ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Friday, October 13, 2017

Η Βραδιά της Εμμανουέλλας Λαμπροπούλου



Η Εμμανουέλλα Λαμπρόπουλος, η νεότερη βουλευτής του Φιλελεύθερου Κόμματος του Καναδά ανάμεσα στον πρόεδρο του Ελληνικού Κογκρέσου του Κεμπέκ, τον πρόεδρος της ΕΚΜΜ και την υπογράφουσα


Σε μια κατάμεστη αίθουσα με 400 υποστηρικτές η Εμμανουέλλα Λαμπρόπουλος έκανε την πρώτη επιτυχημένη εκδήλωση για την ενίσχυση του Κόμματος των Φιλελευθέρων στην περιοχή όπου εκλέγεται.

Απλή και προσηνής μίλησε για τις μεγάλες επιτυχίες της κυβέρνησης Τρουντό , τονίζοντας ότι η ανεργία στον Καναδά βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο, ενώ σημείωσε πως το κυβερνητικό πρόγραμμα της οικονομικής ενίσχυσης των παιδιών με 500 δολάρια το μήνα έχει ρίξει την παιδική φτώχεια κατά 40% στον Καναδά.

Επίσης ανέφερε ότι η ίδια είναι η νεαρότερη βουλευτής του κόμματός της και στο πλαίσιο αυτό δημιούργησε μια επιτροπή νέων προκειμένου να προωθήσει ζητήματα που απασχολούν τη νεολαία σε βάθος και εύρος.

Τη βραδιά στόλισαν με  τις φωνές τους όμορφες φωνές από πρώην μαθήτριες της Εμμανουέλλας καθώς ως γνωστόν ήταν δασκάλα στο επάγγελμα πριν αναμειχθεί ενεργά με την ομοσπονδιακή πολιτική.

Την Εμμανουέλλα Λαμπροπούλου στήριξαν με την παρουσία τους πολλοί Ελληνες αλλά και εκπρόσωποι άλλων εθνικοτήτων της περιοχής της. Ανάμεσά τους ήταν ο πρόεδρος της ΕΚΜΜ Νικόλας Παγώνης, ο πρόεδρος του Ελληνικού Κογκρέσου του Κεμπέκ Τζον Θεοδοσόπουλος , η υποψήφια δημοτική σύμβουλος της περιοχής Bordeaux- CartierVille , εθελοντές της προεκλογικής της καμπάνιας και μια μεγάλη μερίδα νέων.

 Ιουστίνη Φραγκούλη-Αργύρη


No comments: