ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Sunday, May 25, 2014

Tirpinview.com: Ταξιδέψτε από το σπίτι σας στις παραλίες της Ελλάδας!


Σκηνές από Λευκάδα!
 
Θέλετε να ταξιδέψετε στην Ελλάδα τρισδιάστατα από το σπίτι σας; Να απολαύσετε διαδικτυακώς  τα νησιά , τις παραλίες που αγαπάτε; Να ανακαλύψετε κρυμμένες αμμουδιές που άφησε απ΄έξω η τουριστική υπόδειξη;

 
Τώρα θα ταξιδέψετε με tripinview.com που προσφέρει πρόσβαση σε 200.000 φωτογραφίες και 120 ώρες video από όλη την ελληνική ακτογραμμή. Ετσι θα έχετε  την ευκαιρία να δείτε τους παραθαλάσσιους προορισμούς και τα ξενοδοχεία που σας ενδιαφέρουν, όπως είναι στην πραγματικότητα, τριδιάστατα. Θα περιηγηθείτε την παράκτια Ελλάδα και νιώσετε την αύρα των Ελληνικών πελάγων να σας χαϊδεύει απαλά μέσα απο την πρωτοποριακή ηλεκτρονική πλατφόρμα tripinview.com

 

Οπως αναφέρει το Βήμα: Το σύνολο των ελληνικών ακτών με γεωδαιτημένα (geo-tagged) εναέρια videos και αεροφωτογραφίες από ελικόπτερο, παρουσιάζει για πρώτη φορά η διαδικτυακή πλατφόρμα tripinview.com. Πρόκειται για μια παγκοσμίως μοναδική ιδέα και ένα σύγχρονο εργαλείο με το οποίο, τόσο όσοι σκοπεύουν να ταξιδέψουν, όσο και οι χρήστες του διαδικτύου από όλο τον κόσμο, θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν προορισμούς σε όλη την παραθαλάσσια Ελλάδα, αλλά και το ελληνικό αρχιπέλαγος.


Το
tripinview.com δημιουργήθηκε από την GeotagAeroview, μια ομάδα νέων επιστημόνων, επαγγελματιών και έμπειρων επιχειρηματιών από την Ελλάδα, που έβαλαν ως σκοπό να κινηματογραφήσουν και να φωτογραφήσουν όλη την ελληνική ακτογραμμή μέτρο προς μέτρο. Σύντομα η ομάδα της GeotagAeroview θα εντάξει στην πλατφόρμα και άλλους Μεσογειακούς προορισμούς, όπως η Κύπρος, η Ιταλία, η Ισπανία, η Γαλλία, η Τουρκία, η Κροατία και η Μάλτα.

 
Η πλατφόρμα είναι η μοναδική που δίνει την πραγματική διάσταση των προορισμών για όσους κάνουν διακοπές με σκάφος, τους λάτρεις των extreme sports, ή τους ερασιτέχνες ή τους επαγγελματίες ψαράδες. Αντίστοιχα προσφέρει στα ελληνικά ξενοδοχεία και τους επαγγελματίες του τουρισμού, τη δυνατότητα να εγγραφούν στην πλατφόρμα και να διαφοροποιηθούν, παρουσιάζοντας τα πλεονεκτήματα των προορισμών και των εγκαταστάσεών τους.

 

No comments: