ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Sunday, March 10, 2013

Ελληνικό γιαούρτι, δοξάστε το!


 
Κι όμως εν μέσω κρίσης το ελληνικό γιαούρτι στην Αμερική και τον Καναδά έχει γίνει δημοφιλές και διάσημο. Μάλιστα στην Αμερική καταχωρήθηκε και στα προϊόντα super power για τους αρσενικούς.

Στο Κεμπέκ η μεγάλη φίρμα του ελληνικού γιαουρτιού είναι η φάρμα Σκοτιδάκης. Η εταιρεία αποφάσισε να διαφημίσει το ελληνικό γιαούρτι με μεγάλες αφίσες ανά το Μόντρεαλ που δείχνουν τον Ηρακλή να είναι μέσα στους μύες λόγω γιαουρτιού.

Τώρα πώς συνδέθηκε το ελληνικό γιαούρτι με την αντρίλα και το δυνατό μυικό σύστημα ένας Θεός ξέρει. Πάντως, αυτό είναι το μήνυμα, φάτε γιαούρτι για να γίνετε αήττητοι και καρποφόροι αρσενικοί.

Διαβάστε εδώ για να πάρετε μια γεύση της νέας μόδας : γιαούρτι super power αλά αμέρικα

 

9 comments:

cook said...

έτσι διάβασα κι εγώ Ιουστίνη μου!Υποθετω πως θα κυκλοφορεί αυτό το γιαουρτοειδές χωρίς πέτσα και όχι το παραδοσιακό,ή κάνω λάθος?

pylaros said...

Στην αρχή εδώ κα κανα δυο χρόνια έκανε την εμφάνισή του δειλά, δειλά το ΦΑΓΕ εδώ στη Νέα Υόρκη,ως Greek Yogurt, Imported from Greece μετά από μια τεράστια επιτυχία το έφεραν όλα τα Σουπερμάρκετς ακόμη και της γειτονιάς, άνοιξαν δικό τους εργοστάσιον στο Johns town Park New York, αμέσως οι αμερικάνοι δοκίμασαν να τους μιμηθούν, ένας τουρκοαμερικανικός οίκος Chobani, παράγει κάτι τι παρόμοιο με το αμερικανικό γιαούρτι αλλά ακατεμένο με πολύχρωμα φρούτα και το ονομάζει Greek Yogurt, μετα εμφανίστικαν ένα σωρό μάρκες όπως ο OIKOS, Danon, και καμιά δεκαριά μάρκες ακόμα όλες απευθύνονται στο Αμερικανικόν κοινό με το όνομα Greek Yogurt.

Είναι μια καταναλωτική επιδημεία με το Ελληνικό Γιαούρτι, όμως το αυθεντκό το ίδιο σαν αυτό που είναι στην Ελλάδα είναι μόνο το ΦΑΓΕ (κατά την γνώμη μου)

Η αγορά γιαουρτιού είναι σαν το ψωμί πολλοί φούρνοι βγάζουν Italian bread, κι αυτή η σουπερμαρκετ της γειτονιάς μου, και το ονομάζουν με μεγάλα γράμματα Ιταλικό ψωμί.
¨ομως μπορεί να είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από Ιταλικό.

Αγαπητή μου Ιουστίνη, είναι η καινούργια μόδα πλέον ακόμα κι εκεί που δεν το περιμένεις συναντάς διαφημήσεις εκτός από την τηλεόραση

Greek Yogurt
Regards
Gabriel



Justine's Blog said...

Κουκάκι μου έχουμε χαθεί, αλλά εγώ κάνω δυνατή επιστροφή στο μπλόγγινγκ. Γιατί τίποτε δεν είναι σαν τη μπλογκογειτονιά με τα ωραία της.
Λοιπόν, μέσα στο λίπος και την τσέπα το γιαούρτι της υπερδύναμης. Τί να πώ; Ολα θα τα δούμε στο Αμέρικα!

Justine's Blog said...

Γαβρίλη μου,
Ευχαριστούμε για τις επιπρόσθετες πληροφορίες σου, είναι πολύτιμες. Πρόσφατα έμαθα ότι το γιαούρτι μπήκε και στο μενού των σχολικών μπάρ΄στην Αμέρικα. Ισχύει; Πάντως, η ΦΑΓΕ έκανε κατάσταση στις ΗΠΑ και μπράβο της. Μπράβο και στο γιαούρτι που μας ξελασπώνει αυτές τις δύσφημες για την πατρίδα μέρες

pylaros said...

Αγαπητή μου Ιουστίνη,
Ναι μάλιστα το γιαούρτι το έχουν βάλει και στα μαθητικά συσίτια στα σχολεία, (Τώρα ρώτησα την κόρη μου) όμως δεν ξέρω τη μάρκα είναι, ούτε αν είναι Greek Yogurt,

Καλήνύχτα από μια σημερινή ηλιόλουστη Νεά Υόρκη

Γαβριήλ

Justine's Blog said...

Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση και την ενημέρωση. Μπράβο στα αμερικάνικα σχολεία!

Αστοριανή said...

...πάλι καλά
που ακούγεται κάτι καλό για την πατρίδα!!!!
κι ας μην είναι τόσο γνήσιο...

Ιουστίνη μου,
μια ματια στην Αστοριανή, θα εκτιμηθεί δεόντως... από πολλούς!

Φιλάκια,
Υιώτα

Justine's Blog said...

Γιώτα μου,
Υπέροχο διήγημα, το έχεις σε κάποια από τις συλλογές σου; Μου φαίνεται ότι το είχα διαβάσει και μ΄έπιασε η ίδια ανατριχίλα της ακυρωμένης προσμονής.
Φιλί γλυκό

Anonymous said...

Ιουστίνη μου,
Φίλη ξεχωριστή κι αγαπημένη,
Κάμποσοι γνωστοί και των δυο μας,
με ρώτησαν
γιατί δεν γράφεις στην αστοριανή.
-Γνωρίζω ότι ο χρόνος της είναι ελάχιστος, απάντησα...
κι αυτός είναι ο λόγος που μετέφερα
τις απόψεις σου κι εδω...

Ξέρεις ότι εκτιμώ την επικοινωνία μας
η οποία βέβαια δεν περιορίζεται μόνο στα σχόλια...

Φίλησέ μου τον Τέντυ σου και χαιρετισμούς και στον Αλεξ.

Ευχαριστώ καλή μου και μαζί μου φιλιά από τον Δημήτρη.

Υγ.: Ετοιμαζόμαστε για την Γουάσινγκτων..., το Σάββατο.

!!!

Τρίτη, Μαρτίου 12, 2013 9:12:00 π.μ.