ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Monday, March 13, 2017

Ελάτε στα Διηγήματα του Προέδρου της ΕΚΜΜ Νικόλα Παγώνη!




Τον γνωρίζουμε ως πρόεδρο της ΕΚΜΜ, πάντοτε ντυμένο στην πένα και πάντοτε προσεκτικό με τις σπατάλες στον οργανισμό. Ο Νικόλας Τ. Παγώνης είναι αυστηρός λογιστής, χαλαρός φίλος, εφευρετικός σέφ, μοναδικός οικοδεσπότης αλλά και εκπληκτικός ομιλητής. Και βέβαια αρθρογραφεί κάθε εβδομάδα στην εφημερίδα «Το Ελληνονακαναδικό Βήμα».

Εκεί καταθέτει την ψυχή του στα αρθρογραφήματα, που ποικίλουν από πολιτική επικαιρότητα έως βιωματικές αφηγήσεις. Εκεί αναδύεται η λεπτότητα του χαρακτήρα, η καλά κρυμμένη ευαισθησία κάτω από την πανοπλία του λογιστή και του προέδρου.

Πρόσφατα , εξέδωσε μια συλλογή των διηγημάτων του στον εκδοτικό οίκο «Ελευθερουδάκης». Πρόκειται για μια καλαίσθητη έκδοση με ένα εμπνευσμένο εξώφυλλο , που είχα την τιμή να προλογίσω.

Το βιβλίο με τα διηγήματα του Νικόλα Παγώνη υπό τον τίτλο «Διηγούμαι» (εκδόσεις Ελευθερουδάκης) είναι αποκαλυπτικό του αφηγηματικού ταλέντου του αλλά και της ευαισθησίας ενός παιδιού, που μεγάλωσε στην Αθήνα τιμώντας τη Ναξιώτικη καταγωγή του.

Το Λύκειον Ελληνίδων Μόντρεαλ  αποφάσισε να οργανώσει μια εκδήλωση-παρουσίαση του βιβλίου «Διηγούμαι» με κύριους ομιλητές τον δρα. Γιάννη Χατζηνικολάου και την υπογράφουσα.

Στην ερμηνεία των κειμένων θα είναι η εξαιρετική ηθοποιός της παροικίας μας Αλεξάνδρα Βαλάση, που έχει τη δυνατότητα να  « διαβάζει» στα αγγλικά και τα ελληνικά με την κορυφαία άνεση του υποκριτικού ταλέντου της.

Στις 2 Απριλίου 1-3 μ.μ το Λύκειον Ελληνίδων Μόντρεαλ σας καλεί στην παρουσίαση του βιβλίου «Διηγούμαι» του Νικόλα Παγώνη, που θα γίνει στη μεγάλη αίθουσα του Κοινοτικού Κέντρου «Ανδριανός Μαρής». Θα προσφερθούν μεζεδάκια και αναψυκτικά , ενώ ο πρόεδρος θα υπογράφει τις αφιερώσεις στα βιβλία του.

Ελάτε να γνωρίσετε μια άλλη όψη του προέδρου, ελάτε να σμίξουμε σε μια κουβέντα για όλα. Ελάτε να περάσουμε ένα απόγευμα σε μια γιορτή της λογοτεχνίας υπό τον τίτλο «Διηγούμαι»!
Ιουστίνη Φραγκούλη-Αργύρη


Η οργάνωση της εκδήλωσης γίνεται από την Επιτροπή Πολιτισμού του Λυκείου Ελληνίδων Μόντρεαλ που αποτελείται από την Ελένη Δρακοπούλου, Μάνια Σαμπά και Χριστίνα Οζαράπογλου.

Οι μακέτες της αφίσας και της πρόσκλησης έγιναν από τον Πάρι Πέτρου.

No comments: