Η ΤΡΙΚΥΜΙΑ

Η ΤΡΙΚΥΜΙΑ
Το νέο συγκλονιστικό μυθιστόρημα

Friday, June 10, 2016

Με Μιχάλη Χατζηγιάννη και Μελίνα Μάμμας το 1ο Φεστιβάλ Ελληνικού Τραγουδιού στο Μόντρεαλ!Παντός καιρού θα είναι η συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Pointe Claire-Fairview την επόμενη Κυριακή 19 Ιουνίου, όπου θα εγκαινιασθεί το πρώτο ανοιχτό ελληνικό μουσικό φεστιβάλ στο Μόντρεαλ.

 Στη συναυλία-πιλότο που προαλείφει ένα Φεστιβάλ Ελληνικής Μουσικής με πολλούς Ελληνες καλλιτέχνες απλωμένο σε μία εβδομάδα απο την επόμενη χρονιά, ο λατρεμένος των Ελλήνων του Μόντρεαλ καλλιτέχνης θα τραγουδήσει τα κομμάτια-σταθμούς στην καριέρα του:

(«Άγγιγμα Ψυχής», «Κρυφό Φιλί») , («Όλα ή Τίποτα», «Δεν
Φεύγω»,   «Χέρια   Ψηλά»,   «Το   Καλοκαίρι   μου»,     «Πιο   Πολύ»,   «Αν   μου Τηλεφωνούσες» κ.α.), «Ο Βυθός», «Το Πάρτι», «Σε Ποιόν να Πω», «Μέσασου Βρίσκομαι»  «Θα Χαθώ Πριν Φύγω».

 
Ταυτόχρονα,με τα αισιόδοξα και τρυφερά τραγούδια που έχουν  αγαπηθεί απο το κοινό,  θα υπάρχουν και δύο καινούρια από την συνεργασία του με την Λίνα Νικολακοπούλου. Η συναυλία θα συμπληρωθεί και με επιλεγμένα   κλασσικά   τραγούδια   άλλων   συνθετών , τα οποία θα ερμηνεύσει η εκπληκτική λαϊκή τραγουδίστρια Ζωή Παπαδοπούλου.

 
Το ανερχόμενο αστέρι του τραγουδιού, η   Μελίνα   Μάμμας,   η   νεαρή   ελληνοκαναδέζα καλλιτέχνις   από   το   Μόντρεαλ   η   οποία   με   το   ταλέντο   της   και   την ερμηνεία  της  εντυπωσίασε πλάι στον  Μιχάλη  Χατζηγιάννη  το  ελληνικό κοινό, μετά από  τρία χρόνια θα βρίσκεται πάλι στην πατρίδα της να μας προσφέρει με την γλυκιά φωνή και παρουσία της μια επιλογή δικών της αλλά και άλλων τραγουδιών..

 
Η συναυλία θα πλαισιωθεί με   μια   από   τις   καλύτερες   μπάντες   των   ημερών, όπου συμμετέχουν   οι:  Σόλων Αποστολάκης   (πιάνο-πλήκτρα),  Σπύρος   Μάζης  (μπάσο),Γιώργος Μητσοτάκης(τύμπανα),  Χρήστος   Γκάτσος(ηλεκτρική   και   ακουστική κιθάρα) και Αριέτα Σαϊτά (βιολί).

 Αυτό το φεστιβάλ δεν το χάνουμε!!! Με τίποτε!!!
Για πληροφοριες και εισιτήρια επικοινωνείστε με την OPA Productions!

 Justinaki

No comments: