ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Friday, March 22, 2013

Εκβιασμοί και μαχαιρώματα κάτω απ΄τη μέση στην Κύπρο


 
Το συμβολικό εξώφυλλο του Economist σήμερα
 
 
Εκβιασμοί , μαχαιρώματα κάτω απ΄τη μέση, αδιέξοδο σημαδεύουν την Κυπριακή Δημοκρατία μετά την απόφαση της Βουλής να πεί όχι στο κούρεμα των καταθέσεων.

Τα υποκαταστήματα των κυπριακών τραπεζών περνούν στα γνωστά αδηφάγα στόματα της τράπεζας Πειραιώς με την κυπριακή ηγεσία να βρίσκεται με το πιστόλι στον κρόταφο από τους εταίρους και την Ελληνική κυβέρνηση.

Το τραπεζικό σύστημα της Κύπρου καταστράφηκε όχι επειδή αρνήθηκε η Κύπρος να υπακούσει στις εντολές Σόιμπλε, αλλά επειδή ο Σόιμπλε και η παρέα του είναι αδίστακτοι. Η Γερμανία υπήρξε λαίμαργη και αδηφάγα σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας της, γι αυτό έχασε δύο παγκόσμιους πολέμους.

Και αυτή την ύστατη στιγμή εκμεταλλεύεται τη δύναμή της για να γίνει το μοναδικό αφεντικό της ευρωζώνης. Ισως η θυσία της Κύπρου να σώσει την υπόλοιπη ευρωζώνη, αν και η κατηφόρα στην οποία οδηγούν την Ενωμένη Ευρώπη οι Γερμανοί είναι ανεπίστρεπτη!

Ιουστίνη Φραγκούλη

1 comment:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.