ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Monday, February 4, 2019

Τρείς Γυναίκες... 'Ενας Ανδρας... Εξ Αποστάσεως!


Ενας Απόδημος με λόγο και άποψη , ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μοντρεάλ, Νικόλας Παγώνης,  εξέδωσε τα πεζογραφήματά του με τον τίτλο Εξ Αποστάσεως (εκδόσεις Ελευθερουδάκης).

Ο Νικόλας Παγώνης με κριτική και εξ αποστάσεως ματιά καταγράφει και κρίνει με επιείκια όσα προκαλούν την προσοχή του εξ αποστάσεως και εκ τους σύνεγγυς, καθώς επισκέπτεται την πατρίδα κάθε χρόνο.Τα θέματά του τα αντλεί από την ελληνική κρίση και τις προεκτάσεις της σε κοινωνικό και ανθρωπολογικό επίπεδο.Η πολιτική τον ενδιαφέρει ως αφορμή γι αυτό στέκεται αντικειμενικός στα σημεία των καιρών.

Ο Νικόλας Παγώνης θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο εξ Αποστάσεως την Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου στις 7 μ.μ στο Art Polis Café.

Η δημοσιογράφος Σοφία Λαλιωτίτη θα συντονίσει την παρουσίαση, η δημοσιογράφος Ειρήνη Πιτσόλη θα μιλήσει για τι αρετές του βιβλίου και η υπογράφουσα θα αναφερθεί στην κριτική ματιά του συγγραφέως.

Σας περιμένουμε ... Τρείς γυναίκες ... Ένας άνδρας... Εξ Αποστάσεως

Ιουστίνη Φραγκούλη-Αργύρη

1 comment:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS said...

Καλη επτυχια να εχει.Πολυταξιδο να ειναι το βιβλιο του 🌹