ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Tuesday, April 30, 2013

Πολύχρωμες πρωτότυπες λαμπάδες στο Μόντρεαλ!!!


Η καλή μου φίλη Μαρία  Νάνας είναι πολυτάλαντη. Τα μαγικά της χέρια φτιάχνουν από κάρτες μέχρι κοσμήματα και πήλινα δοχεία. Εχει  ιντερνετικό βιβλοπωλείο κι εξυπηρετεί  τις ανάγκες του ελληνόφωνου αναγνωστικού κοινού.

Για το Πάσχα έχει ετοιμάσει μια σειρά απο υπέροχες Πασχαλινές λαμπάδες με θεματα που εμπνέονται από τη θάλασσα, την Ελλάδα, την αθωότητα των κοριτσιών και των αγοριών.Δουλεμένες με χάρη, στολισμένες με γαλάζιες , ρόζ κι άλλες  χρωματιστές κορδέλες οι λαμπάδες της Μαρίας Νάνας είναι εκπληκτικές και παραπέμπουν σε μέρες Ελλάδας. Πρόκειται για λαμπάδες φτιαγμένες από χειροποίητο κερί γι αυτό είναι μοναδικής ομορφιάς και αρώματος!

1.   Μπορείτε να τις αγοράσετε για τα παιδιά, τα εγγόνια και τα βαφτιστήρια σας τηλεφωνώντας στο 438 238 3540

2.   .H να τις παραγγείλετε μέσω facebook Maria Nanas , place the order at the indox......................"WE ALSO DELIVER".......................
Oι πασχαλινές λαμπάδες δίνονται ως δώρα στα παιδιά για να χρησιμοποιηθούν για τη λειτουργία του Μεγάλου Σαββάτου ή την Κυριακή στην τελετή της Αγάπης!









 

2 comments:

Αστοριανή said...

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

ΚΑΙ

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑς ΦΙΛΗ!

Υιώτα και Δημήτρης
Νέα Υόρκη

Justine's Blog said...

Καλό μήνα και Καλή Ανάσταση , αγαπημένοι μας Γιώτα και Δημήτρη. Ολα να είναι χαρούμενα και αναστάσιμα αυτή την άνοιξη.
Φιλιά