ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Monday, November 30, 2015

Η Διλογία της Λευκάδας ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη!


Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση σας ανακοινώνω σήμερα ότι το Γραφείο Τύπου Νέας Υόρκης και δή η νέα σύμβουλος Τύπου κα Αθανασία Παπατριανταφύλλου με καλεί στη Νέα Υόρκη , την Παρασκευή , 18 Δεκεμβρίου 6-8 μμ για την παρουσίαση της Διλογίας της Λευκάδας : Ψηλά Τακούνια για Πάντα και Ξυπόλυτες στην Αμμο (Εκδόσεις Αρμός) , στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο.

Για την πραγματοποίηση της παρουσίασης θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την κα Σια Παπατριανταφύλλου , το συνάδελφο δημοσιογράφο Δημήτρη Φιλιππίδη, την Ομοσπονδία Σωματείων Νέας Υόρκης και τον πρόεδρό της Πέτρο Γαλάτουλα για τη φιλοξενία στο Σταθάκειον.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την αγαπημένη φίλη μου Μαρία Ζωϊτά , που με πάθος προετοιμάζει την εκδήλωση, την Ελένη Πάλμου που τρέχει με τις προσκλήσεις και την Στέισι Δημακάκος για την φιλική συμμετοχή της.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπέροχους πανελίστες μου, την Margo Catsimatides, τον εκδότη Δημήτρη Ρομποτή, τον δημοσιογράφο Δημήτρη Φιλιππίδη και την εκπληκτική ηθοποιό Ανθούλα Κατσιματίδη, που θα διαβάσει αποσπάσματα απο τα βιβλία.

Χίλια γλυκά ευχαριστώ στο Σύλλογο Λευκαδίων καθώς και την πρόεδρο του κα Γεωργία Σιδέρη, που συμμετέχουν στην εκδήλωση με όλες τις δυνάμεις τους.

Είστε όλοι σας προσκεκλημένοι μας! Μη χάσετε το ραντεβού μας!

 


Η Διλογία της Λευκάδας ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη

 

Η γνωστή  συγγραφέας της Βορειομαερικάνικης Διασποράς, Ιουστίνη Φραγκούλη-Αργύρη παρουσιάζει τα πρόσφατα μυθιστορήματά της Ψηλά Τακούνια Για Πάντα και Ξυπόλυτες  στην Αμμο, (Η Διλογία της Λευκάδας) 
 την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015, 6-8 μ.μ στο Γραφείο Τύπου της Νέας Υόρκης.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Γραφείου Τύπου της Νέας Υόρκης με την ευγενική υποστήριξη των Λευκαδίων της Νέα Υόρκης.

Τη Διλογία της Λευκάδας θα προλογίσουν ο δημοσιογράφος Δημήτρης Φιλιππίδης, ο εκδότης Δημήτρης Ρομποτής, ενώ τη συγγραφέα θα παρουσιάσει η εκδότρια/επιχειρηματίας Μάργκο Κατσιματίδη.

Αποσπάσματα του έργου θα διαβαστούν απο την Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιό Ανθούλα Κατσιματίδη.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει η σύμβουλος του Γραφείου Τύπου Αθανασία Παπατριανταφύλλου.

Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει κοκτέιλ γνωριμίας και υπογραφή βιβλίων απο την Ιουστίνη Φραγκούλη-Αργύρη.

 

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, 6-8 μ.μ. στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο

Federation of Hellenic Societies of Greater New York, Inc.

Address: 22-51 29th St, Astoria, NY 11105 Phone:(718) 204-6500

 

 

Βιογραφικό Ιουστίνης Φραγκούλη- Αργύρη

 

Η Ιουστίνη Φραγκούλη-Αργύρη γεννήθηκε στη Λευκάδα, όπου τελείωσε τη δημοτική και μέση εκπαίδευση.


Απόφοιτος του Πολιτικού Τμήματος της Νομικής Αθηνών, δημοσιογραφεί από το 1983 σε ημερήσιες εφημερίδες και περιοδικά της Ελλάδας.


Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και έχει εργαστεί κατά διαστήματα σε ραδιοφωνικούς σταθμούς καθώς και στην Ελληνική Τηλεόραση (ΕΤ).


Από το 1989 ζει και εργάζεται στο Μόντρεαλ του Καναδά ως ανταποκρίτρια του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, και διαφόρων εντύπων. Απασχολείται ταυτόχρονα στα διάφορα ομογενειακά μέσα του Καναδά και της Αμερικής, ενώ συνεργάζεται με την εφημερίδα
The Huffington Post.

 

Η Ιουστίνη Φραγκούλη Αργύρη είναι μέλος της Εταιρείας Γαλλόφωνων Συγγραφέων του Κεμπέκ (UNEQ), καθώς και της Ομοσπονδίας Αγγλόφωνων Συγγραφέων του Κεμπέκ (QWF).

 

 

 

 

2 comments:

Μηθυμναίος said...

Είμαι σίγουρος για την επιτυχία της εκδήλωσης. Το εύχομαι από καρδιάς.
Οι φίλοι μας εκεί θα σε τιμήσουν με την παρουσία τους.

Θα αναμένω τα νέα σας!

Καλό μήνα!

Justine's Blog said...

Είχα την ελπιδα πως θα σε είχαμε μαζί μας. Αλλά οι φίλοι σου είναι καλοδεχούμενοι επίσης.
Πολλά φιλιά και Καλές Γιορτές!