ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Sunday, July 31, 2011

Το πάρτυ των γενεθλίων μου!!!

Και η φωτογραφία είναι ipad-ική όπως φαίνεται. Μπαίνεις στο χρωστικό φακό και νάσαι πολύχρωμη σαν τα κεράκια της τούρτας!

Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου, ακριβώς στο γύρισμα του Ιουλίου προς τον Αύγουστο. Από μικρή παραπονιόμουν στη μαμά γιατί έπεφταν καταμεσής του καλοκαιριού κι έτσι δεν είχα την ευκαιρία να καλέσω τους συμμαθητές μου από το σχολείο. Επέμενα να τη ρωτώ γιατί με γέννησε μέσα στο καλοκαίρι κι έτσι έχανα την ευκαιρία να κάνω μια κοσμική σύναξη.

Ονειρευόμουν πως αν τα γενέθλιά μου έπεφταν στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς , θα έφτιαχνα τόσες καρτούλες, θα τις ζωγράφιζα κιόλας και νά στο σπίτι θα μαζεύονταν όλα τα παιδάκια να σβήσουμε το κεράκι στην τούρτα.

Η καημένη η μαμά γιά να με κάνει λίγο χαρούμενη καλούσε όλη τη γειτονιά στο σπίτι και τους κερνούσε παγωτίνια, άλλοτε κόβαμε τούρτα, γενικά προσπαθούσε να στήσει μιά γιορτή επί τοις γενεθλίοις.

Φυσικά, ποτέ δεν συγχώρησα μέσα μου τη μαμά που με έκανε καταμεσής του θέρους.

Κι όμως σήμερα κατάλαβα πως τελικά δεν έχει σημασία αν τα γενέθλιά μου πέφτουν στην καρδιά του θέρους. Φίλοι γνωστοί και άγνωστοι από το facebook μου ευχήθηκαν Χρόνια Πολλά με το δικό τους τρόπο ο καθένας. Κι όλοι από το περίσσευμα της καρδιάς τους, θάθελα να πώ.

Λοιπόν σήμερα , τόσο μακριά απ΄τους δικούς μου ένιωσα αληθινά πως έχω μια μεγάλη διαδικτυακή οικογένεια, μια αγκαλιά που μου οργάνωσε μια γιορτή χωρίς όρια. Από τα χαράματα κατέφθαναν οι ευχές κι εγώ άλλοτε απαντούσα, άλλοτε όχι, όμως χαιρόμουν τόσο που είχα ένα πάρτυ στην κόψη του καλοκαιριού.

Η διαδικτυακή παρέα μου νίκησε επιτέλους το παράπονό μου πως δηλαδή γεννήθηκα 31 Ιουλίου κι έτσι αλλάζω τη σελίδα μου ικανοποιημένη γιατί σήμερα είχα τόσο κοντά μου τόσους πολλούς ανθρώπους. Αφού το έχω πεί και θα το ξαναπώ: για μένα η ζωή είναι μόνο ανθρώπινες σχέσεις.!

Και του χρόνου λοιπόν αγαπημένοι μου! Σας ευχαριστώ όλους!

Τζουστινάκι

ΥΓ. Ευχαριστώ ιδιαιτέρως το Δεσποινάριον γιά το ζεστό ζωντανό τηλεφώνημα!

12 comments:

Αστοριανή said...

Χρόνια σου Πολλά
κι ευτυχισμένα!

αγαπημένη "μπάρμπεκιου Λέιντυ"!!!!!!!!

(πιστεύω η μαμά σου να ...χαμογελά, από τους γαλάζιους ουρανούς...!)

Πολύχρονη, λοιπόν,

πάντα με αγάπη,
Υιώτα
αστοριανή
ΝΥ

δεσποιναριον said...

Να εισαι καλα ζου ζου μου. Για μας εδω μακρυα ειναι πολυ σημαντικα ολα αυτα. Και του χρονου με υγεια.

Justine's Blog said...

Αστοριανή Γιωτούλα,
Είδες πως η τεχνολογία έλυσε ένα γόρδιο δεσμό ανάμεσα σε μένα και τη μαμά μου; Λοιπόν, ελπίζω να χαμογελάει από τους ουρανούς.
Ο πατερούλης κι ο αδελφός τηλεφώνησαν. Και οι ευχες των φίλων ήρθαν και με βρήκαν. Και η παρέα έσμιξε στην ελληνική ταβέρνα με κρασάκι και ένα κέικ κουαντρό. Ωραία βραδυά, νάμαστε όλοι καλά!

Justine's Blog said...

Δεσποινάκι μου,
Επεσε η γραμμή και δεν ήθελα να ενοχλήσω άλλο τα πλατσουρίσματά σου στην πισίνα. Σ΄εχυαριστώ γιά το τηλεφώνημα, ήταν ένα από τα ωραιότερα δώρα της μέρας μου.
Φιλί

My blueprint said...

Χρόνια Πολλά, γαλήνια, κρυστάλλινα.
Με υγεία!!
Φιλιά

Justine's Blog said...

Ευχαριστώ πολύ για τις καλοπροαίετες ευχές σου.
Πολλά φιλιά αό Μόντρεαλ του καλοκαιριού

fevis said...

Χρόνια πολλά και πολύ πολύ ευτυχισμένα και από εδώ λοιπόν. Με υγεία, με χαμόγελα, με τους ανθρώπους που αγαπάς γύρω σου και με αστείρευτη έμπνευση και δημιουργικότητα οφ κορς !!!

Justine's Blog said...

Αγαπητή Εύη,
Ευχαιστώ γιά τις ευχές σου. Βλέπω ότι διασκεδάζεις το καλοκαιράκι, εδώ κι εκεί, στα πέριξ και αλλαχού. Μα φέτος, η πισίνα έχει την τιμητική της.
Φιλί

LIA said...

Αγαπημένη μου Ιουστίνη,

Χρόνια πολλά και καλά, σου εύχομαι.
Να είσαι ευτυχισμένη και ο Θεός να είναι πάντα κοντά σου.
Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να περνάς όμορφα με τους πολλούς και καλούς φίλους σου που σ' αγαπάνε.
Κι εγώ έχω γεννηθεί Ιούλιο.

Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά και πολλά φιλιά

Justine's Blog said...

Ιουλία του Ιουλίου,
Σ΄ευχαριστώ γιά τις ευχές σου κι αντεύχομαι- έστω και καθυστερημένα- να περνάς ένα καλοκαίρι ευλογημένο σε σκέψεις και εσωτερικότητα.
Κι ύστερα να δροσίζεσαι στα νερά της ΄Κρήτης και να απολαμβάνεις το καλοκαίρι του Αυγούστου.
Φιλί

Evie said...

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ, ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΙ ΟΤΙ ΠΟΘΕΙ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΣΟΥ. ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΣΟΥ ΦΙΛΟΥΣ!! ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ

Justine's Blog said...

Αγαπητή Εύη,
Ευχαριστώ γιά τις ωραίες ευχές σου. Βλέπω ότι περνάς όμορφα στα φεστιβάλ της πόλης σου. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!
Φιλί