ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Tuesday, July 3, 2012

Τα μαγιό της Μανουέλας!






Τη Μανουέλα τη γνώρισα όταν ήταν ακόμη στα νήπια, καθώς έκανε παρέα με τη βαφτιστήρα μου τη Δονάτα κι ερχόταν τα καλοκαίρια στη Λευκάδα. Ηταν ένα έξυπνο και όμορφο κορίτσι με τρομερό τσαγανό.

Η Μανουέλα μεγάλωσε κι έγινε δεσποινίς με σπουδές στα Μαζικά Μέσα Ενημέρωσης. Αλλά την τράβηξε η πλανεύτρα η μόδα κι έτσι συνέχισε πάνω στη μόδα στο Λονδίνο,'κάνοντας πρακτική στον εξτραβαγκάνζα οίκο Alexander McQueen .

 Σήμερα περήφανα σας παρουσιάζω την πρώτη συλλογή της Μανουέλας σε μαγιό, τα οποία παίζουν ανάμεσα σε άνιμαλ πριντ και εκκεντρικά κοψίματα πάνω στο γυναικείο κορμί.

Επειδή κι εγώ πέρασα από τον κόσμο της μόδας ως δημοσιογράφος-επιμελήτρια μόδας σε γυναικεία περιοδικά, συγκινούμαι ιδιαίτερα που η Μανουέλα στράφηκε προς τη μεγάλη κυρία της εφηρμοσμένης τέχνης, τη ΜΟΔΑ. Διαπιστώνω ότι η νεαρή σχεδιάστρια έχει ταλέντο και ξέρει να απαντάει στις προκλήσεις των καιρών.

 Καλή επιτυχία Μανουέλα, εύχομαι να σε καμαρώσω ως σχεδιάστρια στην πασαρέλα. Να σε χειροκροτώ για τα έργα σου!



Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΜΑΓΙΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΗΛΙΑΚΗ



να καλοκαίρι γεμάτο στυλ και κομψότητα υπόσχεται η νέα σχεδιάστρια μαγιώ Εμμανουέλα Ηλιάκη.

Με αέρα από το Μαϊάμι και τη Διεθνή Εβδομάδα Μόδας που πραγματοποιήθηκε στα μέσα Μαρτίου και στην οποία έγινε η επίσημη πρώτη παρουσίαση της συλλογής Άνοιξη / Καλοκαίρι 2012, η Εμμανουέλα Ηλιάκη δημιουργεί μια εξαιρετικά υποσχόμενη σειρά, εμπνευσμένη από το ελληνικό καλοκαίρι και τα χρώματά του.

Καλόγουστα και ευφάνταστα μαγιώ, κατασκευασμένα από εξαιρετικά υλικά, έχουν σαν στόχο να αναδείξουν τη γυναικεία θηλυκότητα, ενώ απευθύνονται σε κάθε είδος γυναίκας που θέλει να δείχνει «ανέμελα» εντυπωσιακή στην παραλία. Παράλληλα, τα καφτάνια και τα παρεώ της συλλογής, ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα και μπορούν εύκολα να συνδυαστούν ακόμα και σε μια βραδινή έξοδο.

Αξιοσημείωτο κομμάτι της κολεξιόν αποτελούν τα ξεχωριστά prints, τα οποία έχει εμπνευστεί η ίδια η σχεδιάστρια από την αγάπη της για τη φύση και το θαυμασμό της για απλά φυσικά στοιχεία, όπως τα φτερά μιας πεταλούδας ή τα πέταλα μιας ορχιδέας.

Η emmaswimwear συλλογή είναι διαθέσιμη στο online store το οποίο μπορείτε να επισκεφθείτε στη σελίδα www.emmaswimwear.com για να επιλέξετε το μαγιώ της αρεσκείας σας αλλά και να δείτε ολόκληρη τη συλλογή.

Λίγα λόγια για τη σχεδιάστρια:

Η Ελληνικής καταγωγής σχεδιάστρια, που δραστηριοποιείται  και διατηρεί την έδρα της στην Αθήνα σχεδιάζει την παρθενική της συλλογή με μαγιό και ρούχα παραλίας για το καλοκαίρι 2012. Σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ στο πανεπιστήμιο Αθηνών, αλλά σύντομα την κέρδισε ο χώρος της μόδας. Έχοντας αποκτήσει το μεταπτυχιακό της δίπλωμα ειδίκευσης από το Instituto Marangoni του Λονδίνου, και δουλεύοντας για κορυφαίους οίκους όπως ο Alexander McQueen, απέκτησε  τα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά εφόδια ώστε να δημιουργήσει μια εξαιρετικά υποσχόμενη συλλογή γυναικείων μαγιώ. Όνειρο της είναι να καθιερωθεί στο χώρο της μόδας εντός και εκτός, ελληνικών συνόρων, ως  δημιουργός ξεχωριστών ρούχων που δεν θυμίζουν τίποτα από όσα έχουμε συνηθίσει ως τώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες και επιπλέον φωτογραφικό υλικό παρακαλώ επικοινωνήστε:

κ. Θοδωρή Δημόπουλο, emmaswimwear, τηλ. 210 96 54 068, 6973 72 73 53, e-mail: info@emmaswimwear.com





No comments: