ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Sunday, August 17, 2014

Στη Δημόσια Βιβλιοθήκη η παρουσίαση των βιβλίων και η έκθεση φωτογραφίας της Καίτης Κακαβούλη


Καθώς οι μέρες πλησιάζουν για τη μεγάλη εκδήλωση της Λευκάδας (22 Αυγούστου στις 7μμ.) νιώθω το μεγαλύτερο δέος. Γιατί εκεί ακριβώς που έμαθα να διαβάζω και ν΄αγαπώ το γράψιμο, εκεί στον κήπο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης, όπου δανείσθηκα τα καλοκαίρια δεκάδες βιβλία, εκεί θα βρεθώ ενώπια ενωπίω με τις συμμαθήτριες και όσους με σμίλεψαν να γίνω αυτή που είμαι.

Οι συμμαθήτριες είχαν κιόλας την πρώτη τους συνάντηση, αλλά εγώ περιμένω όλες και όλους τους Λευκαδίτες που θα βρίσκονται στο νησί να γιορτάσουμε το Νόστο στη μικρή πατρίδα και να τιμήσουμε τις αναμνήσεις απο το γενέθλιο τόπο, αυτές που μας ενώνουν.

Αυτή την Παρασκευή, 22 Αυγούστου στις 7μ.μ. είστε καλεσμένοι της Δημόσιας Βιβλιοθήκης, των Εκδόσεων Αρμός και δικοί μου, καταδικοί μου καλεσμένοι στην παρουσίαση της Διλογίας της Λευκάδας, στον υπέροχο κήπο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης μας.

Παράλληλα με την εκδήλωση θα υπάρχει έκθεση φωτογραφίας της Καίτης Κακαβούλη απο τα τοπία και τα πρόσωπα που έχει ξεχωρίσει με το φακό της σημαδεύοντας κύματα, θάλασσες, σημεία λατρεμένα της Λευκάδας!

Τζουστινάκι

 


Πρόσκληση

 
Η Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας και οι εκδόσεις Αρμός σας καλούν στην παρουσίαση της Διλογίας της Λευκάδας: Ψηλά Τακούνια Για Πάντα και Ξυπόλυτες  στην Άμμο της Ιουστίνης Φραγκούλη-Αργύρη.

Το έργο θα  παρουσιάσουν η Σύμβουλος Φιλολόγων, Δρ. Βιβή Κοψιδά-Βρεττού και ο καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης του Παντείου Πανεπιστημίου, Δρ.  Γιώργος Κοντογιώργης.

Τις Συμμαθήτριες θα συστήσει η φιλόλογος, Δέσποινα Καλέζου.

Αποσπάσματα του έργου θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Ηλίας Λογοθέτης και Μαρία Ζαχαρή.

Παράλληλη έκθεση φωτογραφίας της Καίτης Κακαβούλη. Και έκθεση ζωγραφικής της Ελληνοαμερικανίδας «Ζωγράφου του κόκκινου» Frana (Φράνα).

Στον κήπο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης, Παρασκευή 22 Αυγούστου, στις 7 μ.μ.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Ροντογιάννη 11 Λευκάδα 31100
Τηλ.: 26450-22502

 

2 comments:

Μηθυμναίος said...

Καλημέρα Ιουστινάκι μου!

Μπορεί να λένε πως κανείς δεν είναι προφήτης στον τόπο του, εσύ όμως έχεις τον μαγικό τρόπο αυτό να το ακυρώνεις.

Ολόκαρδες ευχές για επιτυχία της εκδήλωσης!

Με τους χαιρετισμούς και την αγάπη μου!

Justine's Blog said...

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Ηταν μια βραδυά συγκίνησης και αγάπης