ηρακλής !!!

Γι αυτή την ανθρωποκτόνα θρησκεία θα κλάψω!!!

 ποτίζουν τα παιδιά με μίσος, τα στέλνουν στη Δύση για να εκδικηθούν την ευημερία. Οχι, δεν θα νιώσω τύψεις για την ευημερία της Δύσης, που αποκτήθηκε μετά απο αιώνες δουλειάς. Θα κλάψω για το Ισλάμ , μια θρησκεία που επαγέλλεται 6 αιώνες μετά την ίδρυσή της τις μαζικές δολοφονίες για χάρη του Αλλάχ!

Γι αυτή την ανθρωποκτόνα

2 comments:

Μηθυμναίος said...

Ας μην αφήσουμε την καρδιά μας, Ιουστίνη, να πλημμυρίσει με φόβο και μίσος. Ας μας συντροφεύουν οι τρεις λέξεις που χάρισε η Γαλλία στον κόσμο: Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφοσύνη – Liberté, égalité, fraternité και... ο θεός βοηθός!

vasiliki konidari said...
This comment has been removed by the author.