ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Wednesday, October 31, 2012

Ερως ονειρευόμενος


Η φίλη μου η Μάνια αγαπάει τους ποιητές και προωθεί την ποίησή τους έστω και την πρωτόλλεια. Κι εγώ που δεν χαλάω χατίρι στο χαμόγελο της ηδύφωνος Μανίας... καταθέτω την πληροφόρηση για την παρουσίαση της πρώτης ποιητικής συλλογής του Θάνου Πάσχου στις 2 Νοεμβρίου στο Art Bar εν Μοναστηρακίω!. Με ειλικρινείς ευχές για μια ωραία ατμοσφαιρική βραδυά!

Τζουστινάκι 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ:

«ΕΡΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΕΝΟΣ» ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΠΑΣΧΟΥ

 

Οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ διοργανώνουν την επίσημη παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Θάνου Πάσχου «ΕΡΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΕΝΟΣ » την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στις 8:30 μ.μ. στο art bar «Ποιήματα και Εγκλήματα», Αγίας Ειρήνης 17 στο Μοναστηράκι.

Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο ποιητής και μουσικός  Γιώργος Σπανός. Ποιήματα θα απαγγείλουν οι ηθοποιοί Ζέττα Πασπαράκη και Νέστορας Κοψιδάς. Την εκδήλωση θα συντονίσει η σκηνοθέτης Φρόσω Μπενετή.

Ο «ΕΡΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΕΝΟΣ» είναι η πρώτη ποιητική συλλογή του Θάνου Πάσχου όπου με πρόσχημα τον έρωτα επαναπροσεγγίζεται με αισιοδοξία η πραγματικότητα. Διατίθεται από τα βιβλιοπωλεία και το διαδίκτυο.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες: Εκδόσεις Γαβριηλίδης, τηλ. 210 3228839

No comments: