ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Tuesday, November 12, 2019

Μπουκιά και Συχώριο στο Μοντρεάλ με τον Ηλία Μαμαλάκη!





Ο διάσημος Έλληνας σεφ Ηλίας Μαμαλάκης είναι ο επίσημος προσκεκλημένος στο Χριστουγεννιάτικο Γκάλα του Λυκείου των Ελληνίδων Μοντρεάλ 2019, που φέτος είναι αφιερωμένο στην έρευνα για την πρόωρη διάγνωση του καρκίνου των ωοθηκών The Doveegene Project  που επιτελείται από την δρα Lucy Gilbert στο McGill University.

O Ηλίας Μαμαλάκης στις 15 Δεκεμβρίου, 6μ.μ. με τη γνωστή μαεστρία και γνώση της ελληνικής γαστρονομικής ιστορίας θα μαγειρέψει ζωντανά για τους καλεσμένους στο γκάλα του ΛΕΜ στην ανοιχτή κουζίνα με τους πολυελαίους του Embassy Plaza.Το μενού της βραδυάς θα είναι βασισμένο στις συνταγές του μεγάλου Έλληνα σεφ, που εντυπωσιάζει με τα αγνά υλικά και την βαθειά γνώση της μαγειρικής τέχνης. 

Η τηλεοπτική δημοσιογράφος και καθηγήτρια Δημοσιογραφίας στο Πανεπιστήμιο Concordia Αφροδίτη Σάλας θα παρουσιάσει τη βραδιά.
Θα ακολουθήσουν εφτανησιώτικοι χοροί απο το Syrtaki Group Folklorique, ενώ τη μουσική επιμέλεια έχει αναλάβει ο all time classic dj Μανώλης Σγουράκης. Η Artemis and Co με την Αρτεμι Λαγοπούλου και τον Πέτρο Πλαρινό θα πλαισιώσουν με ζωντανή μουσική της βραδιά.

Η έρευνα για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου των ωοθηκών, η οποία επιτελείται απο την ογκολόγο δρα Lucy Gilbert και βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της ολοκληρωσής της με το Doveegene project στο MUHC αποτελεί τη  συνέχεια του παπ-τεστ .Όταν ολοκληρωθεί κλινικά θα σώσει εκατομμύρια ζωές γυναικών που σήμερα εντοπίζουν τον καρκίνο των ωοθηκών στο τρίτο ή το τέταρτο στάδιο.

Το Λύκειον των Ελληνίδων Μοντρεάλ ευελπιστεί να συγκεντρώσει το ποσόν των $100.000 για να συνεισφέρει ενεργά στη μεγάλη καμπάνια των $2.000.000 που διενεργεί το MUHC, ονομάζοντας ΜΕΛΙΝΑ ένα από τα δωμάτια του The Dovee Project Για ειστήρια τηλεφωνείστε στη Βίκυ Γεωργιάδου 514-814 3064!








No comments: