ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Tuesday, July 8, 2014

Ξυπόλυτες στην Αμμο στα περιφερειακά βιβλοπωλεία!!!!


 
 
Οι  αλυσίδες των μεγάλων βιβλιοπωλείων που διακινούν το φρέσκο μυθιστόρημα Ξυπόλυτες στην Αμμο είναι Ελευθερουδάκης (πρώτο στη λίστα των ευπωλήτων), Ερυπίδης στο Χαλάνδρι (στη λίστα των ευπωλήτων), Παπασωτηρίου σε όλη την Ελλάδα και στο αεροδρόμιο, Public , Ιανός, βιβλιοπωλεία των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης.

 
 
Περιφερειακά βιβλιοπωλεία

Εγώ όμως θέλω να σας περπατήσω στα παραδοσιακά βιβλιοπωλεία της γειτονιάς που προβάλλουν και πωλούν τη Διλογία της Λευκάδας: Ξυπόλυτες στην Αμμο και Ψηλά Τακούνια Για Πάντα (εκδόσεις Αρμός)

 

Στο Κολωνάκι η αγαπημένη μου Φανή Χαριτάκη έχει ένα βιβλιοπωλείο μπουτίκ, που πουλάει επίλεκτα βιβλία Ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας με μεγάλο τμήμα παιδικών βιβλίων.Αυτό το βιβλοπωλείο είναι η χαρά του αναγνώστη, που θέλει να ανακαλύψει τη σύγχρονη λογοτεχνία αλλά και να αφεθεί στις χαρές της κλασικής βιβλιογραφίας!

 

Bouktique



 Τηλ.21 0723 5425

https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/yU/r/dBiywy01zIf.png

Στην Πλατεία Προσκόπων, τη λατρεμένη  μου πλατεία όπου συναντώ τους ποιητές και καλλιτέχνες, ένα φιλόδοξο βιβλιοπωλείο που προβάλλει κυρίως τη γαλλική λογοτεχνία αλλά και κάθε λεξικό πάνω στον πλαντήτη, φιλοξενεί και πουλάει τις Ξυπόλυτες στην Αμμο. Είναι αγαπημένο στέκι των λογοτεχνών και των καλλιτεχνών της περιοχής.

Λεξικοπωλείο

Στασίνου 13, Παγκράτι, 11635 Αθήνα
Telephone+302107231201


Στο βαθύ Παγκράτι, επί της Φιλολάλου, η Θεώνη Μωραϊτη και η Μαρία Ρούσσου έχουν φτιάξει ένα βιβλιοπωλείο το «ΘΕΜΑ», που προβάλλει όλη τη λογοτεχνική παραγωγή του κόσμου, με έμφαση στην Ελληνική λογοτεχνία. Είμαι τυχερή που η Θεώνη αγκαλιάζει πάντα τα βιβλία μου και έχει τις Ξυπόλυτες στην Αμμο στα προτεινόμενα του καλοκαιριού! Στις 6 Οκτωβριου μια ομάδα φιλολόγων της περιοχής θα παρουσιάσουν τις Ξυπόλυτες στην Αμμο και βεβαίως θα δωσω το παρόν ενισχύοντας τα περιφερειακά βιβλιοπωλεία.

Θέμα

Φιλολάου 62 & Εκφαντίδου, Αθήνα - Παγκράτι, 11633, ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλ. 210-7569400

 Ο ξάδελφός μου Χρήστος Φραγκούλης σε πείσμα των χαλεπών καιρών που συμπιέζουν αβάσταχτα την Κυψέλη με όλες τις συγκρούσεις των πληθυσμιακών της στοιχείων, αντιστέκεται ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ με το βιβλιοπωλείο του «Υδρόγειος», το οποίο προσφέρει μια περιήγηση σε όλη την ελληνική και ξένη λογοτεχνία. Ο Χρήστος, ακάματος εργάτης του βιβλίου, περιέχει στις προτάσεις του τη Διλογία της Λευάδας με τις Ξυπόλυτες στην Αμμο και τα Ψηλά Τακούνια για Πάντα.

 Υδρόγειος

ΑΓΙΑΣ ΖΩΝΗΣ 36-ΚΥΨΕΛΗ ΤΗΛ.210 8671826

 
Στη Λευκάδα, το βιβλοπωλείο Συνθέσεις προσφέρει ένα καταπληκτικό πλούτο βιβλίων όχι μόνο της Ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας, αλλά και μια ευρεία ποικιλία έργων γραμμένων απο Λευκαδίτες ποιητές, λογοτέχνες, ιστορικούς και δοκιμιογράφους. Η Ειρήνη με το καλότροπο χαμόγελό της οδηγεί και καθοδηγεί τους ενδιαφερόμενους στα ποιοτικά βιβλία. Η Διλογία της Λευκάδας, Ξυπόλυτες στην Αμμο  και Ψηλά Τακούνια Για Πάντα είναι στα ευπώλητα του μαγαζιού.

Συνθέσεις

Ιωάννου Μελά 63-65, Λευκάδα, 31100, ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Τηλ. 26450 21818
 

No comments: