ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Thursday, March 28, 2013

Ritsmas Corner, a new corner in town



«Γεννήθηκα στον Πειραιά. Σπούδασα στη Νομική Αθηνών. Εργάστηκα ως δημοσιογράφος διεθνών θεμάτων στην κρατική τηλεόραση ως το 1997 και παράλληλα στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, όπου και συνεχίζω να δημοσιογραφώ. Διδάσκω το μάθημα "ΜΜΕ και Κοινωνική Πραγματικότητα" στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο της Αγίας Παρασκευής. Συμμετέχω σε παρουσιάσεις βιβλίων διαφόρων εκδοτικών οίκων. Γνωρίζω καλά τα ευρωπαϊκά θέματα, συμμετέχω σε συνέδρια και αποστολές. Με ενδιαφέρει οτιδήποτε πολιτιστικό. Μιλώ αγγλικά, γαλλικά και λίγα γερμανικά. Είμαι κάτοχος τιμητικού βραβείου Δημοσιογραφίας από τους...Ανοικτούς Ορίζοντες»

Ετσι αυτοσυστήθηκε στο Press.gr απαντώντας στο ερωτηματολόγιο του Προύστ η αγαπημένη συνάδελφος Ρίτσα Μασούρα , η οποία έχει αφήσει όνομα στα διεθνή με τις έγκυρες αναλύσεις της και τη βαθειά της γνώση περί της ευρωπαϊκής πραγματικότητας. Η στήλη της Πρόσωπα στην Καθημερινή κάθε Κυριακή, γραμμένη μετά λόγου γνώσεως και με λογοτεχνική χροιά, την καθιέρωσαν ως μια κυρία των πολιτικών γραμμάτων στον κόσμο της αμφίβολης ελληνικής ενημέρωσης.

Η Ρίτσα μας, ή Ριτσμας όπως αυτοαποκαλείται συνδυάζοντας τα δύο ονόματά της, δεν ησυχάζει ποτέ. Τελευταίο της κατόρθωμα είναι μια ηλεκτρονική εφημερίδα Ritsmas Corner, η οποία φιλοξενεί ειδήσεις από τη διεθνή επικαιρότητα, νέα για τα λογοτεχνικά δρώμενα και πολλά διαφορετικά άρθρα συναδέλφων. Η Ρίτσα έχει πλέον τη γωνιά της να παρουσιάζει καθημερινά τα πολλά πρόσωπα της πολυσχιδούς προσωπικότητάς της!

Καλή επιτυχία αγαπημένη μου

2 comments:

Anonymous said...

Πραγματικά δεν βρίσκω λόγια. Πολλά πολλά ευχαριστώ και καλή επιτυχία στο βιβλίο σου. Εντυπωσιακό και μόνο που είναι σε μορφή Kindle στο Amazon!!!
ριτσα μασουρα

Justine's Blog said...

Εγώ σε ευχαριστώ που έχεις την άσβεστη φλόγα της δημοσιογράφου και με εμπνέεις πάντα με τη δύναμή σου. Νάσαι καλά να γράφεις και να παρουσιάζεις τα ωραία σου. Σε ευχαριστώ για όλα. Τζουστινάκι