ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Friday, December 26, 2014

Τα Χριστούγεννα της Γενναιοδωρίας

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μόντρεαλ, Της Ιουστίνης Φραγκούλη

Με λαμπρότητα γιορτάσθηκε η Γέννηση του Χριστού από την ελληνική ομογένεια του Καναδά. Οι πιστοί παρακολούθησαν τη θεία λειτουργία στους Ελληνορθόδοξους ναούς των μητροπόλεων του Ελληνισμού, ακολουθώντας τα πατροπαράδοτα έθιμα της πατρίδας.

Η Ελληνική Κοινότητα Μείζονος Μόντρεαλ προσέφερε δωρεάν χριστουγεννιάτικο γεύμα στους 'Ελληνες. Παιδιά και μεγάλοι πλαισίωσαν τα μέλη του κοινοτικού συμβουλίου, προσφέροντας εθελοντική εργασία στο πλούσιο χριστουγεννιάτικο γεύμα.

«Τα μέλη του ΔΣ της ΕΚΜΜ σκεφθήκαμε τη μέρα των Χριστουγέννων να ανοίξουμε την αγκαλιά της Κοινότητας και να υποδεχτούμε με πολλή αγάπη όσους ήθελαν να μοιραστούν ευχές, χαρά και παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι με γαλοπούλα και όλα τα γλυκίσματα της Ελληνικής παράδοσης» ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος ΕΚΜΜ, Νικόλας Παγώνης.


«Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή για την οικογένεια και η Κοινότητά μας είναι η μεγάλη μας οικογένεια. Ανοιξε σήμερα την αγκαλιά της να δεχτεί όλους τους Ελληνες, νεοφερμένους και παλαιούς των ημερών» δήλωσε η ομογενής δημοτική σύμβουλος Μαίρη Ντέρος, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Ο οκτάχρονος μαθητής Δημήτρης Ρούσης Καλπίδης, ο οποίος ήταν εθελοντής σερβιτόρος στο γεύμα των Ελλήνων, είπε ότι η ημέρα της Γέννησης του Χριστού είναι μέρα αγάπης και γι' αυτό «πρέπει να προσφέρουμε αγάπη στους συνανθρώπους μας».

Ηταν μια συγκινητική εκδήλωση αγάπης και γενναιοδωρίας προς τους νεοφερμένους 'Ελληνες αλλά και προς τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, μια εκδήλωση πους συντονίσθηκε απο το τμήμα Κοινωνικών Υπηρεσιών της Κοινότητας με την παρουσία της υπεύθυνης του τομέα, Ελένης Τσινάλη.

 Ο Μανώλης Σγουράκης έπαιξε τις μουσικές. Ο πρόεδρος με Αηβασιλιάτικο σκουφί
 Ο μικρός Δημήτρης ήταν ο πιό γοητευτικός εθελοντής
 Αγαπημένοι Ελληνες
 Οι εθελοντές της καρδιάς μου

 Με το Μανώλη Σγουράκη, τη Μαίρη Ντέρος και τον λατρεμένο Σπύρο Μοντζενίγο




 Ο πρόδερος με Αγβασιλιάτικο λούκ και Μανώλης Σγουράκης
 Με τον αγαπημένο
 Ο πρόεδρος και η σύζυγός του με τον αντιπρόεδρο Αντυ Κρίλλη
 Ο Σπύρος Μοντζενίγος στα κέφια του

 Αγκαλιά με Σάντα


 Στην αγκαλιά του Σάντα ...





 Η ομάδα εργασίας στα μετόπισθεν




No comments: