Η ΤΡΙΚΥΜΙΑ

Η ΤΡΙΚΥΜΙΑ
Το νέο συγκλονιστικό μυθιστόρημα

Monday, March 13, 2017

O Justin Trudeau θα είναι ο επίσημος τελετάρχης της Εθνικής Παρέλασης !When the Greek team delivered a glorious election victory for Prime Minister Justin Trudeau in Papineau riding! (Justine Frangouli-Argyris, Yula Kiskiras, Maria Pachigiannis and Litsa Gouvousis)

Της Ιουστίνης Φραγκούλη-Αργύρη

Ο πιο λαοπρόβλητος πολιτικός του Καναδά, ο πρωθυπουργός Justin Pierre Trudeau , θα είναι ο Τελετάρχης της παρέλασης των Ελλήνων κατά την παρέλαση της Εθνικής Επετείου που θα πραγματοποιηθεί στις 26Μαρτίου στην λεωφόρο Jean Talon.
Ο Τζάστιν Τρουντό, ο οποίος εκλέγεται στην περιοχή Papineau του Μοντρεάλ, και λατρεύεται από την Ελληνική παροικία της πόλης αποφάσισε να συμμετάσχει στη μεγαλειώδη παρέλαση του Εθνικού Επους, προβάλλοντας την προσωπική του σχέση με την εκλογική του περιφέρεια.
Ο Τζάστιν Τρουντό θα παραστεί στη δοξολογία για την Εθνική Επέτειο την Κυριακή 26 Μαρτίου, που θα πραγματοποιηθεί στο ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, πρωτοστατούντος του Μητροπολίτου Καναδά κ. Σωτηρίου. Στη συνέχεια θα παρελάσει με την κορδέλα του Επίσημου τελετάρχη, γράφοντας ιστορία στις επετειακές εκδηλώσεις των Ελλήνων του Μοντρεάλ.
Πολιτικοί παρατηρητές σημειώνουν ότι ο πρωθυπουργός του Καναδά αποφάσισε να δεχθεί τον τίτλο του τελετάρχη της Ελληνικής παρέλασης προκειμένου να εξευμενίσει τους ψηφοφόρους του, που έχουν αρχίσει να εκδηλώνουν δυσφορία για την αδιάφορη πολιτική του κυβερνώντος Φιλελευθέρου Κόμματος προς την Ελληνική παροικία του Μοντρεάλ.

No comments: