ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Tuesday, March 19, 2013

Ο Μίκης Θεοδωράκης καταγγέλει...


 
 
Τα γεγονότα στην Κύπρο είναι καταιγιστικά, παρασύρουν τις διεθνείς αγορές, κλονίζουν απολύτως την εμπιστοσύνη στο τραπεζικό σύστημα της ευρωζώνης.

Ο πρόεδρος Αναστασιάδης στριμωγμένος από το λαό και τους Ρώσους επενδυτές προσπαθεί να κερδίσει χρόνο.

Είναι πλέον φανερό ότι η Γερμανία που κοντρολάρει το παιχνίδι της ευρωζλωνης , θέλει να συγκεντρώσει όλο τον πλούτο των καταθέσεων στις δικές της τράπεζες, καταστρέφοντας τον ιστό της υπόλοιπης Ευρώπης.

Ο Μίκης Θεοδωράκης με τον προφητικό του λόγο καταγγέλει τη συνωμοσία.

 

Δ Η Λ Ω Σ Η ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

Η γενναία αντίσταση της Κύπρου στην λυσσαλέα επίθεση της Γερμανίας και των συμμάχων της εκθέτει σοβαρά την ελληνική τρικομματική κυβέρνηση.

Αλήθεια, τι θα κάνουν αυτοί; Θα πάνε με την Κύπρο ή με την Ευρώπη;

Είναι φανερό ότι η επίθεση των Ευρωπαίων έχει κύριο στόχο τα κοιτάσματα της Κύπρου. Τον ίδιο στόχο είχε και έχει ενάντια στη χώρα μας, ενάντια στον λαό μας η καταστροφική πολιτική τους που εφαρμόζεται στην Ελλάδα και που έχει διανύσει ήδη το 50% της πορείας της, ενώ πρέπει να περιμένουμε στο μέλλον ακόμα μεγαλύτερα χτυπήματα.

Πιστεύω ότι αυτό το στρατηγικό «μειονέκτημα» (την ύπαρξη κοιτασμάτων) θα πρέπει να το μετατρέψουμε σε στρατηγικό πλεονέκτημα.

Γι’ αυτό χρειάζεται κοινό μέτωπο με την Κύπρο σε όλα τα θέματα και οικονομική συνεργασία με χώρες εκτός Ευρώπης με αντικείμενο την κοινή εκμετάλλευση των κοιτασμάτων.

Αθήνα, 19.3.2013

Περισσότερα ΕΔΩ

 

2 comments:

pylaros said...

Σήμερα γίνεται μια συρήκνωση του Ελληνισμού, καταπιεζόμενος από τους Βόρειους.

Σε καταδικάζουν σε πτώχευση και μετά έρχονται ως σωτήρες να σου πάρουν ότι έχεις και δεν έχεις με το ποσόν που ορίζουν αυτοί.

Μα ΔΕΝ το βλέπουν αυτό οι Ελλαδίτες ότι πριν της τελικής καταστροφής πριν της τελικής υποδούλωσης των λαών προηγήται η αθλιότητα, η κλεψιά, κάπως έτσικατέστρεψαν τον Ελληνικό πολιτισμό κι έμειναν σκλάβοι για 2000 χρόνια, αρχίζοντας από τους Ρωμαίους και φτάνοντας μέχρι τους Οθωμανούς, που μην σας φανεί παράξενο αν τους ξαναχρησιμοποιήσουν σήμερα για να κάνουν αυτό που θέλουν.

Ως πότε παληκάρια;

χαιρετώ σε

Γαβριήλ

Justine's Blog said...

Είμαστε δούλοι, υπόδουλοι, ανελεύθεροι. Αυτή είναι η θλιβερή μας αλήθεια.
Σε φιλώ με τον χιονάνθρωπό μου