ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Thursday, September 11, 2014

Ξυπόλυτες στις 6 Οκτωβρίου στο Βιβλιοπωλείο Θέμα της Αθήνας!!!


 
 
Παρότι  το φθινόπωρο στην Ελλάδα χτυπάει με βροχερές μέρες, οι Ξυπόλυτες στην Αμμο συνεχίζουν απρόσκοπτα την πορεία τους σε επίπεδο πωλήσεων και δημοσιότητας. Το μυθιστόρημα έχει αγαπηθεί απο όλο το αναγνωστικό κοινό (γυναίκες και άνδρες) , γι αυτό βρίσκεται στη λίστα των μπέστ-σέλλερς.

Μετά απο πρόσκληση του ββλιοπωλείου «Το Θέμα» στο Παγκράτι, αποφάσισα να επανακάμψω στην Αθήνα για να κάνω μια ακόμη παρουσίαση, την οποία χρωστάω σε όλους τους φίλους και τις φίλες που δεν πρόλαβα να δώ και να αγκαλιάσω.

Ετσι, οι Εκδόσεις Αρμός και το βιβλιοπωλείο το Θέμα οργανώνουν μια εκδήλωση που θα έχει ωραία πρόσωπα στις ομιλίες αλλά και τον εκπληκτικό ηθοποιό και συμμαθητή μας Δημήτρη Βερύκιο στην ανάγνωση αποσπασμάτων.

Οι εκδόσεις Αρμός και το Βιβλιοπωλείο Θέμα σας καλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Ιουστίνης Φραγκούλη-Αργύρη «Ξυπόλυτες στην Αμμο», Δευτέρα 6 Οκτωβρίου, στις 7μ.μ.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν η δρ. Κατερίνα Σταμάτη (δι/ντρια Α Λυκείου Καισαριανής)

Η συμμαθήτρια-φιλόλογος  Αγγελική Σπηλιά

Η Λευκαδίτισσα φιλόλογος Αναστασία Σταματέλου-Γώγου

Η συγγραφέας Ελένη Τσαμαδού

Αποσπάσματα του έργου θα διαβάσει ο ηθοποιός Δημήτρης Βερύκιος

 

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου στις 7μ.μ

Βιβλιοπωλείο Το Θέμα, Φιλολάου 62 & Εκφαντίδου, Αθήνα - Παγκράτι, 11633, ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλέφωνο
:
2107569400

 

 

No comments: