ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Friday, November 23, 2018

Το Χριστουγεννιάτικο γκάλα του ΛΕΜ με την αύρα της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου!


Το Χριστουγεννιάτικο γκάλα του Λυκείου των Ελληνίδων Μοντρεάλ φέτος θα φωτισθεί απο την λαμπερή προσωπικότητα της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου αγαπημένης ελληνίδας σεφ, που έχει αναδειχθεί σε διεθνή πρέσβειρα της Ελληνικής κουζίνας καθώς και σε πρέσβειρα της κουζίνας του Νοτίου Αιγαίου για το 2019.
Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στις 16 Δεκεμβρίου, 6μ.μ. πλαισιωμένη από ντόπιους σεφ θα μαγειρέψει ζωντανά για τους καλεσμένους στο γκάλα του ΛΕΜ στη νέα ανοιχτή κουζίνα με τους πολυελαίους του Embassy Plaza.Το μενού της βραδυάς θα είναι βασισμένο στις συνταγές της διάσημης Ελληνίδας σεφ, που εντυπωσιάζει με την απλότητά της στη μαγειρική τέχνη.

Θα ακολουθήσουν αιγαιοπελαγίτικοι χοροί απο το Syrtaki Group Folklorique, ενώ τη μουσική επιμέλεια έχει αναλάβει ο all time classic dj Μανώλης Σγουράκης. Ο Νίκος Αναστασίου με την ορχήστρα του θα παίξει ζωντανή μουσική γιανα κρατήσουν οι χοροί.
Η παρουσία της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στο γκάλα του ΛΕΜ τελεί υπό την ευγενική χορηγία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Η βραδυά θα είναι αφιερωμένη στην κουζίνα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που έχει αναδειχθεί σε Γαστρονομικό Προορισμό της Ευρώπης για το 2019.
Το περιοδικό του ΛΕΜ με τίτλο «’Αρωμα χριστουγέννων με την Αργυρώ» αποτελεί χορηγία του εκδοτικού οίκου ΩΚΕΑΝΟΣ. Την καλλιτεχνική επιμέλεια των διαφημίσεων έχει αναλάβει η Αθηνά Κυριακού και την εμπορική επιμέλεια των διαφημίσεων διευθύνει ο Νίκος Αργυρόπουλος.

Ραντεβού στις 16 Δεκεμβρίου, 6μ.μ. στο Embassy Plaza για κουβέντες με την Αργυρώ, ωραία ελληνική κουζίνα και πολύ χορό!
Για εισιτήρια τηλεφωνείστε στη Βίκυ Γεωργιάδου στο (514) 814-3064

ή στο (438) 822-7047.



Απο το Διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου των Ελληνίδων Μοντρεάλ










No comments: