ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Saturday, March 9, 2013

Μαργαρίτα, μη μαδάς τη μαργαρίτα άλλο



Η Μαργαρίτα Παπανδρέου, η πρώην πρωθυπουργική σύζυγος, μητέρα και νύφη,  έγραψε στην μητρική της γλώσσα, την αγγλική, ένα γράμμα προς τις ελληνικές εφημερίδες, προσπαθώντας να αποσείσει από πάνω της την ανυπόσταση-όπως λέει- κατηγορία ότι ήταν κάτοχος 550 εκατομμυρίων δολαρίων στην περίφημη λίστα Λαγκάρ.

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου κατηγορεί τους Ελληνες ότι την έχουν παρεξηγήσει ως φιλόδοξη, παρότι δηλώνει ότι υπήρξε γυναίκα πρωθυπουργού, μητέρα πρωθυπουργού και νύφη πρωθυπουργού της Ελλάδας.

Σε μια προσπάθεια να δείξει ότι είναι φίλη του λαού γράφει: «Για να επιστρέψω στη φαντασία μου, αν είχα αυτά τα λεφτά στο όνομά μου, θα τα επένδυα στην ανάπτυξη, στο μέλλον της χώρας. Θα πρότεινα ένα σχέδιο εθνικής ανάπτυξης το οποίο θα επωφελούνταν από τις φυσικές πηγές και το ανθρώπινο δυναμικό. Θα είχα ένα όραμα πως η χώρα θα γινόταν το κέντρο υγείας του κόσμου. Αντί να διανειζόμαστε ξένο χρήμα να αποπληρώσουμε το χρέος μας, θα το αποπληρώσουμε όταν η χώρα αναπτυχθεί πάλι. Και θα ήμουν αυστηρή στις μεταρρυθμίσεις και στις απαραίτητες αλλαγές των ιδρυμάτων. Θα ζητούσα μια εθνική φορολογική ανάκριση για να μάθω πού ακριβώς οι άνθρωποι έχουν βάλει τόνους λεφτά»

Κυρία Μαργαρίτα αντί να εγκαλείς τους Ελληνες δημοσιογράφους, αντί να δίνεις όψιμες συμβουλές στον ελληνικό λαό, θα σε συμβούλευα να κοιτάξεις καταπρόσωπο το γιό σου και να τον ρωτήσεις: Γιατί;
Περισσότερα για την επιστολή της Μαργαρίτας ΕΔΩ

 

2 comments:

pylaros said...

Αγαπητή μου Ιουστίνη,
Όμως δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά αλλά που έστειλε την επιστολή η Μαργαρίτα, εννοώ που δημοσιεύτηκε;

Πολύ ενδιαφέρουσα,προπαντώς το κάτοθι:I had stopped reading Greek newspapers or listening to Greek TV newscasts because they kept telling lies, and spewing out hatred, fear and anxiety.

χαιρετισμούς
Γαβριήλ

Justine's Blog said...

Αγαπημένε Γαβρίλη,
Δημοσιεύτηκε στα αγγλικά στην Ελεθεροτυπία και σε διάφορα ηλεκτρονικά σάιτς. Τώρα υπάρχουν και κείμενα στα ελληνικά που περιέχουν πειρληπτική αναφορά. Αναρρωτιέμαι αν διαβάζει ελληνικά η Μαργαρίτα!!! Πάντως, έκοψε την παραπληροφόρηση, λέει. Φαντάζομαι πως η όλη κατάσταση μόνο φαιδρή θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί. Οι πρωθυπουργοί της κυβερνούν την Ελλάδα επί ένα αιώνα, κανένα λάθος δεν έκαναν; Ελεος. Λίγη αυτοκριτική δεν βλάπτει.